vitae Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 eet arkadaslar varmı yenı albumunu alan, alan varsa hangi şarkılarını en cok begendınız bence sarı sarı en kotusu en guzeli de ilk şarkısı " saygımdan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Ona para veren pek yoktur buralarda sanırsam[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 çıkarsa da şaşarım gibi..bilemiyorum[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 O zaman vitae pati de bir ilk Mahsun kaseti alan[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 heavy metal ile arebesk arasında fark yok aslında,ha amerikanın arebeski heavy metal.kamyon şöförleri dinlio.türkiyede arebesk dinleyenler le oranın heavy metal dinleyicileri aynı hemen hemen ama avrupadaki metal dinleyicisi çok farklı ,avrupada üst ve orta seviyeyi temsil edio amerikanın ağır sanayi işçilerinin müziği müziği heavy metal:) buranın arebeski[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Akşam akşam ne bu sosyoloji beynimi şey ettin resmen[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 albümü bilemem ama izlediğim ve dinlediğim kadarıyla "Sarı Sarı" adlı şarkı akılda kalıcı sözler ve melodiye, eğlendirici ve komik de bir klipe sahip olduğundan gayet iyi kanımca...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 albümü bilemem ama sarı sarı klibindeki hoş manken bayan gayet akılda kalıcı ve klip eğlenceli[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Eyvah aramıza casus karışmış![signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 o sarı sarı klibini bi kere izledim "Sarı sarı" derken eleman adamdaki gözleri gördüm ve bi daha izlememeye karar verdim[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: vitae, 05 Ağustos 2004 22:57 tarihinde demiş ki: eet arkadaslar varmı yenı albumunu alan, alan varsa hangi şarkılarını en cok begendınız bence sarı sarı en kotusu en guzeli de ilk şarkısı " saygımdan" dalga falan mı geçiyorsun sen?ciddiysen de biraz daha düşün ciddi olup olmadığını ha bu arada natural +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 biz karşıyız buna komple:P[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 adam dinleyemez mi mahsun kırmızıgül... ne var yani çok mu ayıp?[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Duysa nasıl sevdiğimi,melekler ağlar....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 klipteki hatun çok güzel onun dışında bilmem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Zaten hatunda siz klibi izleyin diye:) müzikten anlayan kimse o müziği kalitesi veya sevdiği falan için dinlemez(kanımca)...[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mahsundan tek dinlediğim şarkı Mihriban çok güzel söylüyor...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 mahsun don't cry'ı nasıl söyler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Biz Mahsun a Breaking The Habit söyletcez sonra animesini yapacaz[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 o şarkınnı normal hali olabileceği kadar iğrenç zaten.mahsun daha güzel söyler...[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reorx_Megalith Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Beyler kaçınızın dikkatini çekti bilmiom ama Mahsun'un o sarı sarı klibinde dikkat ederseniz sarışın manken dansederken(ve bu da yere uzanmış onu izlerken) aletin erekte olduunu farkedebilirsiniz.Ben ilk gördüümde yarıldım.Klibin gerisinde adam paso öle devam edio.(her zaman bi adım önde :) kobra takibi :D) [Bu mesaj Reorx_Megalith tarafından 06 Ağustos 2004 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 O çok oluyor geçenlerde Cem Yılmaz da Deniz Akkaya ile poz verirken çadırı dikmiş çok belli oluyordu[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Norton_Antor, 06 Ağustos 2004 18:14 tarihinde demiş ki: mahsun don't cry'ı nasıl söyler acaba? Bahama adalarında söyler. DİNİ Nİ NİUUV Nİ NİUUV Nİ NİUVVV DOntyu Gıraaay gıray gırayyy tunayyyt UM ÇAK DİNİ Nİ NİUUV Nİ NİUUV Nİ NİUUVVV[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Dinlemem o herifi.. Senden başka dinleyen de var mı merak ediyorum doğrusu.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Reorx_Megalith, 06 Ağustos 2004 22:38 tarihinde demiş ki: kobra takibi :D ehehuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar