MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 domat pazarcılar kullanıyor çoğunlukla. ama simit gevrektir. böyle diyoruz kardeşim allah allah gittim dün sabah boyozumu gevreğimi fırınlanmış yumurtamı aldım unlu mamüllerden sahil şeridinde spor yapan hatunlara baka baka yedim gayet. edit: yaw geçen gün sevgilim trip attıydı bundan mı acaba? göbek de çıktı baya. götlügöbelek oldum bayaa bayaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 off o keyif super durmadan koşsun sudyensiz kadınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 olm bizim evin orda deli gibi kaf kaf çekiyolar şuan dışarıda. fenerden mi özendiler naptılar. önce kaf kaf çekip sonra araba kundaklayacaklar diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Playoff ta babayı aldığı için kutlama yapıyorlardır, geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Abi bursa şampiyon olduğunda da kafkaf çektiler.Yani bişeye gerek yok ki kafkaf çekmek için :D Kundaklanabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 bu adamlar iyiki gelmiyor super lige valla ölüm çıkar ha izmride her maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Beter olsunlar, daha sittin sene çıkamazlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 abi biz çıksak diyarbakırspor falan izmirden çıkamaz. net. edit : ulan oğuz, en delikanlı takımız. Süper lig bize kurban olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 1000ksklı bence 10000 herhangi bi takımın taraftarını yok eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ulan gaza geldim. Çıkıp 2 kaf kaf çekip geleyim ahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 sipeyskeyk said: edit : ulan oğuz, en delikanlı takımız. Süper lig bize kurban olsun. Abi cidden cacık olmaz ksk den. Kendilerini bir bok sanan taraftarıyla daha nice playoff lar dilerim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Balkondan yeşil diye bağırırsan biri kırmızı der mutlaka hiç çıkma dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Abi kendini bir bok sanan taraftara sahip olmamız taraftarımızın bir bok olmasından olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Hakkaten bak bok gibi taraftarınız var, doğru bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Takımına daha çok bağlı bir taraftar grubu göster abi bana. Rezil sportif başarıya rağmen azalmayan bir destek var Karşıyaka'da. Fener bir maç kaybetti diye azize istifa diye bağırıyor cici fenerliler. /cıks cıks cıks kötü şeyler söylemeyin fenerliler hakkında. Estel_thekibarlıkbudalası_Anorien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Dartanian said: Balkondan yeşil diye bağırırsan biri kırmızı der mutlaka hiç çıkma dışarı. hakket doğru bak bu haa durduk yere bagır kesin bireide durduk yere karşılık verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Oğuz'un topu KSK'ya kaçmış küçükken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 sipeyskeyk said: Takımına daha çok bağlı bir taraftar grubu göster abi bana. Rezil sportif başarıya rağmen azalmayan bir destek var Karşıyaka'da. Fener bir maç kaybetti diye azize istifa diye bağırıyor cici fenerliler. O fenerlilerin yetoluğu abi banane. Onlar zaten ayrı bir enstantenede neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ahahaha reha(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Aha edit gelmiş ama çok geç. Zegna'ya ilettim pm den editlenmemiş halini, forumdan 1 kskli daha azalmış olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Sıradaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 çok yetosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 lan olay sex siz neler bahsediyorsunuz konuyu saptırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Göztepe taraftarı üzerine tribun yok. en son playoff macının tribune bakmanız yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar