Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir devir kapandı (tabi ki benim için): yeni araç alımı!

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Çok sevdiğim Audi'm şu andan itibaren tabiri caiz ise kızağa alındı. Ay sonu itibarıyla baba olma ihtimalimin >%90 olması sebebiyle isofix ve bagaj gereksinimleri bu kararı almakta zorlayıcı oldular.

2008 model Renault Grand Scenic aldım. 1.5dCi 100HP'lik Privilege donanımlı. Audi'ye 13 yıl kadar binmiştim, ehh artık bunu da uzun süre kullanırım diye düşünüyorum :)

Artık Renault ile ilgili yazılım ve forumlara alışmam gerekecek :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

tamam istifani masamin uzerine birakabilirsin.

hayir abi ben kabul etmiyorum. benim cocugum coupe mercedeste buyuyecek ya. bu kadar net.

bu arada scenic baya guzel araba, caktirma. sky dome var mi?

not: cocuk hayirli olsun, allah anali babali buyutsun insallah.

lan senin war mi ki mercedes coupeun cocugun buyucek
senin bmwde cocuk felan buyumez organizmalardan
Sosyal ağlarda paylaş

oncelıkle hayırlı olsun .Bebısede saglıklı sıhhatlı bı hayat dılerım de .

de sı su bı bebek ıcın bu kadar buyuge gıtmeye ne gerek duyuyorsunuz anlamıyorum .altı ustu bır cocuk koltugu bırde 2 cantası var bebegın .Ha arabası dıyceksın oda baston tıp cocuk arabası alıcan olucak bıtıcek.Yanı her turlu sedan bır arac yetıyor .Baska unsurlar var ıse degısır tabı

2.5 yasında bır kız babasıyım bugune kadar hıc buyuk arac ıhtıyacı duymadım cok arac gecıyor elımden alıp satıcı oldugum ıcın ford fıesta bıle ısımı gordu cok zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ben bagajı çok kullanan biriyim o sebeple bagaj hacmi benim için önemliydi. Ayrıca aracın dik oturuş pozisyonu içinin ferahlığı da insana farklı bir his veriyor. Ayrıca aracın boyutu da benim eski aracıma oldukça yakın. Servisi bol, yedek parçası yaygın bir marka Renault ve eskiden de Renault'un değişik araçlarını ailecek kullanmıştık. O sebeple Fiat veya Ford gibi Koç grubuna bağlı alternatifleri hemen eledim ben :P Sedan A4'üme bile 2 kişi+ Ikea'dan alınan 220cm'lik kütüphaneyi koyan biri olarak küçük otomobillerle ben yapamam. Önceki alternatifim yeni Megane Sport Station(veya adı neyse) idi, ama 12bin TL'lik farka değmeyeceğini düşündüğüm için 2.el aldım.

Evet, cam tavan bu arada. Sunroof'u çok kullanan biri olarak insanın içini açıyor.

Babamın A4'ü ile arada hevesimi alacağım :) Ama mutlaka hayatımın ilerki döneminde tekrardan bir B5 kasa A4 auttro ile yollarımız kesişecek *temenni* *temenni* :

Herkese teşekkürler =)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Audi bu sınıfta bir araç yapmadı malesef. Hem yapsa bile TR içinde onca parayı ona verip sokağa bırakmak pek mantıklı değil. En yakın alternatifi A4 allroad idi benim için; fiyatı malum.

Emeklilik için B5/B6 kasa quattro bir araç planlıyorum. Tabi benim araç gibi 340bin km'i devirmemiş olmasını tercih ederim :P Pek sık kullanmayacağım için de tüketimi pek tamkayacağım ve haliyle MTM'deki amcalarla irtibata geçebilirim ;)

Zaten performanslı ve sportif kullanımı iyice azaltmıştım ve bebek ile beraber hepten bırakacağım için bu araç ihtiyaçlarımı karşılayacak nitelikte.

Zaten satmadım duruyor aracım, hiç elden çıkartmayacağım siz böyle yaparsanız :D

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle allah analı babalı ve sağlıklı büyütmek nasip etsin :)

araba gayet ideal aile arabası olmuş hem bagaj hacmibüyük hem uzunluk olarak da park sorunu yaşatmaz aile için gayet iyi satarlanmış bir araç :) hani bende yedek parça + ervis olayından ötürü ikinci arabamı da reault alabilirim.. beki vw o da servis hizmetleri adam olursa

güzel günlerde kullanman dileğiyle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...