Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spiderman 2 [SPOILER başlığı]

Sam

Öne çıkan mesajlar

9 sayfa yazı okumak kasış olduğundan okumadan bir fikrimi belirteyim dedim.
bana göre gerçekten de başarısız bir filmdi. yani o kadar çok kötü yan vardı ki hangisini sayıyım. o kara murat alıntısı ilk önce beni geçleri mi? spidy nin metrodakilerin hepsini limuzinle eve bırakacak vakti varken dötü trene yapıştırıp ıkınıp durmasını mı? Tobey nin spider-man olmucam cinsiyet değiştircem dermiş gibi o kadar iğrenç şekilde yürümesini mi (down with love daki renee gibi yürüyomuş gerçekte heralde-gencim güzelim seni üzerim yürüyüşü)? sonra tekrar spidy olcam diyip damda koştururken sahip olduğu surat ifadesini mi (bi de herifi yakışıklı sanıyoduk) ? animasyonların aşırı derecede sırıtmasını mı (özellikle trenle titinic havası verilen sahne)? mary jane in büyük aşk ve sadakatle dolu türk ev kadını duruşuyla spidy sinin yolunu pencerelerde gözlemesi mi (gelinlikle spidy e döndüğü zaman)? yoksa aşkını göreve yollarkenki koş yiğiidiim repliği mi? yoksa önümüzde oturan iki salak kızın tüm film boyunca (otto yla spidy savaşırken bile) filmedeki tüm ince esprileri çıkarıp, üstüne hepsine de iki saat gülüp bizi intihara sürüklemesi mi?
ben saymaktan yoruldum ki daha nice kötü yön bulunabilir. ilk filmden kesinlikle ve kesinlikle kat kat daha kötü bir filmdi. ikinci yarı delirtti kafayı üşüttürdü iyice.
gerçekten sıkıcı olduğunu da şöyle örnekliyim. iliknci yarının ilk 10 dakikasından sonra koltuklar sallanmaya başladı. neden acaba? spidy milleti öyle sıktı ki sırada ayağını titretmeyen adam yoktu neredeyse. film boyunca herkes birbiriyle konuşu yodu. ben şimdiye kadar 0-12 yaş arasının büyük çoğunluğu elinde tuttuğu çizgifilmlerde bile bu kadar gürültü görmedim. bu da ne demektir, film sıkıcıydı ve fazlasıyla kötüydü (benim görüşüm tabii, insanlar filmin heyacanından tepiniyo da olabilirler-spidy ile mary jane çocuklarının ismi ne olcak diye)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 11 Temmuz 2004 02:20 tarihinde demiş ki:
Heryer ağ kalmasın diye düşünülmüş birşey değil
biyolojik olduğundan ortamda yokoluoyr
abi biyolojik bişi 1 saatte yok olcak diye birşey mi var. adam kendi hazırlıyor sonuçta karışımını ona göre hazırlıyor. yoksa bişi hazırlıcaksın şansına 1 saatte yok olacak çok düşük bi şans. kaçtane şey vardırki 1 saatte yok olan
Sosyal ağlarda paylaş

geç de olsa gördüm filmi ama hiç memnun kalmadım.

aksiyon olarak harika efektler çok hoş herşey güzel bu bakımdan tam izlenmelik cillop film

ama filmin bazı yerlerine bi bakıyosun yok böle saçmalık. özellikle treni durdurma sahnesinde spider man i mi yoksa hulk u mu izliyorum anlamadım. o ne kas gücü o ne inanılmaz kuwwet?!

tamam çizgifilmlerinde görüyoruz koca metal lewhaları kaldırıp atıyo sağa sola sawuruyo da burda saatte bilmemkaç mil hızla giden treni durduruyo kas kuwwetiyle. önce bi bacağıyla durdurmayı deniyo (OHA) bakıyo raylar arasındaki tahtalar tren we bacağının basıncını kaldırabilecek güçte deil(!). ulan napsam napsam? hah buldum apartmanlara ağ atiyim, arada da ben duriyim ağları tutiyim. ilk denemesinde trenin hızından dolayı ağların bağlı olduğu apartmanların duwarları sökülüyo uçuyo! ikinci denemesinde muazzam kol kaslarıyla iki taraftaki ağları tutuyo treni durduruyo!!!

ya bu ne saçmalıktır be örümcek adam diğer normal insanlara göre daha güçlü çewik ama yönetmenin bu yaptığı örümcek adam deil, bu ancak bi mutant olabilir x-men den falan.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 11 Temmuz 2004 03:13 tarihinde demiş ki:
arkansis abicim sonuçta benim daha çok hoşuma gitti aksine ağ kartuşunu sevmiyordum ben..

abicim çizgi roman yada çizgi filminden dolayı yapılmadımı bu film ?

LOTR da nası kitabın dışına çıktıklarında ayy orasını kesmişler ayy bunu yapmamışlar diye sinir olduysa insanlar bundada aynısı[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raid3r, 11 Temmuz 2004 13:08 tarihinde demiş ki:
said:
Arkansis, 11 Temmuz 2004 02:20 tarihinde demiş ki:
Heryer ağ kalmasın diye düşünülmüş birşey değil
biyolojik olduğundan ortamda yokoluoyr
abi biyolojik bişi 1 saatte yok olcak diye birşey mi var. adam kendi hazırlıyor sonuçta karışımını ona göre hazırlıyor. yoksa bişi hazırlıcaksın şansına 1 saatte yok olacak çok düşük bi şans. kaçtane şey vardırki 1 saatte yok olan

Spidy nin uni öğrencisi olduğunu varsayarak , ve çizgi filminden yola çıkarak labaratuvarlarda istediği deneyide yapabildiğini varsayarak , elindeki maddelerle 1 saat içinde kendi izi kalmaması için bir biyolojik madde yaratmış ve bu biyolojik maddede atmosferdeki maddeler veya bakteriler ile tepkimeye girip yok oluyor , eriyor , çürüyor vs vs ...[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

Bence filmin en güzel yeri tekrar spiderman olmaya karar verip kostümünü geri almasaydi orada gülmekten öldüm süperdi :)

Film bence çok güzeldi...
Bazi arkadaşlar octo'nun başta weli konuştuğu konusuna değinmiş... Ee abi karin kayip etmişsin kendi hattandan dolayi,hayatinin en büyük amaci başarisiz olmuş ee birakta biraz saçmalasin.
Çinli kadinda çok süperdi[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 10 Temmuz 2004 15:20 tarihinde demiş ki:

en güzelleri bence NR1 yayıncılığın türkçeye çevirdiği örümcek adam ve x-men serileriydi.

Bende 96'dan kalma bir Batman'imi (NR1) buldum, gerçekten çeviriler çok daha güzelmiş o zamanlar Arka Bahçe'ninkilerden.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

ben filmi baya beğendim , çok eğlendirdi.
kirsten dunst ın da etkisi yok dersem zaten hem yalancı hem de gay olurum.baya bi ekisi oldu :)
aksiyon sahneleri süperdi.fragmandaki araba sahnesine hala hastayım.

hafızamda çok eğlenceli defalarda izlenebilecek bi aksiyon filmi olarak yerini aldı.[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır...
SBGG!®
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...