KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 öhöm.. sıkıntı yok oynayanlara iyi eğlenceler dilerim. ben sildim oldu bitti :) ayrıca forumlar geneldir birisi yazılanlar hakkında bir tarafı eleştiren, destekleyen veya bunların ortasında bir yazı yazdığı zaman illa kankası olması gerekmez. Düşünce özgürlüğü çevçevesinde istediği şekilde yazarlar. Velakin benim bahsettiğim sorun resynchronize (eşitleme) olup bu sadece oyun taraflı bir hata değildir. Oyunun resmi forumlarında'da aktif alapaya üyelerinin mevcut hesapları ile bile bugün siteye giriş yapamadıkları dillendirilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 abi oyunu yükledim boş boş duruyorum key verebilseniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Damien tecrübeli tuzaklara düşmüyor 10 puan verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 KillerLord said: resynchronize (eşitleme) değil , synchronization . edit : Bence tüm gereksiz mesajlar silinsin , sayın yetkili . Bok etmişiniz başlığı herzamanki gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ilk defa bu tarz bir oyun oynuyorum 3d dota tarzında oluyor sanırım hon,lol falanda oynamadım baya zevkli ama ilk kez oynayan biri olduğum için çok karışık geldi takım oyunu zaten yok kim nereye gidiyor ne yapıyor belli değil çoğunluk benim gibi ilk kez oynayanlardan sanırım :) ama tek sevmediğim nokta karakter silemiyoruz deneme amaçlı bakarım silerim vs diyodum takılı kaldım bunda inşallah o özellik eklenir birde skiller bazı classlarda yardırıyo gibi ama bazısıda inanılmaz saçma sapan yada bana öyle geldi neyse dota sevenler mutlaka bayılcaktır bu oyuna, grafikler güzel ufak tefek ayrıntı hataları dışında zevkli bir oyun, birde trailerdaki müzik (tu) ilerde kesinlikle class dengeleri ayarlanır lag sorunu çözülür vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 "Aven Vox" said: KillerLord said: resynchronize (eşitleme) değil , synchronization . 10 puan afferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Missary Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Bende istiyorum key :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kucuktim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 key var mı arkadaslar [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 [email protected] key yollarsanız veya key veren biyerin linkini verirseniz bir anlığına mutlu olur sonra duruma alışıp normal davranırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 KillerLord said: saatler süren mücadelen sonra buldum mevcut hesaba giremediğim için yeni üyelik aldım :D http://loco.tr.alaplaya.net/closedbeta/ şimdi serverların açılmasını bekliyorum sanırım Burdan key istemiştim mailıma geldi arkadaşlar sizde isteyin isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 closed betada olması çok kötü etkiliyor oyunu yani bikaç oyuna girdim daha sadece bir tane doğru dürüst oyun geçirmedim gibi bişey her oyunda ya bi leaver var ya bi afk adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Evr Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 evet 5vs5 falan giriyosun çat 2-3 kişi çıkınca kalıyosun oyle yine oynuyum biraz inceliyim diyincede ezilmek kacınılmaz son oluyor bir kez düzgün bir oyun oynadım 5vs5 falandı sanırım cidden çok keyif aldım very mary bell çok sevdim acayip zevkli :) 2. heroda merino aldım zevkli baya ya ama şöyle birşey okumustum beta sonrasi 18 karakter daha eklencekmiş sanırım baya bir çeşitlilik olcak gibi birde şu leaver ve afk leader problemine çözüp, bölüm sonu rewardları son vuruş üstünden değilde dmg veya bir puan sistemi üstünden yaparlarsa cok iyi olcak hep most building destroy gibi hedeleri yancılar alıyo geliyo bi vuruyo ödülü kapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… FloWAR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Key var mı? Bir tane bana da lazım. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vashperado Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Beta key bende isterim.Msn [email protected] olmazsa ö.mden de atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 hafta sonra ... 4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 keyim vardı şimdi girecegim oyuna 14dk sonra bitiyor :) bakalım neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Oyun şu anda herkese açık alaplaya hesabı olan, stress test ayın 5'ine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 4.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Missary Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Bende istiyorum key :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucuktim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 key var mı arkadaslar [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 [email protected] key yollarsanız veya key veren biyerin linkini verirseniz bir anlığına mutlu olur sonra duruma alışıp normal davranırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 KillerLord said: saatler süren mücadelen sonra buldum mevcut hesaba giremediğim için yeni üyelik aldım :D http://loco.tr.alaplaya.net/closedbeta/ şimdi serverların açılmasını bekliyorum sanırım Burdan key istemiştim mailıma geldi arkadaşlar sizde isteyin isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 closed betada olması çok kötü etkiliyor oyunu yani bikaç oyuna girdim daha sadece bir tane doğru dürüst oyun geçirmedim gibi bişey her oyunda ya bi leaver var ya bi afk adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 evet 5vs5 falan giriyosun çat 2-3 kişi çıkınca kalıyosun oyle yine oynuyum biraz inceliyim diyincede ezilmek kacınılmaz son oluyor bir kez düzgün bir oyun oynadım 5vs5 falandı sanırım cidden çok keyif aldım very mary bell çok sevdim acayip zevkli :) 2. heroda merino aldım zevkli baya ya ama şöyle birşey okumustum beta sonrasi 18 karakter daha eklencekmiş sanırım baya bir çeşitlilik olcak gibi birde şu leaver ve afk leader problemine çözüp, bölüm sonu rewardları son vuruş üstünden değilde dmg veya bir puan sistemi üstünden yaparlarsa cok iyi olcak hep most building destroy gibi hedeleri yancılar alıyo geliyo bi vuruyo ödülü kapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FloWAR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Key var mı? Bir tane bana da lazım. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vashperado Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Beta key bende isterim.Msn [email protected] olmazsa ö.mden de atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 keyim vardı şimdi girecegim oyuna 14dk sonra bitiyor :) bakalım neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Oyun şu anda herkese açık alaplaya hesabı olan, stress test ayın 5'ine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar