Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Adam klasik win back işte geriye koysan da oynar ileri koysan da oynar. Sabri gibi, Caner gibi. Daha kaliteli olmasını umuyorum da sonuçta isim yapmış adam almak şart mı? Hakan Balta'yı aldığımızda da Çağlar kadar ismi vardı işte. Volkan varken alternatifi var diye midir artık nedendir, gayet iyi oynuyordu
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün wow'dan tanıştığım iskoç arkadaşla konuşuyorduk, sen galatasaraylıydın di mi dedi, evet dedim, kewell napıyo sizde başladınız mı adamdan nefret etmeye diye sordu. dehşet oynuyo be, adam Hagiden beri en sevilen oyuncu dedim. inanamadı. O adam oynamaz ya bi de sorunlu hırçın adam falan dedi. Valla hem profesyönel hem de öyle bi oynuyo ki, forvet, orta saha kanat dedim. e orası öyle de oynamaz artık dedi. Hatta geçen sezon defans bile oynattık dedim. Wing back oynamaz ki o dedi, yok yok defans göbeği dedim Terry gibi Ferdinand gibi. Bi sessizlik oldu, bi süre ses gelmedi, sonra "Abi sizin türkiyede oynadığınız şey futbol di mi?" dedi adam.
Sosyal ağlarda paylaş

RADYOSPOR said:

Rijkaard’ın tercümanı Yücedağ, ‘Transfer olmuyor. İşler yürümüyor’ sözlerini yuttu.

Galatasaray'da teknik direktör Rijkaard ne zaman transfer ile ilgili konuşup olumsuz bir şey söylese sansüre uğruyor. Almanya’daki F.Bahçe yenilgisinin ardından “Elimizdeki malzeme bu” sözleri çevrilmeyen Hollandalı’nın Sivas’taki açıklamaları da basına aktarılmadı. Geçen sezon Rijkaard’ın tercümanlığını yapan Mert Çetin’in yerine sportif direktör Adnan Sezgin’in operasyonuyla takımın eski oyuncusu Mustafa Yücedağ getirildi.

Vatan gazetesinde yer alan Yalımcan Sarpyel imzalı habere göre, Yücedağ, Sivas maçı sonrası “G.Saray kadro kurmakta gecikti mi?” sorusunu, “Üç kulvar için kadro yeterli mi?” şeklinde hocaya iletirken, asıl olay bir gazetecinin “Geçen sene ve bu sezonki G.Saray arasındaki farkın nedeni nedir? Kadro yetersizliği mi, takviye yapılmaması mı ya da takviye yetersizliği mi?” sorusunun ardından patladı.

Rijkaard “Transferler olmuyor. Olmuyor ve nedenini ben de bilmiyorum. Belki olanaklar yeterli değil, belki de istediğimiz oyuncularla şu ana dek anlaşma olanağı bulamadılar. Ama işler yürümüyor. Nedenini bilmiyorum” yanıtını verirken, tercüman ise “Bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Ama transferle ilgili kulüp şu an uğraşıyor” demekle yetindi. Camiada bu durumla ilgili “Yücedağ bunları yönetimin talimatıyla mı yapıyor?” sesleri yükselmeye başladı.

Sosyal ağlarda paylaş

bende tam bu yazının en altındaki muhteşem kısmı alıntılıcaktım.
İzleyememiştim röportajı ama Rijarkdın birşey dememiş olmasını aklım almak istemiyordu :P

Rijkaard Transferler olmuyor. Olmuyor ve nedenini ben de bilmiyorum. Belki olanaklar yeterli değil, belki de istediğimiz oyuncularla şu ana dek anlaşma olanağı bulamadılar. Ama işler yürümüyor. Nedenini bilmiyorum”

Haaa bunu tercüme etmeyen tercümanı 3 saniye daha orada tutan Adnanların ikisinede ayrı bir yuh. Salak herifler neyi saklıyorsunuz kimden ya, tercüman dışında dil bilen mi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Lig başı falan beni ilgilendirmiyor Uni,
Ligin başında kaybedilen 3 puanda, 3 puan sonunda kaybedilende.

Ben ne oynadığına bakarım. Milyon dolar alan ben değilim. Ben o milyon dolar alsın diye lig tv alan maça giden forma alan.

Kol düğmelerini bile GS storedan normalin bilmem kaç katı fiyata alan bir adamım.
O stada gittiğim her maç ertesi gün konuşamayan bir adamım.
O zaman oda ligler başladığın ve lig boyu haftada 2 maç çıkarabilecek kondisyonu olan futbolcu olacak. Bunu yapması için ne kadar çalışması gerekiyorsa çalışacak.

Benide ekran karşısında sinir küpü etmeyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...