Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayatimda hic lost izlememistim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
az once ilk 1-2 dakkasina baktim,
adamlar sanki hayatlarinda onceden 18 sefer ucak kazasi yasamislar gibi sakin, hallerinden baya memnunlar.

salagin tekide ucagin motorunun onune atladi motor patladi lan.

ciktim direk.

uffffffffffffffffffff abi ya
bide bunu 4-5 sezon izleyenlermi var :(
Mesaj tarihi:
Osuran_boğa said:

ağır konuşmussun vanil :P

nesi agir be sdf.

yok yani benim genelde ruh halime bakiyo. chucki ilk dakkasinda kapatmistim mesela. bi ara yine acip yine bakicam, bu sefer elektrik alabiliriz belki birbirimizden.
Mesaj tarihi:
reyou said:

sende haklisin, fazla onyargili davrandim galiba,

bu vanile olan cevap hmmmmppppppfss

bi de bunu o cevabı benim verdiğimi düşünerek tekrarlayalım.

niggaknow:
işte atlas jet hede höde

reyou:
MMMMMMNSKKKKKIIIIIM kes laaaaa
Mesaj tarihi:
ya çok da fena bi dizi değil ilk 3-4 sezon quantumun bokunu çıkarmıyolar, adventure tadında herşey ancak şu an da izlenmez zaten kitleler yemiş sömürmüş diziyi, bunu ezikliği hep üzerinize binece.
Mesaj tarihi:
Bende hiç izlemedim. Geçenler arkadaş bir bölümünü açtı. Bir sonraki bölümde ne olacağını neredeyse tahmin edince ben. Ha birde bir kaç dakika kesin şunlarda olucaktır diyince. Arkadaş ''Bi siktir git abi ya'' dedi. Hala izlemiyorum. Senarist bence oradan buradan nereden ne kadar mit, efsane, bulduysa katmış katıştırmış, yapmış yapıştırmış. Çok karışık bir şey çıkmış. Bir de izleyenlerde pek iş yok galiba, bir dizi 6. sezon olmuş hala main quest anlaşılmaz mı. Nerenizle izliyorsunuz lan diziyi. Hiç bahane uydurmayın kardeşim, anlayan anlar...
Mesaj tarihi:

jacobın bunları adaya getirme sebebi hepsinin kaybedecek bişeyi olmayan insanlar oluşu. yerine bir aday arıyor.

dizinin sonunda jack adanın koruyucusu oluyor

jacobta ölüyor
çarli ölüyor
clairele jack kardeş
karadumanla jacob kardeş

• Yeni Oluştur...