Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi iyi güzel hoş kasıyorum da, bunaltı geldi. End game de oyun neler vaadediyor bilmiyorum henüz tam manasıyla. Tamam pve raidler minigameler falan bunlar dışında birşey var mı ? Olmasa bile tatmin olacak mıyım bilmiyorum. Çok huysuzluğum uyuzluğum tuttu hastalıktan çıkmış bulunduğum bugünlerde. Ve sanki oyun dünyası ufacıkmış gibi geliyor. Böyle acayip acayip takıntılarım var.
Mesaj tarihi:
Brobding said:

Abi iyi güzel hoş kasıyorum da, bunaltı geldi. End game de oyun neler vaadediyor bilmiyorum henüz tam manasıyla. Tamam pve raidler minigameler falan bunlar dışında birşey var mı ? Olmasa bile tatmin olacak mıyım bilmiyorum. Çok huysuzluğum uyuzluğum tuttu hastalıktan çıkmış bulunduğum bugünlerde. Ve sanki oyun dünyası ufacıkmış gibi geliyor. Böyle acayip acayip takıntılarım var.

End gamede raid,mini game,arkadaşın varsa khemide pvp,kendine güveniyorsan bk alanlarında gank,iyi bir grubun varsa bori,bk kalesine sahip guildin varsa bk savaşı,yeni mapde faction kasma,yine yeni mapde grupla insatanceler yapıcaksın.Pvp lvlini 10'a tamamlamaya çalışacaksın.Zaten bu dediklerimi yapman rahat 1 yılını alır.
Mesala üzerinin full t2 olması -şansında etkisi var- bir kaç ayı bulur.En az pvp lvl 5 olman -bori ve bk savaşları yapmadığını varsayarsak- bir kaç ayını bulur.Yeni featlarını fullemen üç beş ayı bulur.E ettti zaten 1 yıl.

Birde bu oyunda,oyuncular,genellikle birden fazla karakter kasar, e sen düşün gerisini.
Mesaj tarihi:
alkansas said:

...Sen ve marisha iyi güzel geçinip gidiyorsunuz diğer guildde....

öncelikle efendim benim kötü anlaştığım yada guildde kötü olduğum gözlenememiştir pek,
diğer taraftan Rra nereye ben oraya biz ayrılamayız :)...

Rra yeni haberlerin yok mu arkadaşalara???!
Mesaj tarihi:
Şu bir haftadır pek oyuna giremiyorum ruhsa fiziksel rahatsızlıklardan ötürü. 65 lvl mıyım neyim. Son olarak guild dağıldıktan sonra yeni bir olay oldu mu acaba ? Türk arkadaşlar olarak toplaşacak mıyız yoksa herkes kendi oyun anlayışına göre kafasına göre guild mi seçecek acep ?
Mesaj tarihi:
Sin 80lvl oldu olacak,demo 75lvl da.bi kaç alt char daha kasıyorum sıkıntıdan.Rra hocam guild işine el atacağını umuyorum.Eğlence ve progress birlikte ne hoş olur:) sıkıntıdan patlayıp yine wowa dönmek istemiyorum
Mesaj tarihi:
Brobding said:

az kaldı azzzzz...

Rp yaparak lvl kas,baygınlık gelmez.Ranger kasıyorum bilmem kaçıncı char olarak,villalarda bile öyle rp ler çıkarıyorumki değmeyin keyfime.
Mesaj tarihi:
lvl 72 yim. 80 e kadar yarısını offline kasmayı düşünüyorum. Ingamede de para sıkıntısı falan çıktı oynayasım pek gelmiyor. Bu tarz oyunlarda ara vermek bana yarıyor genelde. 80 olunca daha bir hararetli görüşmek umuduyla arkadaşlar.
  • Yeni Oluştur...