ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 linç oyu: Olivies varsa yanildigim biyer soyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 oh sonunda gündüz olmuş. okuyorum şimdi son sayfaları, birşeyler yazarım birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 adam rolelri tam oalrak bilmiyor da olabilir ama basit bir mantıkla mafyaın neden 2 oyu birden olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Olivies ten bende killaniyordum sebebini yarin queto larla aciklarim cepten giriyorum uzun yazmak kasiyor.ama bence elimizdeki en somut kanit ne nameless ne de olivies. Bittusu lincleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 resimli mesaj bekliyorum ben de acele oy kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 nameless said: ben bittus'a güveniyorum açıkçası. şu anda kimsenin bana pek güveni olmasa da bittus'un oyunda kalmalı bence. egoyagmur'un iki linç oyu olması onun mayfa olup olmayacağını gösterip göstermediğini bilmiyorum. şimdilik beklemedeyim yine abi mafia oyunun bi sitesi var bizi oynatanlarda karakterleri o siteden aliyorlar mafia charlari rolleri açin various mafia rolesu açin protagonistici açin orada double voter var anti-townlarda boyle bi rol yok benim bildigim kadariyla ve olivies yeni bi oyuncu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 hmm mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 @babacum olivies banada açiklama yapmadan linç oyu vermisti, ustelik yararli bisyler yapmaya çalisiodm sadece abilifyi linçletmeye çalisirken ben beni tehditte etmisti abilifyin takim arkadasi bile olabilir bence yani su ana kadar o kadar mantiksiz oynadi ki, anti town degilde ne olabilir bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ispanak said: nameless said: ben bittus'a güveniyorum açıkçası. şu anda kimsenin bana pek güveni olmasa da bittus'un oyunda kalmalı bence. egoyagmur'un iki linç oyu olması onun mayfa olup olmayacağını gösterip göstermediğini bilmiyorum. şimdilik beklemedeyim yine abi mafia oyunun bi sitesi var bizi oynatanlarda karakterleri o siteden aliyorlar mafia charlari rolleri açin various mafia rolesu açin protagonistici açin orada double voter var anti-townlarda boyle bi rol yok benim bildigim kadariyla ve olivies yeni bi oyuncu degil siteyi biliyorum da double voter'ı görmemişim hacıbaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ispanak said: nameless said: ben bittus'a güveniyorum açıkçası. şu anda kimsenin bana pek güveni olmasa da bittus'un oyunda kalmalı bence. egoyagmur'un iki linç oyu olması onun mayfa olup olmayacağını gösterip göstermediğini bilmiyorum. şimdilik beklemedeyim yine abi mafia oyunun bi sitesi var bizi oynatanlarda karakterleri o siteden aliyorlar mafia charlari rolleri açin various mafia rolesu açin protagonistici açin orada double voter var anti-townlarda boyle bi rol yok benim bildigim kadariyla ve olivies yeni bi oyuncu degil Bu cok iyi oldu. Gizleme nedenlerimden biride mafya olabilcegimi dusunebilitenizdi. Mantikli dusununce mafyada double voter olmasi olasiydi bence.ama burdaki rollere gore townie oldugum kanitlandi.tesekkurler ispanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 linç oyu: olivies kusura bakma da zeytinler kendini bir savun bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 oyu tutuyorum, zeytinler, konuş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ispanak said: olivies egoyagmurun soyledigi sey onun townie oldugunu direk kanitliyor zaten ona karsi linç oyu vererek sende kendini gosterdin hemen soyledigi sey dogruysa kesin townie soyledigi seyin dogru olup olmadiginida ilk linçimizde ogrenebilecekken direk saldirman, arti hiçbirsey soylemeden yapman bunu gg haci, mantikli bi açiklama bulana kadar suphelisin zaten inaktiflerden birisin listedeki linç oyu:olivies adam haklı beyler. zeytinleri koydum listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ben smoke'a linç verdiğimde olivies'de ona vermişti değiştirip. sonra da abilify'a dönmüştü. hatta smoke'a verdiği linç oyunu değiştirirken yanlış yazıp benim nickimi yazmıştı. kime verdiğine pek dikkat etmemesi enteresan. göründüğü kadarıyla birinin linç edilmesi yeter mantığıyla hareket ediyor. fakat oy vermeden önce egoyagmur eğer doğruyu söylüyorsa onu da dinlemek lazım diye düşünüyorum. resmi de daha görmedik tabi. bittus ya da olivies'e vericem ama biraz daha beklemeye karar verdim önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 abi sacmalamayın orada savunmus gibi mi duruyorum? sadece inaktif olmasının sebebini açıklamaya çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 2 saatliğine f5 tuşundan uzak kaldım 5 sayfa yazı yazılmış, 1-2 saat içinde teorilerimle burdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 egoyagmuru bekliceksen bekle tabi ama arada yine wagon havasina girip egoyagmura donmeyin sakin oyunda en azindan bir kisinin varligini kesin olarak bilebilecegiz ilk linçimizde eger hepimiz oliviese donersek egoyagmurda donmeli zaten hiç olmazsa ozelligini kanitlamak için yapmak zorunda zaten bu linçten sonra oyun açilacak oldukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 linç oyu: olivies sonraki şüphelim Lancelion ve ilk baştan beri olan babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 babacum bana da şüpheli geliyor, ya da diğer oyunda dedektifken aktif olmasına alışkanlıktan öyle geliyor en azından dedektif değil =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Olivies de saçma sapan bir oy atmış. açıklama gelmezse tepesine binerim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ispanak said: egoyagmuru bekliceksen bekle tabi ama arada yine wagon havasina girip egoyagmura donmeyin sakin oyunda en azindan bir kisinin varligini kesin olarak bilebilecegiz ilk linçimizde eger hepimiz oliviese donersek egoyagmurda donmeli zaten hiç olmazsa ozelligini kanitlamak için yapmak zorunda zaten bu linçten sonra oyun açilacak oldukça Zaten gece mafyalar beni oldurcek buyuk ihtimalle.olivies i lincliyorum ben olursem de bittus u lincleyin gozum acik gitmeyeyim. linc oyu geri cekme: bittus Linc oyu: olivies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 okul projem var :P zaten peşembe cuma ofisde oalcğiaımdan dah aktif olurum ehe :) bir de gçen oyun boku bokuna townşie kestirdim o yüzden sezgilerime güvenim sarsıldı :( ama oliviez ve bittusdan işkilleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 olivies e 5 oy oldu da adama savunma şansı verelim derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 linç oyu: olivies bir anda adam 7yi bulacak gibi yalnız hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 3 oy gerek sadece oliviesin olmesi için ancak kesinlikle 8 oyu geçmememizde gerekiyor egoyagmurun kimligini tam olarak anlayabilmemiz için o yuzden 8. oydan sonra oy atan kisi direk mafiadir, egoyagmurdan emin olmamizi istemiyodur neyse sira zeytinlerin savunmasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar