Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ben fabiano'yu niye sattım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Hiç ilgilenmiyodum oyunla, şimdi Fabiano'yu görünce aklıma geldi kaptan yapmıştım adamı. O kadar takip etmeyince o bile kurtarmaz herhalde ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 brezilya maçı 80. dk ya kadar çok iyi gidiyodum. önce gol yedi brezilya, maicondan goals conceded gitti, ardından da kaka kırmızı gördü oradan puan gitti yoksa bayağı sağlam puan gelecekti pf. Buffonun da elinin ayarına şeyediyim. Adam sakatlığım ciddi değil maçta oynicam 2 güne sahadayım dedi güvendik kaleci transfer etmedik 4 ay sakat kalacakmış. kalecisiz kaldım iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 radagast62 said: forvetlerde büyük kararsızlıktayım şuan; novakovic 7, podolski 7, bendtner 9 puan aldı, yedekte villa'yla luis fabiano var ne yapsam? luis fabiano abv, ilk maçlarda kaptan yaptım 3 puan aldın bu sefer takıma almadım 2 gol attın tabansız herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 lucio ve cesar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 şu brezilya gol yemese çok iyi olucaktı cidden. ciddiyetsizlikten yediler. ramos'a güveniyorum bugün, kaptan yaptım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Haydi pique haydi navas.. HAYDİ DERDİYOK fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 hadi sanchez maç senin maçın artık bu dakikadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 5 puanlık chielliniyi çıkarıp silvayı koymuştum ilk 11 çıkmazsa çok kızacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ronaldo 19 puan oha, kaptan yapsaydım keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 yuh 19 ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 attacking bonusu hala çözemedim. ulan villa'yı kaptan da yaptım ama sevinsem mi üzülsem mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ya villa gösterip vermiyosun resmen nasıl dışarı attın o penaltıyı be, tek harekette 14 puanımı yedi öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Silva'yı almasayıdm oyuna chiellininin 5 puanından da olmayacaktım pff :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 neyse ya aza kanaat edelim de... ayrıca, beyler transfer var bu gece unutmayın he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 101'le bitirmişim turu, villa penaltıyı atsa güzel olcaktı hakkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 khune atılınca kaleci 0 puan ve 10 kişiyle bitirdim turu. 91 puanla bitirmişiz turu, kalecimi oynatabilseydim eduardo dan 11 puan gelicekti çok şık olucaktı. çok sinir oldum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Ben 9 kişiyle bitirdim hem buffon hem de silva yüzünden ben ne yapayım? 2. sıradan 9.luğa indim sırf bu yüzden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 oo sende silva kötüymüş. bende kaka da atıldı ama yani kaka getiriceği puanı getirmişti -3 aldı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ilk başta hiç bilmeden transfer yapıpta -33 puan almasaydım iyiydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 usta naaptın sen hiç bişeye bakmadın mı. orda kocaman puan yazıyor transfer yaparsan kaybedeceğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Khelben said: oo sende silva kötüymüş. bende kaka da atıldı ama yani kaka getiriceği puanı getirmişti -3 aldı sadece. brezilya maçını hiç sorma maç 80de bitse tavan yapmıştım puanda 80den sonra hem gol yediler maiconun 4 puan gitti hem kaka kırmızı gördü -3 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 head2head le senle oynamış olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum bu hafta ahahah. FÖKSTÖR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 h2h çok kötü ya bunda, resmen en az puanlardan birine sahibim ama 2 maçımı da kazandım. İtalya gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Khelben said: head2head le senle oynamış olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum bu hafta ahahah. FÖKSTÖR :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar