GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ben karekök 49 bulmuştum seçenekte yok diye boş bırakmıştım lol sonra kağıdı verince hocadan geri istemiştim hocamnoğlurbişeyiunuttum diye sümük falan akmıştı heyecandan ne işim olur matematikle geometriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 hoca vermedi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 beyin bedeve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 on numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 tabi ya çalıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 gerekeni yaptım.. baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 evde baktım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 barbu said: Dartanian said: 2yıldır full çekiyo bu sene de girdi mi össye peki ? asgbjangam Bu arada aklıma geldi dersanede vardı bi sarışın üçgenin kenar uzunluklarını buluyoruz ders geometri kız -3 bulmuştu uzunluğu sen de o kızla aynı sınıftamıydın. HELAL 2.sınıftı daha fazlasına kapasitem yetmiyodu asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 geçen yolda gidiyorum 8 kişiyi dövdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 sarışın esmer farketmez (N) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 barbu said: Dartanian said: 2yıldır full çekiyo bu sene de girdi mi össye peki ? asgbjangam Bu arada aklıma geldi dersanede vardı bi sarışın üçgenin kenar uzunluklarını buluyoruz ders geometri kız -3 bulmuştu uzunluğu sen de o kızla aynı sınıftamıydın. HELAL zuahahah :D:D:D istatistik sınavında 1.800 kişiden oluşan... diye başlayan bir soru vardı 1 soru numarası ben onu da soruya dahil edip 1800 kişi olarak hesaplamıştım 0 verdi :P ama sarışınlıkla ilgisi yok göz yanılması lol :D hem salak bari 1) yap soru numarasını ya da bir boşluk bırak 2 sene geçti hala atarlıyım adama 35 puanlık soruydu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 foto pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Lilly said: zuahahah :D:D:D istatistik sınavında 1.800 kişiden oluşan... diye başlayan bir soru vardı 1 soru numarası ben onu da soruya dahil edip 1800 kişi olarak hesaplamıştım 0 verdi :P ama sarışınlıkla ilgisi yok göz yanılması lol :D hem salak bari 1) yap soru numarasını ya da bir boşluk bırak 2 sene geçti hala atarlıyım adama 35 puanlık soruydu :P çok başarılı. 1 den sonra nokta koyuyosa en kötü tek space bırakması gerek, eğer bırakmadıysa hakkını arayabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 sınavdan sonra sonuçları karşılaştırırken arkadaşlarla fark ettim, gittim hemen hocanın odasına söyledim, kağıdı aldı baktı hiç de benzemiyo dedi :D tartışmaya girmedim çıktım ben de.. tek başıma da değildim vardı aynı şeyi yapan 3-5 kişi daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 sarışın -> yeşil/mavi göz -> 1.75+ boy -> ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ahaha bulursan bana da ayarla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Friedman said: sarışın -> yeşil/mavi göz -> 1.75+ boy -> ftw 1.75+ çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 düüüüüüüüd bana takılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Friedman said: sarışın -> yeşil/mavi göz -> 1.75+ boy -> ftw snu snu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 sarışınlar üstün ırk. kıskananlar laf atıyor. hayır sarışın değilim evet sarışınların hastasıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 siyah saç beyaz ten buz mavisi göz nadir ama mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Cystein said: nil sıfatına tükürem ahah. git aynaya tükür sifatsiz. @roketadam: nasi anlamazsin! jahrein ve diger üyeler diye ikiye ayriliyo paticik cünkü. zuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Rasmon said: Friedman said: sarışın -> yeşil/mavi göz -> 1.75+ boy -> ftw 1.75+ çüş Nesi çüş, 1.85+ erkekler için gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Rewendor said: siyah saç beyaz ten buz mavisi göz nadir ama mükemmel. hiç rastlayamadım mavi gözlüsüne lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar