chambers Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 için ne gibi bi donanım kurmak gerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 dogru duzgun ses cikisli bi dizustu almak gerekiyo benim toshibada mesela su ana kadar dizustulerde gordugum en basarili ses cikisi var o kadar iyi ki diger hic bi dizustunu kullanamam buyuk ihtimalle harman kardon marka sanirim ondan tabe hoparlorler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 harici ses kartı almak lazım bikerem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 toshiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Bir notebooktan alabilecegin en iyi ses cıkısı icin: http://www.musicmarketing.ca/products/emu_1616.asp Bütçe uygun olsun diyorsan: http://www.amazon.com/Creative-PCMCIA-Blaster-Audigy-Notebook/dp/B00067KZJI Söyle birşey var birde, almayı planlıyorum ben yeni bir notebook aldığımda: http://www.amazon.com/Creative-Labs-Xmod-Sound-Card/dp/B000IZ96LQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 abi bu creative in 299 luk ses kartı gibi bişey bakıyorum ben ama şimdi şöyle bişey var ses kartıyla bitiyormu iş . ilk önceliğim kaliteli ses ama bi midi klavye ile ortalama bir kayıt yapabilirmiyim bunları öğrenmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Olivies said: toshiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Kayıt mu yapmak istiyordun sen? Öyle söylesene. Şu ikisinden birini al bütçene göre: Pati'de konudan anlayan herkesin söyleyeceği gibi E-MU 0404 sınıfının en iyi ses kartıdır. Ama harici güç kaynağına iktiyaç duyar. Eğer paran yetmiyorsa ya da daha portatif olsun istiyorsan E-MU 0202 alınmalıdır. Bu USB'den beslenebilir. Bu da kendi sınıfının en iyisi bence ama tartışılabilir belki. 0404 gibi krallığını ilan etmiş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 e-mu 0202 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 BonePART said: dogru duzgun ses cikisli bi dizustu almak gerekiyo benim toshibada mesela su ana kadar dizustulerde gordugum en basarili ses cikisi var o kadar iyi ki diger hic bi dizustunu kullanamam buyuk ihtimalle harman kardon marka sanirim ondan tabe hoparlorler eed bende bunu soylemeye geldim, toshiba da harman kardon en kaliteli haporlordur laptoplarin icinde ama her toshibada da olmaz, ozellikle bakmak gerek. gerci bi suredir yeni seyler ebakmiyom bu konuda ama muhtemelen en iyisi budur halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Asıl amaç kayıt ise E-MU hertürlü yönetir. Multimedia işleri için ise Creative'lere bakmak daha faydalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 abi asıl amaç ses kalitesi . kayıt sadece ekstra kısmı işin . böyle bi tabloda e-mu mu tercih etmeliyim yoksa başka bişey ise neyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar