Konn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Ya da popülerken bi orijinal Jabulani çeksek altımıza :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bu oluyor o da. 230 lira falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ikinci top balon =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 öhö. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 yok lan sana demiyorum resimdeki top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 oynadığımız topun nesi var ya,zaten geçen hafta temizlendi,rengi ortaya çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 CthuLhu said: yok lan sana demiyorum resimdeki top ferit, illaki rakip takımda olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Kime gözdağı vermeye çalıştığının farkındasın dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ben şimdi gördüm lan bunu, khelben msnden yazdı da. gelebilirim ama ayakkabım yok =/, gidip dandik bi spor ayakkabı gibi bişey mi alsam bugun aceba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 noldu lan kurudunuz kaldınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Beni yazdınız mı lan kekolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Güvenç başgaan şuan uyuyor. Uyanınca bakıverir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 abi yarım yamalak uyandım sayılır belki yatarım geri, kafam fena=p @aquila; sen gelceksen kadroda yer aççam @saygın; seni de eklerim kanka listeye akşam halletçem hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 gelcem aç, bi de kadıköyden filan detaylı ulaşım tarifi verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 kadıköyde deniz otobüslerinin ordan bostancı-kadıköy sarı dolmuşlarına biniyosun, göztepede tahran lisesinin önünde iniyosun saha lisenin sağ tarafındaki sokaktan girince ileride gözüküyo zaten sokaktan girince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 arkadaşlar çok özür diliyorum sayfya gelicem yamıştım ama. son dakika gelişmesi izmitte eniştem vefat etmiş yarın cenazeye katılacağımdan dolayı gelemicem. Kusuruma bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 başınız saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 başın sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ben de gelirim yer varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Başınız sağolsun Onur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 başın sağolsun :( bende gelmek istiyorum ama yetişmem mümkün değil sanırsam haftayada zor pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 aquila babacum(kaleci) screwy(kaleci) fizban pha arcane cavanagh tora sertac holy tolga wishmaster khala sixoms khelben patpoker konn fde larry viper gençler öncelik sırası bu şekilde, aklıma geldiği kadarı ile ilk oynayanları yukarıya yazdım sadece aquila'ya ve screwy'ye tisna yaptım birisi amerikadan geldiği için diğeri de kaleci olduğu için ilk 16 gelicek, herkes oynasın isterim de olmuyor yani=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 program falan yaptıydık neyse artık. keşke ilk listeyi yazmasaydınız işi gücü ayarlamazdık. o sayım amaçlıydı heralde. ben yanlış anlamış da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 patpoker şaibeli dur bi telefon açıp onu netleştiriyim ilhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 aquila babacum(kaleci) screwy(kaleci) fizban pha arcane cavanagh tora sertac holy tolga wishmaster khala sixoms khelben konn fde larry viper patpoker geelmiyor, ilhan geliyosun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar