SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 yok abi anlamadın sen mesela ben çektireli yaklaşık 1 bucuk saat oldu ve hafiften başladı ağrılar bu iğnenin etkisi tamamen kalktığındaki acıdan bahsediyorum yaklasık yarım saat sonra bende başlıcak olan şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 SNA1L said: ya ztn çekim sırasındaki acı önemli değil önemli olan o iğnenin etkisinden sonra başlayan acı çok pis valla Dolgudan sonra acı olmaz , 20 yaş çekimi gibi değil yani. Korkmana gerek yok madem iğneden ve tedaviden korkmuyorsan , post op. acıdan şikayetçiysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 yok ben 20lik için konuşuyorum ztn ya dolguda bi olay yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ağrıkesici+tv karşısında uyku bitti gitti akşama kadar geçmiş olur bile sızısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 coprycim eminim bu topikte de bin kere sorulmuştur sanada bin kere ayrıca sorulmuştur ama ben bir kere daha sormak istiyorum. gidip dişçiye dişlerimi beyazlat hacıt demeli mi dememeli mi? Zararlı deniyor ama benim dişler imkanı yok beyazlamaz gidip beyazlatma işlemi yaptırmalı mı sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ben yaptırmıştım o beyazlatma işlemini, kalıbın için jel falan sürüp dişlerime takıp uyudum bikaç hafta daha sonra ön-alt dişlerim sızlamaya başlayınca bıraktığımı hatırlıyorum ama kalıcı bi hasar bırakıyor mu bilmem kopri biliyodur onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Kalici hasara neden olmaz , hidrojen peroksit icerdigi i icin bir sure hassasiyet yapmasi normal, sigara kullanmiyorsan bleachingin zarari olmaz ama kullaniyorsan birakana kadar yaptirma nolax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 drillin sesi aklıma geldikce su sekil kacasim geliyor http://i.imgur.com/KbqPW.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 yapma ya neden böyle birşey dedin peki? sosyal içiçiyimde bırakırım sorun değil ama merak ettim.. Birde mesela bugun dişimi fırçalarken kanama oldu diş etinde buda zararlı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 micro silver diye bi diş macunu verdi evdekiler. iyi gelir eder diye almışlar ama aslı varmı bilemedim akşam fırçalıyorum sabaha yanak etleri diş etleri kahverengimsi boyanmış. (kan ve 2 ay oldu sigarayı bıraktım onun balgamı sanırım). başka macunda olmuyor böyle leke , kullanmaya devam edeyimmi bu macunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 NolaxThensbane said: yapma ya neden böyle birşey dedin peki? sosyal içiçiyimde bırakırım sorun değil ama merak ettim.. Birde mesela bugun dişimi fırçalarken kanama oldu diş etinde buda zararlı olur mu? Çünkü ucuz bir işlem değil bleaching . İşlemden sonra dişlerin bir güzel beyazlar ama sigara kullanıyorsan 1 ay sonra dişlerin eski hali gibi , sapsarı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 LethE said: micro silver diye bi diş macunu verdi evdekiler. iyi gelir eder diye almışlar ama aslı varmı bilemedim akşam fırçalıyorum sabaha yanak etleri diş etleri kahverengimsi boyanmış. (kan ve 2 ay oldu sigarayı bıraktım onun balgamı sanırım). başka macunda olmuyor böyle leke , kullanmaya devam edeyimmi bu macunu? Hiç duymadım , bir yorum yapamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 geçen cuma gittim ağız diş hastanesine sağ alt 6 ağrıyor diye. sağ alt 6 ya röntgen çektirdi doktor. bygüne randevu verdi sorun var dolgu yapıcam diye. gittim yaptı dolguyu fakat sağ alt 7 ye. yarın gidip dövmeli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 neden sadece geceleri ağrır bu dişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Allah öle kodlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 moriQ said: geçen cuma gittim ağız diş hastanesine sağ alt 6 ağrıyor diye. sağ alt 6 ya röntgen çektirdi doktor. bygüne randevu verdi sorun var dolgu yapıcam diye. gittim yaptı dolguyu fakat sağ alt 7 ye. yarın gidip dövmeli ? Yani dövme de tabi bir şikayet dilekçesi yaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 pascalnouman said: neden sadece geceleri ağrır bu dişler Yatınca kafa içi basıncı artar , bu yüzden de gece daha çok ağrır dişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 eli sürçüşmüştür canım olur öyle milletin sağlam dişini çekiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Kanal tedavisini artık özele mi veriyor devlet hastaneleri? Bu durumda ödeme nasıl oluyor sigortalılar için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 emin misin 6. dişte sorun olduğundan ? bi diş ağrıyınca yanındakiler de ağrıyor ben misal 2 dişim için gittim 6 tane dolgum oldu git gel. bide millet 2 haftada geçer dedi 3 ay ağrı çektim yüzüm felç geçirdi resmen kas gevşetici kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 henüz bilmeyenler için bkz: yansıma ağrısı dentistler açıklasın bunu da bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 "referred pain" i googlelayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 20lik diş durduk yere kırıldı fena çürümüş nasıl çürüdün be 3-4 yılda birde sanırım kanalım hava alıyor doktor yolu gözüktü bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 çok detaylı bilgi veremeyeceğim sanırımda, kız arkadaşımın üst diş etlerinde problem var, sürekli bir iltihap durumu, zamanında kesmişler açmışlar komple o yüzün üst tarafını temizlemişler flm ama bir faydası yok yani.. kaç yıldır sürekli iltihap ve hiç geçmiyor. dediğim gibi ameliyat oldu, antibiyotik hap verdiler iğne verdiler bilmemne hiç bir çözüm bulunamadı. biz internetten araştırdık adını tam hatırlamadığım spesifik bir hastalık varmış ona benziyordu ama emin olamadık arada kaynadı gitti. ve bu kıza bakan doktorlar istanbulun en iyisi diye geçinen 2-3 doktor. nedir acaba bir önerin var mı? çok az detay verdiğimin farkındayım ama böyle özel bir durum ya da doktorların göremediği bir şey var mıdır tricky? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breakfast Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 diş temizliği için gitmiştim dişçi bir dişim için kökün içinde iltahap var ilaç işe yaramaz bunun çekilip iltihabının kurutulması sonrasında implant vs anlattı. ayrıca iltihaplı bir dişin yanındaki dişlerede zarar verdiğini söyledi.şu an hiç bir ağrısı yok.diş çekilmesi hoşuma gitmeyen birşey. benden para koparmak için korkuttu mu bu adam?implant dediği şeyde 1200 tl imiş.yoksa şimdi ağrımıyo diye önem vermiyorum 3-5 yıl sonra ağrı yaptığında ya da ne zaman ağrı yaparsa ve dişçiye gittiğimde ooo senin 2-3 dişin ölmüş mü diyecekler diye merak ettim.1 tanesi gitmesin diye başka dişlerede zarar gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar