Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hıncal Uluç- Galatasaraylı Olmaktan Utanıyorum

cenx

Öne çıkan mesajlar

Adam haklı yanlız,gs-bursa macından once yapılan röportajda dam"banane fener sampıyon olmus yada bursa,benı ılgılendıren gs nın sampıyonlugu;diğerleri benı baglamaz" demişti.4 hafta onceden havlu attı gs hala fener kazanamadı dıye sevınıyorlar,işin komıgı bursa sampıyon olunca 5 mılyon euro kaybettı 4 buyukler.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam hakli ama nasil hakli. Diyor ki Galatasarayi UEFA sampiyonu Turkiyenin en buyuk 3 spor ekibinden birini milyonlarca dolarlik bir sirketi baskalarinin yenilgisiyle sevinmeyen zorlayanlar utansin diyor.

Haksiz mi burda? Baska sevinicek bisi varda biz mi kaciriyoruz?

Ayrica Fenerin yenilgisine herkesin sevinmesinide adam acikliyor bi nefret var genelde fenere karsi. Anti Gs Anti BJK 1 2 basit site felan varken anti fener diye aratin kac milyon tane site cikcak.

Basarilarimizi kiskaniyolar felanda yalan. Hangi basarinizi kiskancaz. Sorun fener yonetiminde azizi yildigimda olsun ali sende olsun irrite edici insanlardi.

Yoksa bence turkiyenin en iyi kalecisi rustuyude severdim gsye gelmeden servetide. HAtta favori futbolcularimdan biri Umit ozattir ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

adam haklı

adnan polat yönetimindeki gs, 57-11 diyor nesi haksız şimdi bu adamın?
kendi yenemiyor başkası yenince seviniyor diyor

ne desin yönetim gayet başarılı mı desin

ben aynı şeyi beşiktaş içinde söylüyorum hatta ts içinde söylüyorum şampiyon olamamış büyük takımın lig sonunda sevinmesi abes biraz
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne diyorsunuz? Sırf bunun için ne gururu ne utancı? :P

Fenerbahçe değil de galatasaray ya da beşiktaş;

Kaleye 45 metre uzakta faulden sonra 5-6 kişi hakemin yanına gidince oyundan kopup gol yeseydi,

Maçı çeviremeyip şampiyonluğu son anda bursaya verseydi,

Maçın son dakikalarında stadda "2-2 ÖBÜR MAÇ RAHAT OLUN MİLLETLOL" diye anons yapılsaydı,

Klübede bir tane insan çıkıp da "LAH NAPIYORSUNUZ RÖLANTİYE ALMAYIN ŞAMPİYON FALAN OLMAYACAZ BU SKORLA" şeklinde uyarı yapmadığından son dakikaları da top çevirerek geçirseydi,

Maç bitince taraftarlar sahaya inip futbolcuları omuzlara alsaydı, timsah yürüyüşü yapsalardı bursaya touche şeklinde,

Üstüne bir de gerçeği öğrenince önce stadı yaksalardı, futbolcular polis arabalarında staddan ayrılmak zorunda kalsalardı......

Fenerlilerin hiç umrunda olmayacaktı çünkü kendi takımları kötü bir sezon geçirmişti..

RIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHT.

BÜYÜK BÜYÜK FENERBAHÇENİN ANASAYFASI "LOL @ GS" şeklinde değiştirildi aynı geçen sene uefa finali saraçoğlundayken galatasaray elenince olduğu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rikkie said:

Abi ne diyorsunuz? Sırf bunun için ne gururu ne utancı? :P

Fenerbahçe değil de galatasaray ya da beşiktaş;

Kaleye 45 metre uzakta faulden sonra 5-6 kişi hakemin yanına gidince oyundan kopup gol yeseydi,

Maçı çeviremeyip şampiyonluğu son anda bursaya verseydi,

Maçın son dakikalarında stadda "2-2 ÖBÜR MAÇ RAHAT OLUN MİLLETLOL" diye anons yapılsaydı,

Klübede bir tane insan çıkıp da "LAH NAPIYORSUNUZ RÖLANTİYE ALMAYIN ŞAMPİYON FALAN OLMAYACAZ BU SKORLA" şeklinde uyarı yapmadığından son dakikaları da top çevirerek geçirseydi,

Maç bitince taraftarlar sahaya inip futbolcuları omuzlara alsaydı, timsah yürüyüşü yapsalardı bursaya touche şeklinde,

Üstüne bir de gerçeği öğrenince önce stadı yaksalardı, futbolcular polis arabalarında staddan ayrılmak zorunda kalsalardı......

Fenerlilerin hiç umrunda olmayacaktı çünkü kendi takımları kötü bir sezon geçirmişti..

RIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHT.

BÜYÜK BÜYÜK FENERBAHÇENİN ANASAYFASI "LOL @ GS" şeklinde değiştirildi aynı geçen sene uefa finali saraçoğlundayken galatasaray elenince olduğu gibi.

sen o videoyu kulaklarını tıkayarakmı izledin? :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu Fenerbahçe bizi yıllardır yener, ben hiç utanmıyorum. Sonunda Fener'e 6 puan avans verip yine de şampiyon oluyorsak, ki olmuşluğumuz var son yıllarda bu şekilde, o zaman utanılacak bir yan yoktur. Derbi takımı olmaktansa ligi uzun süre götürebilen takım olmayı tercih ederim. Ha 2 senedir takım başarısız eyvallah ama şampiyonluğun 3 adayı varken 1 sene başarısızlık çok normaldir. 2. sene zaten sürpriz olmuş, alakasız bir takım şampiyon olmuş. E ne yapalım oturup yas tutarak hayat mı geçer?

Bu ülkede şimdiye kadar 5 takım şampiyon olmuş 3ü düzenli olarak şampiyonluğa oynuyor. 1 tanesi her sene şampiyon olamaz, olmamalı. Bu utanılacak bir şey de değildir. Çok fanatikçe yaklaıyor Hıncal, spor yorumcusuna yakışan laflar değil bunlar. Tabii ki başarısız bir sezon geçirdik de her şampiyon olamadığımızda utanıp zırlayacaksa ölsün yani. Bi sene biz bi sene fener bi sene beşiktaş böyle paylaşa paylaşa gider lig yani, GS tek güçlü kulüp olsa ve buna rağmen şampiyon olamasa 3. olsa anlarım da bigit Hıncal. Şuna haklı diyneler de fanatikçe düşünenlerdir sadece. Mantıklı düşündün mü bu ülkede bir takımn ligi domine etmesi saçmalık. 100 yıllık tarihte 1 kere görülmüş 4 sene üstüste şampiyonluk. Hala 1-2 sezon boş geçilince takımımdan utanıyorum. Saçmalık
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam doğru dediği şeyler var kabul ediyorum ancak benim özellikle şu son zamanlarda ortaya çıkan,gs liler fenerin rakiplerini tutuyor vs,bukalemun tarzı olaylarla ilgili kendi fikirlerimi yazayım...
Tamamen kendi düşüncemdir bu,istediğinizi diyebilirsiniz,ancak ben Galatasaray taraftarıyım,elbetteki en büyük isteğim Galatasaray'ın şampiyon olmasını,başarılı olmasını istemek,her alanda..
Ancak iş eğer futbolsa,ve Fenerbahçe bizim ezeli rakibimizse,onların başarısız olmasını istemekte de yanlış birşey göremiyorum açıkçası..
Benim ezeli rekabetten anladığım budur,eğer Gs şampiyon olamayacaksa Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını da istemem,burada yanlış birşey göremiyorum...
Ancak bu,sen şampiyon olamıyorsan rakibinin de şampiyon olmaması için elinden geleni yapman,hileye,hurdaya karışman,şike şaibe yapman demek değil elbette,ancak tercih meselesi...
Benim için ezeli rekabetin anlamı budur,ben Fenerbahçe'nin sportif anlamda Galatasaray'dan başarılı olmasını hiçbir zaman istemem,çünkü benim için ezeli rekabet sadece kendi aralarında yaptıkları maçlar değildir..
O yüzden Bursaspor'un şampiyon olmasını istemeyi,bir Galatasaray taraftarı olarak yanlış bulmuyorum,özellikle yurtiçindeki rekabette Fenerbahçe karşısında olan rakipleri tutmada benim açımdam bir yanlışlık yok...
Bu demek değil ki ben de sokaklara çıkıp Bursa şampiyon oldu diye,veya Fenerbahçe şampiyon olamadı diye tur atacağım,ama yine de sevinmemi veya dostça "takılmamı" veya "zaaa" lamamda yanlışlık göremiyorum...
Bugün ezeli rekabet dediğim gibi sadece kendi aralarında yaptıkları maçlar değil,bugün İtalya'da Lazio nasıl Roma'nın şampiyon olmasını istemiyorsa,Feyenoord Ajax'ın şampiyon olmasını istemiyorsa,Gs'nin de Fener'in şampiyon olmamasını istemesi doğal...
Kaldı ki Galatasaray taraftarı,Feyenoord taraftarı gibi antrenman sahasını basıp,Bursa'ya yenileceksiniz dememiştir,o maçta tribünleri doldurmuş,Bursa'yı yenmek,Feneri de potansiyel şampiyon yapmak için elinden geleni yapmıştır..
Kaldı ki Bursa'ya bilerek yenilse bile çok yanlış birşey olur muydu,o ayrı bir tartışma konusu...
Farkındaysanız burada yurtiçinden bahsediyoruz elbette,yine yurtdışını ayrı tutuyorum...
Yani o yüzden Gs liler seviniyor arkadaş,kendi hallerine baksınlar önce lafına katılmıyorum,evet bizim durumumuz bu sene iyi olmayabilir,ama bu bizim her halükarda fenerin şampiyon olmasını tercih etmememizden bağımsız bir durum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...