Thugsta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Steamli oyunları Steam aracılığıyla yüklerken (COD:MW2) (L4D2) vs. yanlış hatırlamıyorsam oyunun kurulacağı yeri değiştirme imkanı vermiyordu ve direk C: ye kuruyordu (Harddisk C-D olarak ikiye bölünmüş durumda) ve bndan dolayı oyunlar hep C: ye kurulur oldu.Bir süre sonra C: bölümü doldu ve şu an silmek istemediğim oyunları silip de update yapıyorum çünkü C: dolmuş. Bunu nasıl değiştireceğiz? Yuklerken seçme imkanı veriyordu da benmi görmedim?
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 steamin kurulu oldugu diske kuruyor oyunları da sanırım.
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Evet Steam'i D ye kurarsan oyunları da D ye kuruyor.
Thugsta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Büyük hata yapmışız zamanında demek ki.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 oyunların hepsini steam arabiriminden yedekleyip, steam'i istediğin sürücüye kurduktan sonra oyunları yedeklerden kurmayı deneyebilirsin belki. denemedim ama mantıken işe yaraması lazım.
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 formattan sonra d: de bulunan steam register calismayabilir. var öyle bi olasilik her program ve oyunda. üstüne tekrar kurarsan düzelir ama heralde.
Thugsta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Wow.Hata bende değil valve yapımcıları ve steam geliştiricilerindeymiş.Geliştirseydin ya seçme opsiyonunu.Neyse yeni laptop için dikkat edeceğiz.
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 steam i d ye kur, c deki steamapps klasorunu d dekinin icine at. bitti.
Thugsta Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 KHaRoN said: steam i d ye kur, c deki steamapps klasorunu d dekinin icine at. bitti. Bu iyiymiş deneyceğim bir ara.Teşekkürler
Öne çıkan mesajlar