reyou Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 az once ilk 1-2 dakkasina baktim, adamlar sanki hayatlarinda onceden 18 sefer ucak kazasi yasamislar gibi sakin, hallerinden baya memnunlar. salagin tekide ucagin motorunun onune atladi motor patladi lan. ciktim direk. uffffffffffffffffffff abi ya bide bunu 4-5 sezon izleyenlermi var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 lost'a atlasjet madurlari gibi önyargiyla bakarsan, 1-2 dakkadan soora sikilip kapatirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ağır konuşmussun vanil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 sende haklisin, fazla onyargili davrandim galiba, nese izleyenler izler tabi, beni pek sarmadi bu saatte heralde du bakim yarin bidaha denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Osuran_boğa said: ağır konuşmussun vanil :P nesi agir be sdf. yok yani benim genelde ruh halime bakiyo. chucki ilk dakkasinda kapatmistim mesela. bi ara yine acip yine bakicam, bu sefer elektrik alabiliriz belki birbirimizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Adam sakin olsa suç bilmeyip motorun önünde rüzgara kapılsa suç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 bi de ucak kazasi gecirseniz siz nasi tepki verirsiniz, o var. adamlar sokun etkisiyle relax takiliyolar sdf, keyiflerinden degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 reyou said: sende haklisin, fazla onyargili davrandim galiba, bu vanile olan cevap hmmmmppppppfss bi de bunu o cevabı benim verdiğimi düşünerek tekrarlayalım. niggaknow: işte atlas jet hede höde reyou: MMMMMMNSKKKKKIIIIIM kes laaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 lost izleyen var aborey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 lost izleme ciğerimi ye diyerek fanboyluk yapmıycam şimdi ama bence de güzel değil. renkler ve zevkler tartışılmaz azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Sırf Evangeline Lilly için izliyorum, henüz 6. bölümdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 olayın şokunun verdiği rahatlama ile bi tatil yapmış bulunduk işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 said: herkesin beğendiği şeyi beğenmiyorum coolum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ya çok da fena bi dizi değil ilk 3-4 sezon quantumun bokunu çıkarmıyolar, adventure tadında herşey ancak şu an da izlenmez zaten kitleler yemiş sömürmüş diziyi, bunu ezikliği hep üzerinize binece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Sırf karıya kıza hava atayım diye izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Bende hiç izlemedim. Geçenler arkadaş bir bölümünü açtı. Bir sonraki bölümde ne olacağını neredeyse tahmin edince ben. Ha birde bir kaç dakika kesin şunlarda olucaktır diyince. Arkadaş ''Bi siktir git abi ya'' dedi. Hala izlemiyorum. Senarist bence oradan buradan nereden ne kadar mit, efsane, bulduysa katmış katıştırmış, yapmış yapıştırmış. Çok karışık bir şey çıkmış. Bir de izleyenlerde pek iş yok galiba, bir dizi 6. sezon olmuş hala main quest anlaşılmaz mı. Nerenizle izliyorsunuz lan diziyi. Hiç bahane uydurmayın kardeşim, anlayan anlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Ben de hiç izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum şuan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 uçak düşmüş paramparça olmuş herif ayakta adamda daha korku kalırmı. nası olsa bişey olmuyo diye motorun önünde bile duruyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 düşmeden önce sana da o kadar saf oksijen pompalasınlar "viiiiiiiiiiii hayat çok güzel lan!" diye dolanırsın ortalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 jacobın bunları adaya getirme sebebi hepsinin kaybedecek bişeyi olmayan insanlar oluşu. yerine bir aday arıyor. dizinin sonunda jack adanın koruyucusu oluyor jacobta ölüyor çarli ölüyor clairele jack kardeş karadumanla jacob kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 sdfs elesso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Banlayın abi adamı, tüm hevesim kaçtı izlemiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
o_yeah Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 pekaziz said: Banlayın abi adamı, tüm hevesim kaçtı izlemiyorum artık.ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 japonlarda ölüyo kate kevaşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Sawyer da polis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar