Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dokuz Eylül Ünv.de Çıplak Protesto

Olivies

Öne çıkan mesajlar

dün hepimizin tanıdığı sosyetik bir ünlü bir oyuncu ile yemekteydim ve şunu dedi burada paylaşmak istiyorum:

"Türkiyede kimileri yıllarca uğraşır ama asla istediği yere gelemez ama şanş eseri bile olsa türkiyede tek bir proje ile tüm halk seni tanır ve benimser ve sende öyle yürür gidersin sadece tek bir günde hayatın değişir , sadece tek bir gün"
Sosyal ağlarda paylaş

içimden bi his noyanla acun iyi anlaşmaz gibi geliyor. acun çok değişik tipleri sevmiyor herhalde kendine tehdit olarak algılıyor sdf. sen senelerce şebeklik yap televizyonda sonra şova değişik biri çıkınca ağır abi tavırları tasla. resmen adam imaj değiştirdi yea.

bi de paticik bile noyanın bu enteresanlığını kaldıramıyorsa türk halkı hayatta kaldıramaz sdf
Sosyal ağlarda paylaş

genel konuşuyorum zaten tabi ki tutucu diye adlandıramayacağım çok kişi var. senin bahsettiğin konudan gidelim, homofobiklik epey ağırlıklı bi görüş burada mesela. "ben tarafsızım bileader" diyenlerin de çoğunun, ilgili başlıklarda konu tartışıldığında hiç de öyle olmadığını görüyoruz. tek tek isim söyliyemiycem, uzun uzun bu konular konuşulurken dikaktimi çekmişti. tabi bu dediğim gaylik için. lezbiyenlikte sıkıntı yok. hemen hemen bütün pati onları bağrına basıyor :)

siyasi anlamda da tutucu bir forum burası mesela. kurandan ayetlerin, ya da rsalei nurdan bir bölümün locklu olduğu başka bir platformla aynı kategoride. isteyen istediğini düşünebilir bu söylediğim konusunda. realite değişmiyor.

tutuculuk derken moderasyonu kastetmiyorum. moderasyon aksi fikirlere tolerans gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...