Seele Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 sende herseye doktora git diyorsun. ee niye varsin sen burda sfdasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 insanları doktora gitmeye teşvik için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ya ağır depresyona girdiğim bi dönem 2 ay falan (evet) diş fırçalamadım. sence ölür müyüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 zararın neresinden dönersen kardır. başladın mı fırçalamaya artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ben şey sorucam şimdi ben sabah akşam beşikten mezara sensodin kullanıyorum. hep aynı şeyi kullanmayayım diye arada tüplüsü olsun beyazlatıcısı olsun çeşni yapıyorum. arada fakir diş macunlarından da mı alsam. zararlı mı oluyor aynı markayı uzun süre kullanmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ayrıca sen ölmesen bile karşında seninle konuşan insanları ağız kokunla öldürebilirsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 yok etkili bir silah olarak kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Ren said: ben şey sorucam şimdi ben sabah akşam beşikten mezara sensodin kullanıyorum. hep aynı şeyi kullanmayayım diye arada tüplüsü olsun beyazlatıcısı olsun çeşni yapıyorum. arada fakir diş macunlarından da mı alsam. zararlı mı oluyor aynı markayı uzun süre kullanmak? aynı markayı kullanmak zararlı olmaz. değiştirerek kullanarak da en doğrusunu yapıyorsun zaten. aynen devam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 copry said: insanları doktora gitmeye teşvik için ^^ Tabibler odasından aylık bağlansın sana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ya doktorum askere gitmeden böyle mentollü marşmelov gibi bişey ısırttı (gözlerim açıktı hayır) sonra gel bi daha ısırtcam demişti hanımkız ama askerlik girdi yalan oldu. tam neydi o bi daha ısırmak için gideceğim de? yoğunlaştırılmış kalsiyum mu florid mi nedir böyle bişeydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 valla sensodyne bütün çeşitleri dişlerim de sızlama ve diş etlerimde ağrı yaptığı için,colgaete sensodyne pro relief kullanıyorum tavsiye ederim valla bütün diş macunlarından üstündür kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 İpana7 ve Colgate24 karıştırıp üstüne İpana'nın hassasınından koyuyorum az bişi herşeyi içeren tek bir macun çıkarmamak için direniyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bu topiğe tek bi lafım var MİSVAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Supradyn said: ya doktorum askere gitmeden böyle mentollü marşmelov gibi bişey ısırttı (gözlerim açıktı hayır) sonra gel bi daha ısırtcam demişti hanımkız ama askerlik girdi yalan oldu. tam neydi o bi daha ısırmak için gideceğim de? yoğunlaştırılmış kalsiyum mu florid mi nedir böyle bişeydi sanırım. evet flor uygulamış doktorun. 6 ayda bir yapılması gereken bir uygulama dişleri çürüklerden korumak için. dişler flor depolasın diye. hastam geldi şimdi cia ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 şimdi benim ssk pirimlerini eşim ölmeden günü gününe yatırdıydık eşim vefat edince ben segekeyi aradım dedim böyle böyle benim maaşım tam ne zaman bağlanacak diye bana kaymakamlıktan git belgelerini tamamla sonra bütün kağıtları toparla eşinin vefat belgesini de al gel dediler, sonra hepsini hallettim bu seferde senin primlerin 2 yıl öncesinden cezalı sen bunları yatır dediler ben bunları yatırmadan eşimin maaşını alabiliyor muyum onu soracaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 teşekkür ettim ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Nesibe Turpçuoğlu (34) Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 teyze Joker said: http://i7.photobucket.com/albums/y253/byjoker/megusta.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Supradyn güzelim başlığın içine etmendeki maksadın nedir bilader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 47 sayfa toplam mesaj olmuş az üstteki sorularımı görmeyip 2 adet konu dışı mesajı konunun içine etme olarak algılamaktaysan algıya hard reset at gardaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 diş macunlarını fazla karıştırmışın bence içme bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Uyarıldınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 20lik dislerin baskisi artmaya basladi. dislerim arasina bazen parmagim girecekk kadar acilmis gibi hissediyorum, dis etlerim fln kaniyor. en az 1 ay daha turkiyeye gelemicem, cok problem yasar miyim disci kardeslerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 "Tatar Ramazan" said: Supradyn güzelim başlığın içine etmendeki maksadın nedir bilader? Absolut said: Uyarıldınız. teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: 20lik dislerin baskisi artmaya basladi. dislerim arasina bazen parmagim girecekk kadar acilmis gibi hissediyorum, dis etlerim fln kaniyor. en az 1 ay daha turkiyeye gelemicem, cok problem yasar miyim disci kardeslerim? gargara kullan ve düzenli fırçala dişlerini. sorun yaşayabilirsin de ne zaman ne olacağı belli olmuyor maalesef. tedbir olarak sadece bunları yapabilirsin şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar