Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Bu çağlar da ne adammış ha, her yerde oynuyor mübarek, sol beke alternatif diyoruz çağlar var, orta saha yetersiz, çağlar var, aykuta giydirirken çağlar geçsin abi diyeceksiniz diye korkmuyo değilim :) Ne çağlarmış, daha topa vurduğunu bile görmedik orası ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 önce bir sahaya ayak bassında hayırlısıyla, sonra ben onu yerleştiririm bir yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Adam klasik win back işte geriye koysan da oynar ileri koysan da oynar. Sabri gibi, Caner gibi. Daha kaliteli olmasını umuyorum da sonuçta isim yapmış adam almak şart mı? Hakan Balta'yı aldığımızda da Çağlar kadar ismi vardı işte. Volkan varken alternatifi var diye midir artık nedendir, gayet iyi oynuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Sabri dediğin zaten sağ kanat orjinalinde, devşirme bek oldu sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Herneyse abi anladın sen, fm dilinden d/wb/m L diyelim çağlar için (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 e ön liberoya ya da göbeğe de koyuyosunuz adamı ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 abi sen anlamamışsın rew dc/dl/dm/wbl/ml/aml/mc/amc adam :p bir alıyorsun tek başına takım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Kewell'ı kale dışında nereye koysan oynar. Belki kalede de oynar ama Kewell takım mesela :D edik: @rew: Ben hiç öyle yerlere koymadım, sol beki oralara koyanları merak ettim bak şimdi sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Geçen gün wow'dan tanıştığım iskoç arkadaşla konuşuyorduk, sen galatasaraylıydın di mi dedi, evet dedim, kewell napıyo sizde başladınız mı adamdan nefret etmeye diye sordu. dehşet oynuyo be, adam Hagiden beri en sevilen oyuncu dedim. inanamadı. O adam oynamaz ya bi de sorunlu hırçın adam falan dedi. Valla hem profesyönel hem de öyle bi oynuyo ki, forvet, orta saha kanat dedim. e orası öyle de oynamaz artık dedi. Hatta geçen sezon defans bile oynattık dedim. Wing back oynamaz ki o dedi, yok yok defans göbeği dedim Terry gibi Ferdinand gibi. Bi sessizlik oldu, bi süre ses gelmedi, sonra "Abi sizin türkiyede oynadığınız şey futbol di mi?" dedi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 İlginç bi konuşmaymış.. :/ Kewell reis iyidir ya, tamam hafif agresif ama gayet profesyonel işte, çıkıyor takır takır oynuyor. Kewell from Galatasaray. Yeniden doğdu tabi adam =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 RADYOSPOR said: Rijkaard’ın tercümanı Yücedağ, ‘Transfer olmuyor. İşler yürümüyor’ sözlerini yuttu. Galatasaray'da teknik direktör Rijkaard ne zaman transfer ile ilgili konuşup olumsuz bir şey söylese sansüre uğruyor. Almanya’daki F.Bahçe yenilgisinin ardından “Elimizdeki malzeme bu” sözleri çevrilmeyen Hollandalı’nın Sivas’taki açıklamaları da basına aktarılmadı. Geçen sezon Rijkaard’ın tercümanlığını yapan Mert Çetin’in yerine sportif direktör Adnan Sezgin’in operasyonuyla takımın eski oyuncusu Mustafa Yücedağ getirildi. Vatan gazetesinde yer alan Yalımcan Sarpyel imzalı habere göre, Yücedağ, Sivas maçı sonrası “G.Saray kadro kurmakta gecikti mi?” sorusunu, “Üç kulvar için kadro yeterli mi?” şeklinde hocaya iletirken, asıl olay bir gazetecinin “Geçen sene ve bu sezonki G.Saray arasındaki farkın nedeni nedir? Kadro yetersizliği mi, takviye yapılmaması mı ya da takviye yetersizliği mi?” sorusunun ardından patladı. Rijkaard “Transferler olmuyor. Olmuyor ve nedenini ben de bilmiyorum. Belki olanaklar yeterli değil, belki de istediğimiz oyuncularla şu ana dek anlaşma olanağı bulamadılar. Ama işler yürümüyor. Nedenini bilmiyorum” yanıtını verirken, tercüman ise “Bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Ama transferle ilgili kulüp şu an uğraşıyor” demekle yetindi. Camiada bu durumla ilgili “Yücedağ bunları yönetimin talimatıyla mı yapıyor?” sesleri yükselmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bende tam bu yazının en altındaki muhteşem kısmı alıntılıcaktım. İzleyememiştim röportajı ama Rijarkdın birşey dememiş olmasını aklım almak istemiyordu :P Rijkaard Transferler olmuyor. Olmuyor ve nedenini ben de bilmiyorum. Belki olanaklar yeterli değil, belki de istediğimiz oyuncularla şu ana dek anlaşma olanağı bulamadılar. Ama işler yürümüyor. Nedenini bilmiyorum” Haaa bunu tercüme etmeyen tercümanı 3 saniye daha orada tutan Adnanların ikisinede ayrı bir yuh. Salak herifler neyi saklıyorsunuz kimden ya, tercüman dışında dil bilen mi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 onlar adnan değil, ednan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Yıllardır gördüğüm en yetersiz Galatasaray kadrosu, açık ara :) gerçi Pino ve Baros sakat olmasa sabri sakat olmasa dicemde kimsenin yedeği yok yedek kulübesinin 0 olduğu bir takıma dönüştük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 ingilizce tercümandan flemenkçeye geçmelerinin nedeni de o olabilir, kimse anlamasın ne dediğini hesabı. eski tercümanda hala duruyo takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Evet o Mert Çetin'i saha kenarında gördükçe sinirleniyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 kadro yetersizse 83% şampiyonuz, kupada final oynarız, avrupada çeyrek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Orhan Ak ve Cihan'ı alalım bence, koyalım sağlı sollu oynasınlar. Onlar varken şampiyon oluyorduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 bu yeni moda mı oldu td dediklerini farklı cevirmek gecen stochk 3 kelime söyledi nededigini bilmiyorum ama cevirmen 3 -5 cümle kurdu hangi dil ise o bizde ona gecelim yani iki kelimeyle bütün günü geciririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Hakan Balta+Arda Turan milli maçta 90 dakika oynamadı mı? Daha sezon başı ligde kaç tane futbolcunun 3 güne bir maç yapıcak kondisyonu var ki adama bi tarafını kaldıramıyor çekiyorsunuz ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Lig başı falan beni ilgilendirmiyor Uni, Ligin başında kaybedilen 3 puanda, 3 puan sonunda kaybedilende. Ben ne oynadığına bakarım. Milyon dolar alan ben değilim. Ben o milyon dolar alsın diye lig tv alan maça giden forma alan. Kol düğmelerini bile GS storedan normalin bilmem kaç katı fiyata alan bir adamım. O stada gittiğim her maç ertesi gün konuşamayan bir adamım. O zaman oda ligler başladığın ve lig boyu haftada 2 maç çıkarabilecek kondisyonu olan futbolcu olacak. Bunu yapması için ne kadar çalışması gerekiyorsa çalışacak. Benide ekran karşısında sinir küpü etmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Sanki dünyada tek bizim ülkemizde haftada 3 maç oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 İŞTE GELECEĞİN EMRESİ http://i38.tinypic.com/51tqn8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 abi ahahahahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Onu bunu bilmem de Sabri şu an takımın değişmez 2-3 oyuncusundan biri çok net.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar