Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bigün noyzura ile buluşup röportaj yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 sende ölüceksin, senide kimse hatırlamıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 sadece genç ve güzel habercilerle röportaj yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 http://www.tattooartists.org/Images/ThumbNails/000164000/Thm164887_buuu.jpg stalked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 kim stalklıcak kızı diye merak ettim tabiki forgiver ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 noyan ilerde çok sosyetik bir ünlü olacak gibi bir his var içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Rasmon said: bigün noyzura ile buluşup röportaj yapıcam Dikkat et panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 çünkü adam bir avcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ardeth said: noyan ilerde çok sosyetik bir ünlü olacak gibi bir his var içimde 30 yaşımdan sonra. gençliğimi rahat rahat yaşamak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 biz yaşlı mıyız11!!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 demek ki sosyetik bir ünlü olana kadar benim de 3 senem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 aslinda acunun programinda bir kere cikmaya bakar. sohretin dibi olursun noyzura hatta o meslekle baska turlu nasil unlu olursun bilemedim. ya playboy diye adin cikacak ya da vahe kilicarslana rakip olursun. ki 2. secenek hic hos degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 dün hepimizin tanıdığı sosyetik bir ünlü bir oyuncu ile yemekteydim ve şunu dedi burada paylaşmak istiyorum: "Türkiyede kimileri yıllarca uğraşır ama asla istediği yere gelemez ama şanş eseri bile olsa türkiyede tek bir proje ile tüm halk seni tanır ve benimser ve sende öyle yürür gidersin sadece tek bir günde hayatın değişir , sadece tek bir gün" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Marty said: aslinda acunun programinda bir kere cikmaya bakar. sohretin dibi olursun noyzura Olayım o zaman yaw kafa değiştireyim. hem artık eskisi kadar serseri değilim daha oturaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 içimden bi his noyanla acun iyi anlaşmaz gibi geliyor. acun çok değişik tipleri sevmiyor herhalde kendine tehdit olarak algılıyor sdf. sen senelerce şebeklik yap televizyonda sonra şova değişik biri çıkınca ağır abi tavırları tasla. resmen adam imaj değiştirdi yea. bi de paticik bile noyanın bu enteresanlığını kaldıramıyorsa türk halkı hayatta kaldıramaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Acunla tanışmışlığım var 2006 falan sevdi beni ama çok sevmedi biraz kafamın karışık olduğu bir dönemdi. şimdi tanısa daha çok sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 yetenek sizsiniz gibi yarışmalarda falan ne zaman aşırı bir tip çıksa bir yerden gıcık kapıp olayı terbiyesizliğe bağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 yetenek sizsiniz beni bozar ama başka ne yarışamsı var survivor falan mı yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 survivora git enerjiyle karnını doyurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 [dayı] enerjiyle karın doymaz yiğenim elinde diploman olcak [dayı] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Ardeth said: bi de paticik bile noyanın bu enteresanlığını kaldıramıyorsa türk halkı hayatta kaldıramaz sdf iyi de paticik benim gördüğüm en tutucu ortamlardan biri. sadece tuttuğu yön farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 hangi konularda mesela? genelde çok benmerkezcil ve/ya çok fazla hava atmaya çalışan, böbürlenen insanlara tepki oluyor homojen olarak ama onun dışında karışık. gayden korkanı da var forumda gay taklidi yapan da mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Hiç izlemedim ama sınırsız coconut varsa aç kalmam.ormandan mantar toplar herkesin kafasını yaparım. İki kadınlada ayni anda oynaşırsam reytingler kopar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Gunes kremi vermiyolarmis ama, fena yanarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 genel konuşuyorum zaten tabi ki tutucu diye adlandıramayacağım çok kişi var. senin bahsettiğin konudan gidelim, homofobiklik epey ağırlıklı bi görüş burada mesela. "ben tarafsızım bileader" diyenlerin de çoğunun, ilgili başlıklarda konu tartışıldığında hiç de öyle olmadığını görüyoruz. tek tek isim söyliyemiycem, uzun uzun bu konular konuşulurken dikaktimi çekmişti. tabi bu dediğim gaylik için. lezbiyenlikte sıkıntı yok. hemen hemen bütün pati onları bağrına basıyor :) siyasi anlamda da tutucu bir forum burası mesela. kurandan ayetlerin, ya da rsalei nurdan bir bölümün locklu olduğu başka bir platformla aynı kategoride. isteyen istediğini düşünebilir bu söylediğim konusunda. realite değişmiyor. tutuculuk derken moderasyonu kastetmiyorum. moderasyon aksi fikirlere tolerans gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar