Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elminster

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de strahta uyuzum..

lord soth az daha biççekti onu zaten
kılpayı kurtardı...[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı.
Ferman padişahın kardaş,
Dağlar Bizimdir!
Mesaj tarihi:
abi soth daha güçlüydü bariz :)
o kadar asker defans ws.. olmasa zaten gitmişti. soth wazgeçti yanlış hatırlamıosam o uşağını takip etmek için gitti.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
Ya evet ama olayı aynen anlatayım ıstersenız hayalet hızmetkarı ona lolo yapınca ıntıkam amaclı onun pesınden gıttı ama stradh yollamasaydı kaleden onu kaleye saldırıyodu o sıra ılgınc bı buyu ıle zannetmıyorum kı o koruma kalkanından gecsın zaten golgelerıde kullanamıyor orda tamamen kalırdı butt gıbı :)[hline]A little less conversation a little more action please
Mesaj tarihi:
kalmazdı merak etme hehe.
strahd ın ne gücü war ki ?
onun gücü ölümlülere.
azalinden de tırsıodu.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
Cainnin yaeri ayrı o tam apık ve süper fakat revenloft kitapları soul reaverdan önce vardı bu yüzden cain birz daha imitasyon oluyor aslına inersek bunların hepsi alemin şerefsiz köpeği draculadan çalıntı.
Mesaj tarihi:
onun geyiğini bir ara bizde yapmıştık vampirler hangi mitlerden gelme diye dracula öncesindede bir şekilde vampir hikayeleri olduğunu filan öğrenmiştim :) yani draculada aslında çalıntı sizin deyişinizle :)[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all
and in the darkness bind them.
Mesaj tarihi:
bu çalıntı meselesi daha önce de tartışılmıştı.
herkes ister istemez görğündeni duyduğundan etkileniyor. birden bire pat diye bişey çıkarmak güç baya. çıkaranlar da zaten dahi falan ilan ediliyorlar. misal goethe nin 210, davincinin 220 iq su varmış.

illa ki biyerlerden alıyosun bişeyler yani...[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Mesaj tarihi:
Dracula temel alınarak yapılmış kitaplar çünkü Draculada önce vampirler popüler deyildi. Drakula olmasaydı bu gün Strahd olmaz vampir kavaramı bilinmezdi.Onadan öncede vardı tabiki Bram Stolkermıydı Stokerıydı neyse o adamda tabiki sağdan soldan duyduğu hikayeleri kendi hayal gücüyle birleştirmiş yazmış sonrada açlıktan ölmüş ama adam ölünce kitap iyi satmaya başlamış yani bu satışı görenlerde hemen kopyalmaya başlamışdır Undead frp nin vazğeçilmez bir parçası ve onu daha güzel yapan seydir ve undead karizmasını verende Draculadır ama Bram amcanınki o olamsaydı sümüklü iki zombi
olcaktı.
Mesaj tarihi:
Dracula bıle kesemez Elmınster ı yanlız kasar...bı de dıger yonden dusunmek lazım mesela Elmınster oldumu onun yerıne gelebılcek good bı mage zor :)[hline]A little less conversation a little more action please
Mesaj tarihi:
Bence o adamın kitabını

Fighter
Thief
Cleric
Mage olduğu dönemlerde dört yada üç kitap halinde çıkarması lazımdı bazı yerleri çok çabuk atlıyo hele clericde uçup gidiyo şuralara gitti şunu yaptı şu gruba katıldı oldu bitti falan. Yani o kitabın en az 3-4 katı kadar bi kitap yazılabilirdi rahat :) Buarada making of a mageden bahsediyorum heh
Mesaj tarihi:
ben gandalfı çok sevdim ona benzer tarzda bir dede yapalım ama insanları uyuz etsin tam sopalık olsun demişler sonra hep insanlar bu aptal dedeyi öldürmek ister deyip ölümsüz yapmışlar
ben o uyuz dedeyi raiste havale ediyorum o icabına bakar.
  • Yeni Oluştur...