Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spiderman 2 [SPOILER başlığı]

Sam

Öne çıkan mesajlar

said:
Cd-, 09 Temmuz 2004 05:20 tarihinde demiş ki:
Bir de o ağlar kendi eline nası yapışmıyo onu anlayabilmiş değilim, duvarı söküyo ama...

gerçek örümcek ağı senin her tarafına yapışırken örümceğe yapışıyo mu?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Neden yapışmaz gerçek örümcek ağı onu yapan örümceğe ? Basit, örümceğin ayakları ağında yürüyebileceği şekilde. Yani ince ve nereye basması gerektiğini bilio. Direk örgülü çıkması ilginç tabi. Birde Ufak taş şeklinde yoğurulmuş şekilde de çıkıor. Aşağı düşerken octopus'a atmıştı hatırlayın.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

çizgi filmde paraşüt yapıyodu.kara kedi ile bi sahnede hatırlayın.sonracıma torba olarak kullanıyodu.hatta suyun altında onunla nefes alıyodu torba gibi yapıp.ama yani radyoaktif örümcek sokmasıda saçma bişey.aldırmamak gerek:)

genede onu seviyorum:)[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s

www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

Ya aslında bizim mantık aramamız saçma(kötü anlamda değil) yani bizim aptallığımız ama insan ister istemez düşünüyo "Hmm... ben spiderman olsam o ağı nası atacam yav hm zor iş." Ammavelakin spiderman'e lafımız yok.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!?!
Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 05 Temmuz 2004 23:23 tarihinde demiş ki:
ya mary jane 159123358 bölümde peter parker = spiderman gerçeğini öğreniyor.
burda çat diye 2. filmde bunu görünce gıcığıma gitti. 3. film olacağı belli zaten niye 3'e saklamazsın ki bunu

aaaaaargh

iyide abi filmde binlerce bolum yapacaklar gibi bi olay olmayacagından sonucta yapmak zorunlardı.

Bide arkadaslar bu flim sonucta cizgi roman ile kıyaslamayın sonucta bence hayet basarılı olmuş tamam bende okuyorum deli gibi cizgiromanlarını ama flim sonucta bu belirli yerlerden kısman belirli yerleri abartmak zorundalar .

3. flime gelince mutemelen Lİzardman ile GReen Goblin olucak venom fln olmaz sanmam..ha 4. fiml olacaksa mutemelen venom un gelişini gösterirler ama venom gelirse carnage i da sokmaları lazım o zaman kingpin(ki oynayacak adam yok) ve daha bilimum insanı olaya katmaları gerekicek :)

ben en cok seye anlam veremedim orada ki atom parcacıgı saolsun herseyi icine cekiyo ne bileyim kapı baca pencere ama Dr. Octopus un kollar fln hic umursamıyo .. ayrıca MJ in ayakları kavrulmaz mı sorarım size.. Binanın bütün metal aksamları icine girdigi gibi eriyo ama MJ in ayaklar 15 cm den !?!
Ama herseye ragmen cok guzeldi bence başarılı olmuş[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss)
Sosyal ağlarda paylaş

Romanla kıyaslarım çünkü temeli çizgi-roman. Stan Lee örümcek adamın romanını yazmadı çizgi-romanını yaptı. Çizgi-roman ile çok abest bişi olmaması lazm.

Bu arada bir ton şey yapıo çizgi-romanda. (ben çizgi-film'i esas almıorum çünkü oda roman'dan uyarlama ve ters düştüğü yerlerde var.) Kendi yaptığı ağ fırlatıcısının özellikleri bunlar. Avucunun içindeki tek bir tuş deil. Hatırladığım kadarıyla 3 ayrı tuş var yanyana. Değişik combinasyonlarla fırlatıcıyı kullanınca ortaya o gördüümüz şeyler çıkıo. Filmde ise konsantrasyon ile istediği şekilde çıkarıo ağı. Örümcek adamın doğasına ters çünkü sırf ağı bittiği için takip edemediği düşmanlar ve düşmanlardan kaçamadığı maceraları var.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 05 Temmuz 2004 02:15 tarihinde demiş ki:
İlk filmi beğenmemiştim. Gerek konuyla paralel gitmemesi gerek çok baştansavma geçişler yapması gerekse ağlar vs gibi paralellikten uzaki kötü özellikler ve montaj olduğu %100 belli rezil spider man efekti yüzünden çok kötü gelmişti... Ama yine de dayanamadım buna da gittim.

ilk filmi ben de beğenmemiştim

said:
Bence ilk filme göre daha güzel olmuş, baya daha güzel.
bence de :-P

said:
Octopusun kollarıyla konuşması, birde gollumlaşıp "we must build this mashine, yes we must" lara başlaması bence saçma bir yönetmen eklentisi... Bir an şu gerekli elementi alınca "kıymetlimiss" diyecek falan sandım.

gollum şizofrenik bir adam. Her şizofreni sahnesinde aklımıza illa gollum mu gelmek zorunda?
orda kollar yüzünden, şizofreni gibi rol yapması gerekiyordu, bence güzel de yapmış.

said:
Klasik hollywood saçmalıklarına, sırtında 1000 ton taşıyan peterın MJ le "seni seviyorum hüngür" diyaloglarına diyecek laf bulamadım kınadım ancak.

Peter'ın monologlarına hiç yer verilmemiş ki spider manın en sevilen yanlarından biridir o monologlar.

naptın hocam sen ehehe.
o romantizm sahneleri, x-men filmlerinin, bu kadar sevilmesinde çok büyük bir etkendi, "çizgi roman sux, filmler rulz" denmesine neden oldu, aynı nedenden dolayı da romantizm ve aşırı duygusal ama sux sahneleri o yüzden bu filme de koymuşlar.

ayrıca monolog olayını filme koymaya çalışmışlar ellerinden geldiğince, ama biraz daha koysalardı, holywood hayranı, çizgi roman düşmanı kitle, filmi rezalet bulurdu. Böyle bir filmde felsefeye, monologa girilir mi :-P Tutup romantizm koymak zorundasın, tutup abidik gubidik efektler koymalıssın. Monolog neymiş cık cık :-P

said:
Ya tamam buna itiraz edecek çok kişi olacak biliyorum ama sadece fikrimi söyleyecem... MJ nin dünya güzeli olması gerekmiyor muydu yahu? Şu çilli kadının ne işi var orada? Ne güzellik var ne tip var... Asla MJ olmamalıydı. Çoook yanlış bir seçim.

ilk filmde de bunu söylemiştim :D
hadi öpüşme sahneleri fena değil de, insan biraz daha cazibeli bir hatun koyması gerekirdi.

said:

Tamam Peter fakir, maddi durumu çok kötü falan ama o kadar da zavallı değil be kardeşim. Di mi ama?

belki çok az daha iyi,
ama değişen pek birşey yok, sonuçta may hala faturaları felan peterdan gizliyor, peter borç ile felan bu faturaları ödemeye çalışıyor vs..

said:

3. filmde tekrar goblinin geleceğinin bildirilmesi kötü oldu, yeni düşmanlar beklerdik

profesor connor - lizardman
jameson'ın oğlu - manwolf
sanırım yeterli olur :)
hatta scorpion, mysterio, shocker gelme ihtimali de var, her ne kadar venom, carnage olmasa da :)

said:
Cd-, 05 Temmuz 2004 02:25 tarihinde demiş ki:
İşte bunu görmek istiyoruz değil mi efendim:

Todd McFarlane rullaz derim :D[signature][hline]pc and comic geek
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 05 Temmuz 2004 02:42 tarihinde demiş ki:
Bir sürü çizgiromanı çıktı saçma sapan (Spider Man Ice Man & Flamestar.)

spider-man ice-man & flamestar dediğin, spider-man & his amazing friend çizgi filminden mi bahsediyorsun?
ki bence 80'lerde çıkmış spider-man ve spider-man&friends serileri, 67'deki spider-man çizgi filminden kat kat daha başarılı ve zevkli.

ha yok, yeni bir çizgi roman çıkmışsa bilemem..

unlimited spider-man çok güzel değil, ama zevkle izlenebilecek bir çizgi film.
x-men evolution ise şahane, müthiş bir çizgi film.
ultimate x-men ve spider-man ise hikayeye farklı bir yerden girmiş, değişiklik arayanlara, gene başarılı çizgi romanlar.

ancak, uncanny x-men 400 (sanırım 2000'li yıllara denk geliyor) itibaren, marvel dünyasında bir gerzeklik başladı, wolverine, x-men, örümcek adam, avengers bence okunmuycak bir hale geldi.
kıyafet değiştirmiş x-men, tekerlekli sandalyeden kurtulmuş xavier, gücü gitmiş juggernaut, abuk sabuk olaylar, karakterler... çok sıkıcı..
bence çizgi romanları 2000'li yıllardan sonra (uncanny x-men 390-400 civarı) okunmaz hale geldi..

en güzelleri bence NR1 yayıncılığın türkçeye çevirdiği örümcek adam ve x-men serileriydi.[signature][hline]pc and comic geek
Sosyal ağlarda paylaş

Kurt Connors olması lazm Lizardman'in adı, adı dilimin ucunda demiştim :D

Bu arada çizgifilmde sanırım Jameson'ın oğlunun olduğu mekik ile geliordu ortak yaşar, sonra spiderman'e ordan eddi brock'a musallat oluordu. Yazık eddie'nin adından hiç sözetmediler. Bir fotoğrafçı hastalandı mı bişi oldu dediler onun yerine sen lazmsın dedi jameson ama gene isim söylemediler.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 09 Temmuz 2004 03:24 tarihinde demiş ki:
şimdi arkansis neye dayanarak boklama yapmışın onu anlamadım...bi kere normal bi insanı taşıyan ağın orda doğal olarak biraz daa kuvvetli şekilli hali duvarı yıkabilir bence.. hadi onu salla zaten çizgifilm dede öleki ? ağ atma hedesi hadi onu bırak oyunundada öle lol ..

mesajımı tekrar oku
dikkatli okumamışsın

ağları o kadar kuvvetli değil spidermanin.
Venom un ağları belki onun yaptığı hasarı yapabilir.

Çizgi filminde ağ atma sahnesi öyle ise M jane in saçlarıda kızıl
neden onu yapmamışlar ?
Çizgi filme tamamen sadık değil. Ağ kartuşları nerede ?

çizgi filmden biraz farklı seyretmiş ama özünü kaybetmemesi gerekirdi , ağ atma ile spidermanin zeki bilimsel kişiliğine gölge düşmüş.
Kafası çalışan birisi derslerinde iyi , ağ kartuşlarını bulmasını ve ağ kartuşlarının bitip düşmesini görmek , örümcek gücünün gidip gelmesini görmekten daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

duvar yıkacağını zannetmiyorum.
sonuçta ağın kopması lazım.

örümcek ağı en dayanaklı madde.
ama peter parker tam olarak örümcek ağı yapmıyor.
daha zayıf bir madde,
ve 1 saat sonra eriyebilen birşey.
düşmanların yüzüne gelen ağı parçalayabilmeleri gibi sonuçta..
hatta ağ fırlatıcılarından değişik tarz ağ çıkabilmesi felan bunla bağlantılı diye hatırlıyorum[signature][hline]pc and comic geek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...