Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Cimbom'da Kewell şoku
24 Ağustos 2010 20:08 | NTVSpor.net
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Harry Kewell, Karpaty maçının kadrosuna alınmayacak.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanşında 26 Ağustos Perşembe günü deplasmanda Karpaty Lviv ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Harry Kewell'dan gelen haberle sarsıldı.

Yeni sezonda üst üste alınan kötü sonuçlara rağmen sergilediği performansla alkış alan ender oyunculardan olan Avustralyalı yıldız, akşam antrenmanında sakatlık geçirdi. Kasığında zorlanma olan Kewell, Karpaty maçının kadrosuna alınmayacak. Tedavisine hemen başlanan Avustralyalı futbolcunun, hafta sonu yapılacak Eskişehirspor maçında forma giymesinin de zor olduğu öğrenildi.

Ayrıca bel ve kasık ağrıları olan Elano'nun da, riske edilmemek için dinlendirildiği ve Karpaty karşılaşmasının seyahat kadrosuna alınmayacağı açıklandı.
Sosyal ağlarda paylaş

4 sene şampiyon olup UEFA'yı alırken de kirimcinin kör oğlu teknik direktördü zaten. Ne güzel moda şu Terim'i itin götüne sokma modası. Kendi tarzına uygun oyunculara sahipken çok başarılı bir teknik adam, önündeki tek engel karakteri. Frenlerse Galatasaray'da Rijkaard'dan daha başarılı olacağına da eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

UniRoss said:

Bence ben olmalıyım Galatasaray Teknik Direktörü. Söz veriyorum ilk iş BAM'ı takımdan kovmak olucak,paticik ahalisi olarak kamuouyu yaratın beni Galatasaray'ın başına geçirin arkadaşlar

Barış, Ayhan, Sarptan öte çok başka, daha ciddi sorunlarımız var.

Servet, Hakan Balta ve Arda'nın kasıtlı olarak oynamadığı söyleniyor. Yediğimiz gollere bakınca da Servet ve Hakan Balta'nın efsane saçmaladığını görürsünüz zaten. Hadi Servet kazma diyoruz, yapabilirde Hakan Balta'nın her maç takım tam hucuma çıkarken rakibin ayağına pas verip izlemesi, Karpaty maçında kafayla kesebileceği topu göğsü ile kornere atmaya çalışması falan, Arda'nın 5 karış suratı vs.. Doğruysa yazık...
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca kutlu, mutlu olsun.

10 yıl önce nerdeyiz, şimdi nerde. Peh...

2000 UEFA Süper Kupa Finali
25.08.2000

Stadyum
Monaco II. Louis
Galatasaray 2 - Real Madrid 1

1999 - 2000 sezonunda finalde Arsenal'i yenerek UEFA Kupası'nı müzesine götürmeyi başaran ilk Türk takımı olan Galatasaray, aynı sezon Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Real Madrid'i 2-1'lik skorla devirerek Süper Kupa'yı da kazandı ve Türk futbolunda yeni bir sayfa açtı. Galatasaray'ı Avrupa'nın bir numarasına taşıyan golleri 41 ve uzatmanın 103. dakikasında Mario Jardel kaydederken, İspanyol devinin tek golü 79. dakikada Raul'den geldi.

Sosyal ağlarda paylaş

Saçmalamayın,orda önce kendi kariyerleri ortada. Böyle bişey yapabilir mi sence Arda?
Bir futbolcu ortalama 10 yıl kaliteli futbol oynar,bahsettiğin oyuncuların hepsi en kritik yaşlarındalar kasıtlı olarak kötü futbol oynama şansları yok.
Hakan Balta'da ciddi form düşüklüğü var ama bu yeni bişey değil geçen sezon geçirdiği sakatlıktan beri eski formundan çok uzak zaten.
Arda ise apayrı bi konu tekrar aynı şeyi söyleyeyim burda Arda çok hızlı aradan fırlayıp gol atan tipte bir adam değil,Arda'nın iyi oynayabilmesi için takımın da iyi oynaması gerekiyor.
Milli maçta taş gibi futbol oynadı Arda,Galatasaray'da bilerek oynamıyor değil topu aldığında Bursa maçında örneğin karşısında 2+1 defans oyuncusu oluyor her seferinde değil Arda, Messi gelse bişey yapamaz o durumda. Senin bu ekstra kademeli savunmaya karşı cezayı kesicek bir ortasahan olmazsa Arda hiç bir işe yaramaz. Orta sahan kaliteli olursa,beklerin kanatları güzel kullanırsa senin Arda'na,Kewell'ına boş alanlar açılır kullanabilicekleri o zaman iyi oynayabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Servet, Hakan Balta ve Arda'nın kasıtlı olarak oynamadığı söyleniyor.

bana doğru gibi geliyor. arda'nın milli takımda oynadığına bak, gs'de oynadığına bak. bacak kadar adamı tutup koskoca gs'nin simge suratı yaparsan normaldir. yerini beğenmiyormuş da ıvır da zıvır. yerini beğenmeyen topçu verimli olamaz, bu bacaksız bariz top oynamıyor.gerçi son iki maçı izlemedim de değişen bişe olduğunu sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

belgrad maçında iyiydi biraz.ama sonra yine durdu.herifin yüzü gülmüyor.koşmuyor orta yapmıyor pas atmıyor

bilerek oynamadıklarına inanırım.cunku dediğim gibi yabancı oyuncuların performansına bak bide yerlilerin

bu gruplaşma ayagına hakan abilerinden ögrendiklerini uyguluyorlar.o yuzden göndericeksin bunları kökten.ayhanını servetini ardasını.

sen teknik direktör için oynamıyorsun galatasaray içni oynuyorsn.karı kız tripleri bunlar.tekni kdirektörü sevmiyoruz oynamıyoruz

orta sahada ayhan barış tayfasıda olsa galatasray kadrosunun türkiye liginde iş yapması lzm.ön liberoda bouzidlerin oynamıslıgı var yani :)

servetin ayhanın reykardla problemi oldugunu sık sık duyuyorduk ztn

şimdi karpaty elerse reykard giderse tugay falan gelir.bakın nasıl gaz oynuyorlar.sonra problem reykarddaymış denicektir

ligde 10 maçlık seri falan yakalarız.hep aynı şeyler.bir adım gelişemedik anasını satim.2010 yılında türkiye futbolu :)

ztn taraftar delirmiş durumda.yapıcaksın devrimi.kadro dışı bırak alayını.koy emre çolak ve tayfasını.yanlarına kewell baros abilerini.

yemin ediyorum böyle ölü top oynamazlar
Sosyal ağlarda paylaş

Rijkaard'ın motivasyon yeteneği sıfır olduğu için problem Rijkaard'daymış demek çok da garip olmaz aslında.

Ama Tugay gelirse muhtemelen teknik direktörlük kariyerine berbat bir başlangıç yapıp kendini bitirecek, altyapımız da düzelmeye başlamışken tekrar bozulacak. Gelmesin, kalsın altta :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...