Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahu allahın serveti maçtan sora cıkıp taktik hatalıydı bıdı bıdı diye reykardı eleştirirse reykard ne yapsın

ki bence haklı adam.gerçekçi olmasın mı ?

başarı bekliyorsun ayhanlamı barışlamı.tranfer yapamıosun sonra başarı

kadromuz kaliteli mi yani.reykard gidip x adam gelince ayhan bir anda xavimi olacak.

benim hatam demek zorunda değil.futbolcuların öküzlüğü

ben olsam reykardın yerinde istifa ederim.ne işi var lan adamın böyle mantaliteye sahip yerde.
Mesaj tarihi:
anasını satim milyon dolarlarla oynuyorlar.kız tribi yapma haklarımı var

alayını kadro dışı bırakıcaksın.siz kimsiniz lan koskoca galatasrayı binlerce taraftarı bu hale düşürüyorsunuz.klube maddi manevi zarar

nolmus onurmuş tripmiş

profesyonellik budur :).

hocam bana kazmasın dedi oynamıyorum ben

alalhın öküzleri.şuan gs başkası olsam fesh ederim alayınla sözleşmeyi.gitsinler servetler ayhanlar ardalar.kazanan adnan polat olur ama nerde o cesaret.klubu futbolcular yönetiyor
Mesaj tarihi:
futbolcular köle çünkü, duyguları yok çıkıp oynamak zorundalar. Bravo size :)

Hata hem yönetimde hem Rijkaard'da. Futbolcular burada en masum taraf. Yönetim adam almadığı için suçlu, Rijkaard elindekine uymayan sistemi oynatıp (yani oynatamayıp) bizi kanser ettiği için suçlu. Seni beğnemediğini söyleyen adam seni beceremeyeceğin rollerde oynatıyorsa senden de çok performans beklenemez zaten. O gergin ortamda, bu saçma durumların ortasında kalmış futbolcular en masum olanlar. Oynayabilecekleri taktik, insan yönetiminden anlayan bi hoca olsun ona rağmen koşmasınlar, oynamasınlar o zaman laf ederiz futbolculara
Mesaj tarihi:
dimi futbolcular bedava oynuyor ztn.futbolcu mutsuz ise kendini klup bulsun gitsin ?

reykard 4-3-3 oynatıldıgını bilerek getirildi.oyuncu almamak yönetim hatası o ayrı.

fakat futbolcu mucadele etmiyorki.koşmaktamı 4-3-3 le alakalı.yani 4-3-3 oynarsan koşup mucadele eedemiyor musun ?

yada 4-3-3 oynayınca daha az mı motive oluyorsun maçlara

futbolcuyu savunma bence nilep.her klup sanki en dogru taktikle en mükemmel kadrolarla oynuyor

mucadele etmiceksen aldıgın para emek hırsızlıgıdr

40 yaşında kewell niye mucadele ediyor.mecbur mu ?.sözleşme yapmış oh tertemiz.o da diyor mu 4-3-3 oynuyoruz ben koşamam

futbolcu=cahil özellikle şu hakan sukurun eseri olan tayfa

yeni nesile geçmemiz lzm artık.

bunlar hasan şaş hakan falan bunlara akıl hocası oluyorlardır muhtemelen.

o yuzden kurtulmak lzm bunlardan.teknik direktör taktik beğenmiyor abilerimiz
Mesaj tarihi:
Takımdaki tüm Türkleri kovman lazım onun için. Kovarsan para kazanamazsın, kovduğunu bilirler kimse çok para vermez. Sonra yeni 20 tane adam alman lazım GS kalitesinde ve Türk. Anadolu takımlarının hepsinin en iyilerini toplaman lazım. Türkiye'deki şişirilen piyasaya senin mecburiyetin de eklenince en aşağı 60 milyon euro'ya patlar o da. Nereye değiştiriyorsun yani nsli? Altyapıya Tugay geldi de orada adam olmayı öğretir belki futbolculara, oradan kazanırız.

Futbolcuların mücadele etmesi lazım katılıyorum ama onlara köle gibi de davranmamak lazım. Jeton atıp çalıştırdığın makine değil ki para verince hemen oynasın. Rijkaard'a toz kondurmuyorsunuz ya deli oluyorum. Adam takımın içine etti. Haldun'un tek hatasıdır şu adamı getirmesi. Daha az radikal sistemi olan adam getirseydi keşke, şampiyonlar ligine giderdik muhtemelen...

Ayrıca Rijkaard'ın motivasyon beceriksizliği Barcelona döneminin sonlarında da iyice ortaya çıkmaya başlamıştı zaten. Yönetim mal, Adnan Sezgin baş mal. Ona hiçbir lafm yok.

Neyse herkes gitsin Rijkaard kalsın da görün ne oluyor. İnşallah haksız çıkarım Rijkaard başarılı olur da alıntılayıp gülersiniz :)
Mesaj tarihi:
abi rocket science mı bu ya? belli durumlarda belli yerlerde durucaksın bu kadar. sistemle alakası yok bence. eskiden defanstan hava topu at 2 forvet indirsin gol atsındı taktik. gene onu yapıyolar arada.
Mesaj tarihi:
sorun reykardda değil bence de, türk futbolcuların popoları çok havada.. hepsi bi kewell ciddiyetiyle oynasa veya çalışsa transfere ihtiyaç olmaz..

misal arda son 2 senede futboluna bir şey kattı mı? adam o kadar pohpohlandı ki alakası kalmadı
Mesaj tarihi:
Alternatif bulmak benim görevim değil yönetimin görevi. Tek kalifiye teknik direktör Rijkaard mı Galatasaray'a gelecek? =D

Bir de sistemle çok alakası var, ofansif anlamda ne tekniği ne zekası olmayan Mustafa Sarp b2b orta saha olarak oy-na-ya-maz. Bacağına çarpıp gol attı Sivas maçında, bütün sezon oynar şimdi
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

futbolcular köle çünkü, duyguları yok çıkıp oynamak zorundalar. Bravo size :)

nilep var ya bazen öyle bişe yazıyorsun ki bilgisayar başında klavyeye kafa atmak ihtiyacı falan hissediyor insanlar. oynamak zorunda tabii ki. anasının babasının cenazesine gitmeyeni mi ararsın, sakat koluyla son 20 dakikayı tamamlamaya çalışanı mı ararsın envai çeşit futbolcu gördük. kimisi aldığı paranın hakkını vermek için yapar, kimisi kazanma hırsından yapar yapar oğlu yapar.

avrupa'ya gidecekmiş. avrupalı keriz çünkü bizim gibi top oynamak için keyfinin yerinde olmasını bekleyecek. tey allahım
Mesaj tarihi:
yeni teknik direktör gelse ne olacak ?.o gazla belki yarım sezon oynarlar.seneye yine degişicek.yine degişicek

öyle 60-70 milyon eurolara ne gerek var anlamadım

ayhan-servet-arda-hakanbalta

altyapıdan 4 tane idare eder adam cıkmaz mı ?

sanki ayhan mayhan 10 milyon euroluk adamlar.kimse almazmış :)

galatsaray ne zarar edicek.ardayı istiyen bi klube satıcaksın.servetide sat

hakanlbaltayla ayhanada çıkar talip

60-70 milyon euro nasıl salladın helal yani :)

topu topu 4-5 tane adam :)
Mesaj tarihi:
Robot değil adamlar onu söylemeye çalışıyorum. Dünyanın her yerinde mutsuz olan futbolcu oynamıyor/oynayamıyor. Çok uç örnekler vermişsin sen de. Her takımda 2-3 adam vardır öyle en fazla yani. Belki birkaç takımda daha fazla ama bunlar çok azınlıkta. Mutsuzken oynamaz futbolcuların çoğu, sen de kendi futbolcunu basın karşısında ezersen adam mutsuz olur tabi
Mesaj tarihi:
@Red: Sadece onları satsan yetecekse eyvallah da altyapı işi yaş. Onlar da Arda abileriyle büyüyorlar orada :D Arda da Hakan abisinden öğrendi bunları. Böyle devam eder yani, kökten çözüm lazım direk temizlik
Mesaj tarihi:
Biraz dolmusum içimi dökeyim ama bence rijkaard a çok fazla yüklenmek hata.

Biraz uzun

Ben bu rijkaard ı 4-3-3 oynatıyor diye eleştirenleri anlayamıyorum bu adam geçen sezon basından takıma futbol kimligi yerlestirsin diye getirilmedimi?bi dünya işte türk futbolunda devrim yapacaz bilmem ne geyigi dönmeedimi ben mi yanlıs hatırlıyorum?

Alt yapıda degişime kadar geniş çaplı bi proje olarak sunulmadımı bize?Şimdi gelmiş diyorsunuz ki rijkaard neden maçına göre adamına göre paşaların keyfine göre taktik uygulatmıyor.

Öyle birini istiyorduysalar gidip abdullah avcı/yılmaz vural vs gibi bi dünya belki iyi teknik direktör ama günü kurtarmaktan öteye gidemeyecek insanları getirip işte 1 sene sampiyon ol seneye 2. ol kov seklinde aynı tas aynı hamam gidileblirdi.

Ama simdi burda bence çok gereksizce bu adamı takıma oturtmaya çalıstırdıgı modern futbol anlayısı yüzünden eleştirenler geçen sene Baros sakatlanmadan önceki gülerde burda topiclerde galatasaray gol rekorunu kıracak öle esiyoruz böyle gürlüyoruz diye alkıs tutmayı biliyordu.

Bence en az 2-3 sene daha bu adam isterse hiç şampiyon olunmasın gs nin basında durması lazım ve servetmiş ayhanmıs barısmıs bu adamların derdi td ile ve/veya taktikleyse direk gönderilmeleri gerekiyor.Sözleşmelerinde futbolcu taktigi begenmezse küsüp salak saçma işler yapabilir diye bi madde oldugunu zannetmiyorum milyonlarca dolar para alıyorlar işlerine duygularını karıstırmaya en ufacık bile bi hakları yok.Nasıl ki her hangi bi yerde çalısırken patron size ters bişey söylediginde küsüp ben çalısmıyorum deme lüksünüz yoksa(ha dersiniz ama kovulursunuz)bunlarda sonuçta bir nevi işçiler hayatlarını bu işe adamıslar profesyonelligi seçmişler ozaman işlerini adam gibi yapmaları gerekiyor.

Mesaj tarihi:
ya ztn takım başarısız deil mi ?

hani derler ya kaybedicek birşey yok.öyle zamanlar geliyor geçiyor salak salak

şimdi yapmazsan ne zaman ypaıcan

kesiceksin ayhanı.böyle şeyler taraftarları tatmin eder.bi umuttur.kimse ayhanı barışı serveti hatta artık ardayı istemiyor

sıkıldık artık 10 küsür sene oldu.birşeyler degişsin
yemişim futbolcunun duygusunu.bu takım 10 senedir başarısız.bi feneri bile yenemiyoruz lan artık.
Mesaj tarihi:
@Kalten: Uzun yazmıştım da gerek yok. Başarısız olursan sistemine uygun adam alamazsın, ne karizman olur ne de paran. Şampiyonlar ligine gideceksin ki hem para gelecek hem de adamlar gelecek orada oynama hevesiyle. 4 senedir takım şampiyonlar ligine hasret kalmışken taraftarın beklentisi olması normal. E bu adamlar bu sistemi oynayamıyorlar, daha iyisini almak için de başarılı olmak lazım. 2-3 sene geçse yine bir şey olacağını sanmıyorum adam alamayacağımız için. Haldun dönerse belki bi şekilde kandırır UEFA'da oynamaları için, başka türlü ı ıh. 5.liğe oynarız hep
Mesaj tarihi:
toki arena açılışına kadar tribünde taraftar bırakmıcak bu takım anlaşıldı. cimbomun boş tribünlere oynamasına alışığız da toki arenadan çok ümitliydik, olmadı, anlaşmayı bozdın..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...