Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Merhaba arkadaşlar, Bilgisayarım biraz eski, herşey gayet güzel iken. Bilgisayarım kendini sürekli resetlemeye başladı. Zaman aralıkları belli olmuyor, bazen bilgisayar açılır açılmaz, bazen 10 dk sonra...ama sürekli reset atıyor. İnternette dolaşırken bile reset atıyor. Bilgisayarıma en son hard disk aldım ama tam emin değilim hard disk aldıktan sonra mı böyle oldu. DELİRECEĞİM YAAA. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 CPU-Z gibi donanım takip programlarıyla işlemci sıcaklığını takip et. İşlemci fanının devir hızı normal mi onu bi incele. Hatta dönmüyor bil olabilir. Gerekirse işlemci ile soğutma bloğu arasındaki termal macunu bi yenile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 cpu-z programıyla bile kontrol edemicek durumdaysan buzdolabının kapağını aç önüne vantilatör koy onun önüne kasanı koy sonra vatilatörü çalıştır sonra kasanı aç sonra üst kat komşunu çağırıp nasıl olmuş de sorun gecikmeli olarakta çözüldüyse sorun ısımadan kaynaklıdır. arkadaşın dediklerini yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Birşeyi daha eklemem gerek. Uzun süre temizlenmeyen bilgisayarlarda işlemci soğutma bloğunun kanalları tozla dolar. Bu toz hava akışını engeller, soğutma performansını düşürür. Bloğu çıkar ve kanalları temizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Isınma problemi yok şu anda. Anakartta yada Güç kaynağında sorun olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 zaten işlemciden reset atmaz bilgisayar hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Bi hard disk aldım, 1 haftadır boğuşuyorum bilgisayarla. Öğrenciyim zaten zar zor buluyorum para. Bi de Güç kaynağımı alacağım ya :(. Güç kaynağı ile sorun çözüleceğini bilsem neyse diyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 PSU problemli olabilir. değiştir dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Garip ya, ramlerin tozlarını sildik düzeldi makina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Roqq said: Garip ya, ramlerin tozlarını sildik düzeldi makina. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 bende de pc reset atıyodu, ekran kartım sanırım milimlik yerinden oynamıs bakıyosun bişi gözükmüyor ittirince de bişi hissetmedim, ama ittirince düzeldi. Sözün özü olur öle acaiplikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar