Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 gg en az sansürlü yayını kullanıyormuş, bilginize. 3 bölüm başındaki haberler süperdi, hikayede zaten en çok "şurada bu oldu, şu oldu" şeklinde aktarılan gelişmeler titretiyor ehu böyle mangasını okuduğum serilerde tartışacak fazla birşey kalmamış gibi hissediyorum o kötü. :/ yalnız o öğretmen nasıl pis bir herif belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 doktora uyuz oldum ben. meme olsun diye koymuşlar sırf sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 daha 4. bölüm başladı flashbackler hadi hayırlısı, g. seede dönmez iişallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 evet bayağı erken recap oldu ama sıradaki bölümden itibaren daha güzelleşiyor, bomba karakter geliyor. :p 4 yalnız hödüğün araba yıkarken kızkardeşiyle fotosu onu bile acındırdı. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roburahaju Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 o kadar meme sonunda işe yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 yalnız benzin istasyonunun adındaki referans çok iyiydi, anlayan anlamıştır. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 5 çok iyi bölümdü, köprüdeki ekşını da süper yapmışlar. çok iyi gidiyor valla, fazla eki ekledikleri halde daha hiç hayalkırıklığına uğramadım mangadan sonra. hirano ve busujima (tu) (tu) yalnız her bölümde ed değiştirebilmeleri de ilginç cidden. güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Uhh... Çok güzel bir anime.. Her salı animefreak.tv den indirip üstüne günü gününe çıkan altyazıyı turkcealtyazi.org tan alıp izlemeyi her çarşambadan itibaren iple çekiyorum. 5.bölüm Bu bölümde en çok köprüdeki action hoşuma gitti.. Çocuk hayatında ilk defa motor kullandığı güne göre hareketler süper :D Erkek Öğretmen O öğretmen kadar nefret ettiğim bir karakter yok onlarca izlediğim animeler arasında... Ölse de kurtulsak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 paşam yazıları neden sola dayamıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 6 bugün çıkacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Harbi ya, başladım indirmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 güzel bölümdü. yok mu bunun sansürsüz olanı eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 pardon sansür mü vardı? açık açık gösteriyolardı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 abarmayalım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Öh hentaiye döndü anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 fake mi acaba lan dedim bi an ben de başlarda sdfassd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 mangadaki en ecchi çeptır buydu, ama oradaki 2-3 sayfayı alıp uzattıkça uzatmışlar. :p bundan sonra bu kadar olmaz heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=PJCvhySidro&feature=player_embedded WTF ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Tam bu videoyu koymak için gelmiştim :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 şu sahneyi izlerken bullet timeınıza sıçıyim sizin dedim ya, nasıl hastalıklı bi zihniyetin eseridir bu? işin cıvığını çıkardılar artık hayır bi de memelerin kurşundan sıyrılıcak hızda sallanması filan biyolojik olarak mümkünmüdür, o ayrı bi tartışma konusu. neo reyizin kemikleri sızlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Lol başka bişi diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 walkie said: http://www.youtube.com/watch?v=PJCvhySidro&feature=player_embedded WTF ::o OAHAHHAHAHAH Harikaymış gülmekten yerlere düştüm, iyiki izlemiyorum şunu ahahahaha of harika olmuş. Zaten ilk açtığımda herifin tüfeği dengelemek için koyduğu şekli görünce gülmeye başladım, boob time'da sandalyemden düşüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bullet time a yeni bi anlam kazandırmışlar daha ne istiyorsunuz :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 eki ekinin cılkını çıkarmasalar çok güzel olacak ama nedense ısrarla abartıyorlar. esas önemli kısımları op öncesi ve ed sonrası veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar