huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 astronom geliyor bir tane haberi vardı launcherda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Eski onlar video yaptık falan haberi o sanırım http://www.youtube.com/watch?v=7VxE6wDSKL4 We've released a new video profiling the Astronomer. In this video we take a look at the healer Bloodline, including his special abilities and attributes. The video shows a few core abilties and explains the importance and power these abilties have when used in combat. In addition you will also see some gameplay, showcasing the Bloodline and his huuuge telescope in action. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 beta key gönderebilen varsa pek mesut olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 oynayan var mı akalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 paticik kanalındayım kahve neyin yapıp oyuna giricem. o sürede görüp gelen olursa kanalda ses etsin beraber oyniyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 o eleman astronom muymuş? igniter harici bişeden haberim olmadığı için tufaya düşmüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 d1 d2 olayı ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 40% enerji dolunca kullanılan skilller kısa yolları 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ya bu funcom ne işe yaramaz bi firmadır. anarchy online'ı yapmayı nası becermişler anlamıyorum. şu köprüleri pillarları görememekten baydım artık, çözünürlük düşürüp yükseltmekten, ayarlarla oynamaktan baydım. register.funcom.com'dan da üye olanlar foruma yazı yazamıyor beta tester olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 http://www.bloodlinechampions.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=5908&start=15 çözüm var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 o çözüme ulaşamıyorum çünkü register.funcom.com'dan üye oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Foruma ayrıca üye olacaksın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 o sorun bende windows region ayarlarında english yapınca çözüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bu arada eğer konu zaten beta discussion bölümünde falansa göremem ben üye olsam da. invite'ı funcom'dan aldım ama register.funcom.com kullananlar ordan forum hesabını aktive edemiyor. şimdi normal üye oldum, bekliyorum activation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 forum apayrı uye ol sen tum bolumlerı gorursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 sorunvardı en son forum üyelikleriyle ilgili. düzelmemitr belki hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 gogoog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 beta keycağızım gelmiş ingame character: mardox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Bana da geldi key, ama hala indirip oynamadım. Bir ay oldu heralde, sanırım beta bitti pre-order dönemi değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 baya kötü oyun nasıl oynayabiliosunuz bu halde lol oynadığım donemde denemistim cok amacsız gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 beni de sarmadı pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Flexir çıktık abi. Kusura bakma, skypeda olduğumuzdan unuttuk sana görüşürüz demeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Open beta şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 betada mı hala? oynayan varsa karakter adı "nefreth" arkadaş listesine ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 burada da topik varmış hatta bu daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar