Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crom serverında kimler var?

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Abi iyi güzel hoş kasıyorum da, bunaltı geldi. End game de oyun neler vaadediyor bilmiyorum henüz tam manasıyla. Tamam pve raidler minigameler falan bunlar dışında birşey var mı ? Olmasa bile tatmin olacak mıyım bilmiyorum. Çok huysuzluğum uyuzluğum tuttu hastalıktan çıkmış bulunduğum bugünlerde. Ve sanki oyun dünyası ufacıkmış gibi geliyor. Böyle acayip acayip takıntılarım var.
Sosyal ağlarda paylaş

Brobding said:

Abi iyi güzel hoş kasıyorum da, bunaltı geldi. End game de oyun neler vaadediyor bilmiyorum henüz tam manasıyla. Tamam pve raidler minigameler falan bunlar dışında birşey var mı ? Olmasa bile tatmin olacak mıyım bilmiyorum. Çok huysuzluğum uyuzluğum tuttu hastalıktan çıkmış bulunduğum bugünlerde. Ve sanki oyun dünyası ufacıkmış gibi geliyor. Böyle acayip acayip takıntılarım var.

End gamede raid,mini game,arkadaşın varsa khemide pvp,kendine güveniyorsan bk alanlarında gank,iyi bir grubun varsa bori,bk kalesine sahip guildin varsa bk savaşı,yeni mapde faction kasma,yine yeni mapde grupla insatanceler yapıcaksın.Pvp lvlini 10'a tamamlamaya çalışacaksın.Zaten bu dediklerimi yapman rahat 1 yılını alır.
Mesala üzerinin full t2 olması -şansında etkisi var- bir kaç ayı bulur.En az pvp lvl 5 olman -bori ve bk savaşları yapmadığını varsayarsak- bir kaç ayını bulur.Yeni featlarını fullemen üç beş ayı bulur.E ettti zaten 1 yıl.

Birde bu oyunda,oyuncular,genellikle birden fazla karakter kasar, e sen düşün gerisini.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu bir haftadır pek oyuna giremiyorum ruhsa fiziksel rahatsızlıklardan ötürü. 65 lvl mıyım neyim. Son olarak guild dağıldıktan sonra yeni bir olay oldu mu acaba ? Türk arkadaşlar olarak toplaşacak mıyız yoksa herkes kendi oyun anlayışına göre kafasına göre guild mi seçecek acep ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...