egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 malmisin mafya olsam seni veya ucunbirini oldururum gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ABI UCUN BIRI ICIN RESIM SUPER AAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sixoms mafya ise oyun biter(ego recruit edilmemişse tabi) değilse de zaten egoyagmur mafyadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ahaha tebrikler. pati macinda olmasam kazanicaktik oyunu. ucunbirine verip, egoyu oldurecektim gece. telden yaziyorum devam ederiz aksam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 tamam bi sus ya mafyayim ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 HAHAHAHAHAHAHAHA WIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 egpyagmur bi daha mafya oyunu oynama sen abi. LUTFEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 oha aldik oyunu.tamam la kabul salakca oynadim sizin sayenizde.aldik oyunu ama setting harbi sacmaymis ortalik ozel rol kaynadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 vay be amma epic oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 olum az kalsın kaybediyorduk oyunu. adam yetişip oy verse GG o zaman: ZAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Sixoms said: ahaha tebrikler. pati macinda olmasam kazanicaktik oyunu. ucunbirine verip, egoyu oldurecektim gece. telden yaziyorum devam ederiz aksam :) sana guvenmistim duygularimla oynadin :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 valla he 5 dk ile kazandik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Bittus said: egpyagmur bi daha mafya oyunu oynama sen abi. LUTFEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Sixoms son xaositect idi, townie kazandı tebrikz. xaositect konuşma alanı: http://www.quicktopic.com/44/H/J8x4hJMmEvFxq anarchists konuşma alanı: http://www.quicktopic.com/44/H/UsMnusfDtBe 1.dabus - shadowfury 2.doktor - ucunbiri - 3.bodyguard - bittus - 4.xaositect - smoke 5.revo - abilify 6.revo - ispanak 7.revo - babacum 8.townie - olivies 9.townie - lancelion 10.townie - spyro 11.townie - buyse 12.townie - cen 13.townie - sixoms 14.skitzo - kerim 15.doublevoter - egoyagmur 16.watcher - nameless 17.townie - krusty 18.reviver - fortuna gün 1 gece. watcher - buyse dabus - spyro, krusty doktor - sixoms bodyguard - buyse xaos - recruit egoyagmur(fail) kill krusty revo - kill spyro skitzo - protect babacum gün2 gece watcher - egoyagmur dabus - babacum, nameless doktor - bittus bodyguard - egoyagmur xaos - recruit(lancelion) success, kill babacuö revo - kill kerim skitzo - inspect ispanak 3. geceyi kaydetmemişim gün 4 gece watcher dabus - fortuna, sixoms doktor - egoyagmur bodyguard - ucunbiri xaos - kill fortuna, recruit ispanak(fail) revo - kill smoke reviver - nameless gün 5 gece watcher - bittus dabus - egoyagmur, bittus doktor - bittus bodyguard - ucunbiri xaos - kill nameless revo - reviver - man of the match: egoyagmur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 rol mesajları: Sen The Revoulutionary League' e üye bir Anarchist'sin. Loncanın felsefesi harmounium'un kinin tamamen tersi. Factol'ü sizin adamlarınız öldürdü. Siz ise bir kaç ay önce casusluk yapmak amacıyla harmonium saflarına katıldınız. Ağaca asılan üye'yi siz öldürmediniz, bu çıkışı olmayan düzleme gelmek te sizin planınız değildi, ama durum böyleyken bunu yararınıza kullanıp can düşmanlarınızı tek tek öldürme düşüncesi kulağınıza pek kötü gelmiyor. Gündüzleri linç oyunun yanında geceleri grup olarak seçtiğiniz bir kişiyi öldürme yetkisine sahipsiniz. Gece olduğunda takım arkadaşlarınla konuşabilirsin. Sen xaositect'sin. Kaos kanında var. Kaos'u öyle çok seviyorsun ki slaad'lara dayanan bir soyun olduğundan şüpheleniyorsun. Portala doğru ilerleyen harmonium üyelerini görünce bu eğlenceden mahrum kalmayı istemeyerek onlardan birinin kılığına girdin ve büyünü kullanarak portal üzerinde küçük bir değişiklikle bu çıkışı olmayan yan düzleme yönlendirdin. Gündüzleri linç oyunun yanısıra geceleri bir kişiyi senin faction'una convert etme ve öldürme gücüne sahipsin. Sen öldükten sonra başka recruit yapamıyorsunuz ancak canlı üyeniz olduğu sürece cinayet işleyebiliyorsunuz. Recruit ise sadece düz townieler üzerinde işe yarıyor. Gece olduğunda takım arkadaşlarınla konuşabilirsin. Sen Lady of Pain'in sadık hizmetkarları olan dabus ırkına mensupsun. Dabus'ların konuşma yeteneği yok. İletişimlerini kafalarının üzerinde oluşan imgelerle sağlıyorlar. Tek isteğin Sigil'e geri dönebilmek. Oyunda yazı ile konuşamayacaksın, ancak resim ekleyerek iletişim kurabilirsin. Resimlerde de yazı olmayacak. Linç oyu veremiyorsun, bunun yanında lady'nin bahşettiği güçler sayesinde her gece 2 kişinin anti-town mı pro-town mı olduğunu öğrenebileceksin. Sen Harmonium üyelerinden birisin. Buraya suçluları aramaya geldin ama hainlerle kısılı durumdasın. Gündüzleri Linç Oyu kullanabiliyorsun. Sen Harmonium Cleric'sin. Gündüzleri linç oyu kullanabilmenin yanında her gece bir kişiyi ölümden koruyabilme gücüne sahipsin. Sen rütbesi yüsek bir Harmonium üyesisin. Gündüzleri 2 adet linç kullanma hakkın var. İster linçlerini bölüp 2 ayrı kişi de kullan ister tek kişi de kullan istersen de tek linç kullan. İlk linçini geri almadan 2. linçini kullandığında insanların kafasının karışmaması için doublevoter olduğunu da açıkla. Sen Harmonium bodyguard'sın. Gündüzleri linç hakkının yanı sıra geceleri bir kişiyi korumayı seçebilirsin. koruduğun kişinin öldürülmesi durumunda o kişi yerine sen ölüyorsun. Sen Harmonium Watcher'sın. Gündüzleri linç hakkının yanı sıra geceleri bir kişiyi izleyebiliyorsun. İzlediğin kişi üzerinde özel güç kullananlardan haberdar oluyorsun ancak ne yaptıklarını bilmiyorsun. Sen harmonium skitzo'sun. Gündüzleri linç oyunun yanında geceleri bir kişiyi seçersen random olarak araştıracaksın/öldüreceksin/koruyacaksın. Sen harmonium priest'sın. gündüzleri linç oyu kullanabilmenin yanında tek seferlik ölmüş bir oyuncu'yu canlandırma gücüne sahipsin. Ancak canlandırma işleminin zorluğu nedeniyle işlem sonunda sen ölüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ulan 300 kere bağırdım sixoms mafya diye, adam beni kestirdi ben townie çıktım hala adam hakkında düşünüyorsunuz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 tunca said: xaos - recruit egoyagmur(fail) typo olmuş. success olacak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ahahaha abi ne rezil bi oyundur ya:D hayir inanamiyorum su oyunda kazanma ihtimalimizin olmasina yani egoyagmurla bir olup ucunbirini kestirsem onceki gun oyun bitmis olucak:D ahahahaha ego abi cidden dokturdun, niye beni oldurmuyolar, niye bittusu oldurmuyolar diye bagriniosn birde:D seni niye oldurelim abi butun mafialardan daha çok townie kestin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 OYUNA HEYCAN GETIRDIM ISTE FENAMI LA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 http://i125.photobucket.com/albums/p60/canowyrms/random/banana_1117284583.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 o deil ıspanak benim townie olduğumu bile bile canla başla savundu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 seni ipten ben aldim buyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi sen resmen masum masum kokuyordun insanlarin bana guvenmesi lazimdi ucunbirinden suphelenmesi lazimdi o yuzden bastim oyu hem takim arkadasi olmadigimizi anlasinlar diye hemde townie çikta uçunbirine abanabilelim diye ama olduruldugum gun siçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi man of the match kesinlikle ShadowFury bence. resimleriyle yardı geçti sonlara doğru. ayrıca tebrikler hardheads :) yeni oyun bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 egoyagmur o kadar dedim buyse'ye güven diye tunca said: gün 5 gece watcher - bittus dabus - egoyagmur, bittus doktor - bittus bodyguard - ucunbiri xaos - kill nameless revo - reviver - acaip fail burası. adamlar vanilla wow zamanı birbirine bof atan palalar gibi asgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar