escape Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bu nasıl iş lan önden yakalayınca puan veriyo arkadan tutunca yanıyorum. bu bağlamda önden de yanmam lazım ne iş arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 aferim çok güzel düşünmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 nasıl? o beyaz topları alınca adamları yiyebiliosun belirli bir süre onu demiosun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 arkadan mübah değil:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 @3 daha packmani ilk defa oynuyorum lan valla nerden bilim saldırdım birine ilk önce yedi sonra bidaha saldırıdm yine yedi sonra bi baktım arkadan geldi bekledim gelsin diye "aa ölümüne geliyo mal" dedi baktım ben öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 escape olamaz ya kaç yaşındasın abi 10'dan büyüktür zannımca oy oy nası karşılaşmamış olabilirsin ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 inci style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 dasaaa said: sevgili anne ve babalar; lütfen çocuklarınızı atom bombası için inşa edilmiş sığınaklarda çok uzun süre tutmayınız.. saygılarımla. http://forum.paticik.com/read.php?62,4876844,page=1#msg-4876844 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 @dinan kardeş karşılaştım. dikkat edersen oynamadım dedim orda. karşılaştım ama her defasında "bu ne pipimden bi oyun lan böle" dedim geçiştirdim. bugün google da yayınlayınca "ulan iyi bişi herhalde" dedim oynadım büyük bi hayal kırıklığı yaşadım. ayrıca sen her defasında yaş kaç falan diyosun yeter artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bonzi'ye adım adım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 başka ne zaman dedim abi yaş kaç aşkolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bu başlıkta dio başlığına dönücek gibi geliyo. yine bi yanlış okuma yanlışlığı. yine dasaaa yine dinan yine spark yine zeytin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 beni dasaa ile aynı kefeye koyma! fıstıkları değişiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 karşı karşıya koy dyununumla beni.. yanyana koyma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 o zaman sizi dinan parantezine alırsak dinan(dasaaa+spark+zeytin) dinan hepsini çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 pacman çok kötü oyun grafikleri bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 dasaaa said: karşı karşıya koy dyununumla beni.. yanyana koyma ushfuas cok kral bişi derdimde inci değil burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 escape kırılmadın bize değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 yaş olayında dinan haklı ama.. 14-16 falan bişi olsa gerek.. bunlar çooook bilinen şeyler çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 arkadaşım size kırılsam ne olcak kırılmasam neolcak cokta fifi kusura bakmayın ama. ayrıca yaş olayına bu kadar takmayın bişeyi bilmemekle yaş tahlili yapmayıda ilk defa görüyorum. yaş 19 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 şurda eğlenmek için bişiler yapıyoru qq adamlar "kaç yaşındasın" "facepalm" "mağara adamı" tarzı şeylerle karşılaşıyorum. iyi değil yani bu hareketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 hadi dagılın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 yaş 19? eyv.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 lan herkes +20 25 galiba burda abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar