Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elektronik arayışlar.

goldbären

Öne çıkan mesajlar

genel bir rock metal müzik dinleyicisi olarak bazen böyle elektronik, hafif melodik parçalar duyuyorum hoşuna gidiyor. şu iki videodaki gibi, sırf ritm olmayan biraz daha melodik elektronik işler biliyorsanız koyun. (sanırım veletken fatboy slimle büyüdük ondan)

ÇOK ÖNEMLİ UYARI, david guetta, tiesto falan koyanların kalbini kırarım, tırt piyasa işi D1sq0 parçaları koymayın. bu attıklarımın klibi falan dönmez misal bizim tvlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

electropop, synthpop, electronica, electroclash falan diye aran etrafta. aradığın tarz bunlar çünkü.

ladytron'un şarkısı bana bunların babasını (yaş haddinden dolayı baba diyorum^^) anımsattı;

röyksopp var misal:

al sana rammstein'dan tanıdık gelecek bir şey. kraftwerk çok eskilerdendir:

böyle uzar gider bu da.. araştırarak sen de bulabilirsin fazlasını.

ama bir de benim her daim dinlediklerim var, onlara değineyim. belki tam olarak aradığın bunlar değil ama electronica dinleyen, bunların tadına bakmalı bence:

bu da biraz progressive yanı ağır basan cinsten:

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

ben de aynı başlığı açmaya gelmiştim, madem öyle burada sorayım.
şöyle bişey arıyorum:
tarzı ne oluyor bilmiyorum ama, ritmi çok hızlı olmayacak (prodigy gibi) ve adı synth oluyor sanırım, synth olacak arkasında. şarkıda vokal olabilir fakat şarkı vokal üstüne kurulmayacak. enstruman ağırlıklı, vokal "serpiştirilmiş" şarkılar. davul gerçek ses olmasın ama.
hani atmosferik ** metal deriz ya, onun elektroniği gibi. atmosferik olacak :D

bu tarz ne oluyor? önerebileceğiniz grup var mı ?
örnek olarak purple penguin'in passion şarkısını koyacaktım ama youtube'da bulamadım. grooveshark'ta var ama. purple penguin için acid jazz deniyor sanırım fakat şarkılarının geneli passion gibi değil sanırım. neyse derdimi anlatabilmişimdir heralde :)

edit : yukarda istediğim tarza birebir uymuyor belki ama şöyle bişey koyayım ben de. farklı biraz tarzı dediğim gibi, ek olarak bunun da tarzını sorayım yeri gelmişken.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...