Brobding Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Abi iyi güzel hoş kasıyorum da, bunaltı geldi. End game de oyun neler vaadediyor bilmiyorum henüz tam manasıyla. Tamam pve raidler minigameler falan bunlar dışında birşey var mı ? Olmasa bile tatmin olacak mıyım bilmiyorum. Çok huysuzluğum uyuzluğum tuttu hastalıktan çıkmış bulunduğum bugünlerde. Ve sanki oyun dünyası ufacıkmış gibi geliyor. Böyle acayip acayip takıntılarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Brobding said: Abi iyi güzel hoş kasıyorum da, bunaltı geldi. End game de oyun neler vaadediyor bilmiyorum henüz tam manasıyla. Tamam pve raidler minigameler falan bunlar dışında birşey var mı ? Olmasa bile tatmin olacak mıyım bilmiyorum. Çok huysuzluğum uyuzluğum tuttu hastalıktan çıkmış bulunduğum bugünlerde. Ve sanki oyun dünyası ufacıkmış gibi geliyor. Böyle acayip acayip takıntılarım var. End gamede raid,mini game,arkadaşın varsa khemide pvp,kendine güveniyorsan bk alanlarında gank,iyi bir grubun varsa bori,bk kalesine sahip guildin varsa bk savaşı,yeni mapde faction kasma,yine yeni mapde grupla insatanceler yapıcaksın.Pvp lvlini 10'a tamamlamaya çalışacaksın.Zaten bu dediklerimi yapman rahat 1 yılını alır. Mesala üzerinin full t2 olması -şansında etkisi var- bir kaç ayı bulur.En az pvp lvl 5 olman -bori ve bk savaşları yapmadığını varsayarsak- bir kaç ayını bulur.Yeni featlarını fullemen üç beş ayı bulur.E ettti zaten 1 yıl. Birde bu oyunda,oyuncular,genellikle birden fazla karakter kasar, e sen düşün gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 çok sıkıcı oyun ya, tekrar açtığıma pişman oldum accountu. Tortagetan cıkamıyom class değiştirmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 oyunu sıkıcı bulanlara assasin tavsiye edebilirim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 alkansas said: ...Sen ve marisha iyi güzel geçinip gidiyorsunuz diğer guildde.... öncelikle efendim benim kötü anlaştığım yada guildde kötü olduğum gözlenememiştir pek, diğer taraftan Rra nereye ben oraya biz ayrılamayız :)... Rra yeni haberlerin yok mu arkadaşalara???! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 coming soon şekerim acele yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Mert isten çok burada takıldığından buraya yazıyorum. Guild forumuna bak , gerekeni yap da aksama siegeye yetis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 haha iyi tanidin beni tmm buldum giriyorum ama iptal oldu :s bidakine artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Oogahboogah BS :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Şu bir haftadır pek oyuna giremiyorum ruhsa fiziksel rahatsızlıklardan ötürü. 65 lvl mıyım neyim. Son olarak guild dağıldıktan sonra yeni bir olay oldu mu acaba ? Türk arkadaşlar olarak toplaşacak mıyız yoksa herkes kendi oyun anlayışına göre kafasına göre guild mi seçecek acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 geçmiş olsun kardeşim siz lvl80 yapmaya bakın ben guild işlerini ayarlıyorum sizin için yine her zaman en güzelini yapıcaz tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Sin 80lvl oldu olacak,demo 75lvl da.bi kaç alt char daha kasıyorum sıkıntıdan.Rra hocam guild işine el atacağını umuyorum.Eğlence ve progress birlikte ne hoş olur:) sıkıntıdan patlayıp yine wowa dönmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 guild kurucam demedim bi dk :) guild işlerini ayarlıyorum dedim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komencero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Slm; Bende cromda yeni başlıycam guild tavsiyesi pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Abyssus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 evet Abysus birde Rage Quitte türk arkadaşlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komencero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Tavsiyeler için tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 80 olmama çok yok 66 lvl oldum fakat öyle bir bayık moddayım ki seri kasma moduna geçemiyorum. Neyse olacam umarım bir ara 80 kıyamet kopmadan evvel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 kus adasindan sewgilerle.ne yaptiniz.nasilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 az kaldı azzzzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Brobding said: az kaldı azzzzz... Rp yaparak lvl kas,baygınlık gelmez.Ranger kasıyorum bilmem kaçıncı char olarak,villalarda bile öyle rp ler çıkarıyorumki değmeyin keyfime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 grindten nefret ederim ama villalar oyle hoşuma gidiyorduki bildigin tek kişilik dungeon gibi işte bi an aoc içinde diablo havasına girip villa da lvl kasıyordum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 lvl 72 yim. 80 e kadar yarısını offline kasmayı düşünüyorum. Ingamede de para sıkıntısı falan çıktı oynayasım pek gelmiyor. Bu tarz oyunlarda ara vermek bana yarıyor genelde. 80 olunca daha bir hararetli görüşmek umuduyla arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar