Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 arkadaşlar o mesaja bakarak büyük bir yanılgıya düşüyorsunuz. ben orada onu savunmaya filan çalışmadım. sadece emin olmadığımı söylemişim dikkat ederseniz. ama siz de haklısınız tabi, o mesaj savunuyormuşum gibi gözükse de samimiyetle söylüyorum ki mafya filan değilim. bilmiyorum fikrinizi değiştirmek için ne yapabilirim ama inanmazsanız elimde triump card'ım var zaten. ama şimdilik bunu saklamak istiyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 oha vagona gel.. arkadaşlar biraz yavaş adam 6 oy aldı tokatlasak ölecek o derece bi soluklansın bi savunsun kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bidak 7 mi lazim 8 mi lazim? 15 kisi kaldik, 8 gerekmiyor mu olmesi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 adama şans verelim. hem gece olmasın post kasalım sdhvbksd linç oyu geri alma: olivies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 7 yazmış tunca. olivies'in savunmasını bekliyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Tuncadan msj geldi tek oy atmisim duzeltiyorum olivies e 2 oy linc oyu geri cekme 2x : bittus Linc oyu 2x : olivies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 linç oyu : olivies zeytinlere wagon geliyo, savunma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Kac oy oldu bi sayin simdi benimkini 2 sayarak.cepten griyorum kasamiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 tunca'dan bi vote count alsak ne güzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 lancelion'un oyuyla 6 oldu yine şu an. son 1 oy gerekli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Aha gece olcak.DOKTOR BENI KORU PLS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Mafya filan degilim lan, o kadar inaktif mafya duruyo neyine vagonladiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ispanak said: linç oyu: Olivies BabacumMostors said: linç oyu: olivies nameless said: linç oyu: olivies egoyagmur said: linc oyu geri cekme: bittus Linc oyu: olivies x2 Buyse said: linç oyu: olivies 6 iken Lancelion said: linç oyu : olivies zeytinlere wagon geliyo, savunma yok. ile 7 oldu. ---------------------------------------------- tunca said: Linç için gerekli oy sayısı: 7 Kimse oyunu geri çekmez ise, Olives linç edilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ben aldım geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 buyse çekti bile no problem ama olivies? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 illa tren yapacaz diyorsanız karışmam. ama dinleyelim bakalım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 buyse geri aldı lancelion vermeden önce. 6 şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Olivies said: Mafya filan degilim lan, o kadar inaktif mafya duruyo neyine vagonladiniz inaktivitenin yaninda agresiflik ve yararli insanlari linç etme çabasi gibi mafia ozellikleride var yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 abi egoya oy atip mafya rpsi yaptim biraz hareket gelsin diye gfg. olm 15 dk pozisyona getirmissiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ben 30 sn çekmesem oyu gitmiştin şimdi hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 buyse de acaba teammate mi? oy vereyim de dikkat çekmeyeyim, sonra geri çekerim ayağı mı yaptı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ispanak ilk gun mafya oldugunu nerdeyse sen bile kabul etmistin ilerki gunlere biraktik seni. egoya oy atarak ele vercegime ben mafyayim diyip dedeler linki verirdim. o kadar basit deel pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Atin su son oyu hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 yok abi azgın kalabalık gibi herkes. biri bişey diyor herkes hurra abanıyor. adamı dinleyelim dedim. yoksa işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 mafya rpsi yapmak? abi ya kesinlikle normal townie degilsin ya dedektif veya doktorda boyle saçma davranislarda bulunmaz bu kadar acimasiz bi oyunda ya nub mafia yada soytari olduguna inaniyorum savunmaya çalismiosn bile o yuzden soytari daha agir basiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar