Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşım sarışın

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

Dartanian said:

2yıldır full çekiyo bu sene de girdi mi össye peki ? asgbjangam

Bu arada aklıma geldi dersanede vardı bi sarışın üçgenin kenar uzunluklarını buluyoruz ders geometri kız -3 bulmuştu uzunluğu

sen de o kızla aynı sınıftamıydın. HELAL

2.sınıftı daha fazlasına kapasitem yetmiyodu asdas
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

Dartanian said:

2yıldır full çekiyo bu sene de girdi mi össye peki ? asgbjangam

Bu arada aklıma geldi dersanede vardı bi sarışın üçgenin kenar uzunluklarını buluyoruz ders geometri kız -3 bulmuştu uzunluğu

sen de o kızla aynı sınıftamıydın. HELAL

zuahahah :D:D:D

istatistik sınavında 1.800 kişiden oluşan... diye başlayan bir soru vardı 1 soru numarası ben onu da soruya dahil edip 1800 kişi olarak hesaplamıştım 0 verdi :P ama sarışınlıkla ilgisi yok göz yanılması lol :D hem salak bari 1) yap soru numarasını ya da bir boşluk bırak 2 sene geçti hala atarlıyım adama 35 puanlık soruydu :P
Sosyal ağlarda paylaş

Lilly said:

zuahahah :D:D:D

istatistik sınavında 1.800 kişiden oluşan... diye başlayan bir soru vardı 1 soru numarası ben onu da soruya dahil edip 1800 kişi olarak hesaplamıştım 0 verdi :P ama sarışınlıkla ilgisi yok göz yanılması lol :D hem salak bari 1) yap soru numarasını ya da bir boşluk bırak 2 sene geçti hala atarlıyım adama 35 puanlık soruydu :P

çok başarılı. 1 den sonra nokta koyuyosa en kötü tek space bırakması gerek, eğer bırakmadıysa hakkını arayabilirdin.
Sosyal ağlarda paylaş

sınavdan sonra sonuçları karşılaştırırken arkadaşlarla fark ettim, gittim hemen hocanın odasına söyledim, kağıdı aldı baktı hiç de benzemiyo dedi :D tartışmaya girmedim çıktım ben de.. tek başıma da değildim vardı aynı şeyi yapan 3-5 kişi daha :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...