KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Buyrun size bir link 2.4.3 versionu mevcut http://www.divxforever.com/index.php?download=58[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 eyvallah[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 oldversion.com'dan kaldırılmış. http://www.chip.de (Downloads, Top 50, Top 50 month olması lazım) 2.6.0 versiyonu var. [signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Ağustos 2004 11:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 neden kazaa yi ariyorsunuz ki ? bence seyh riza daha iyi ama o size kalmis bisey tabiki herkese tavsiye ediyorum yazilmis bir kac scriptde var gonderebilirim isteyene..[signature][hline]Actions are louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 shareaza ed2k, emule emuleplus hepsi aynı, 256k bağlantımla 8kb/sn'den fazlasını göremedim.. oysa kazaa'da 32kb/sn ile çekebiliyorum.. işte kazaa lite'ı bu yüzden arıyoruz[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bone adsl hız testinde kaç görüyorsun?[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 256 k kablo internet'im işte.. max 32 ile çekiyor.. onu da kazaa sayesinde görebiliyorum.. emule'de dediğim gibi salak queue ve credit sistemi yüzünden 8kb'nin üstünü göremedim[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 kazaa hiç bir zaman sevemedim belki 56k olunca çok kasıo diyedir :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bir demet kazaa lite linki[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bendeki de 2.4.1 miş. ne farkı var ki 2.4.3le ? indirsem mi ki?[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ares'i öneririm.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar