Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşım sarışın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben karekök 49 bulmuştum seçenekte yok diye boş bırakmıştım lol sonra kağıdı verince hocadan geri istemiştim hocamnoğlurbişeyiunuttum diye sümük falan akmıştı heyecandan

ne işim olur matematikle geometriyle
Mesaj tarihi:
barbu said:

Dartanian said:

2yıldır full çekiyo bu sene de girdi mi össye peki ? asgbjangam

Bu arada aklıma geldi dersanede vardı bi sarışın üçgenin kenar uzunluklarını buluyoruz ders geometri kız -3 bulmuştu uzunluğu

sen de o kızla aynı sınıftamıydın. HELAL

2.sınıftı daha fazlasına kapasitem yetmiyodu asdas
Mesaj tarihi:
barbu said:

Dartanian said:

2yıldır full çekiyo bu sene de girdi mi össye peki ? asgbjangam

Bu arada aklıma geldi dersanede vardı bi sarışın üçgenin kenar uzunluklarını buluyoruz ders geometri kız -3 bulmuştu uzunluğu

sen de o kızla aynı sınıftamıydın. HELAL

zuahahah :D:D:D

istatistik sınavında 1.800 kişiden oluşan... diye başlayan bir soru vardı 1 soru numarası ben onu da soruya dahil edip 1800 kişi olarak hesaplamıştım 0 verdi :P ama sarışınlıkla ilgisi yok göz yanılması lol :D hem salak bari 1) yap soru numarasını ya da bir boşluk bırak 2 sene geçti hala atarlıyım adama 35 puanlık soruydu :P
Mesaj tarihi:
Lilly said:

zuahahah :D:D:D

istatistik sınavında 1.800 kişiden oluşan... diye başlayan bir soru vardı 1 soru numarası ben onu da soruya dahil edip 1800 kişi olarak hesaplamıştım 0 verdi :P ama sarışınlıkla ilgisi yok göz yanılması lol :D hem salak bari 1) yap soru numarasını ya da bir boşluk bırak 2 sene geçti hala atarlıyım adama 35 puanlık soruydu :P

çok başarılı. 1 den sonra nokta koyuyosa en kötü tek space bırakması gerek, eğer bırakmadıysa hakkını arayabilirdin.
Mesaj tarihi:
sınavdan sonra sonuçları karşılaştırırken arkadaşlarla fark ettim, gittim hemen hocanın odasına söyledim, kağıdı aldı baktı hiç de benzemiyo dedi :D tartışmaya girmedim çıktım ben de.. tek başıma da değildim vardı aynı şeyi yapan 3-5 kişi daha :)
  • Yeni Oluştur...