Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Red said:

abi hiç ürün almayan ve tribüne gitmeyen bir insanda gerçekten galatasarayı çok sevebilir destekleyebilir

yani biz ürün aldık stada gittik diye daha çok taraftar olmuyoruz.

bence bi taraftar var bide taraftarlığı aşırıya kaçmış gerizekalılar var.

yani bana göre üst seviyesi gerizekalılık.yani kavga etme adam dövme stad yakma seviyesi.

tamamen katılıyorum zaten sana ilk cümlen dışında.

abicim maddi durumun elveriyorsa (imkan dışı olması ayrı bi durum ya da istanbula uzak biyerde yaşıyosundur gurbetçisindir vs ayrı onlar) dediğin kadar seviyorsa adam gider en azından heves eder "aa aslanlı forma çıkmış" der ne bileyim "turuncu forma ne güzelmiş" der alır bi forma zaten. Sebep-sonuç ilişkisine yanlış baktın. Adam forma aldı diye daha iyi taraftar olmuyor. Zaten daha iyi taraftar olunca forma almak içinden geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

İyi gün taraftarlarının eleştirmesi sinirimi bozuyor, Hıncal Uluç kadar zararlılar bu takıma yani, öyle söyleyeyim :D

Neden? en etkili eleştiri onunki. Adam tavrını açık ve net belli ediyor. Takımın iyiliği benim için önemli. takım iyi değilse beni unutun paramı unutun diyor, diğerleri istediği kadar bağırsın yine gidip biletini formasını alacak diyen yönetim onları niye sallasın :)

Üstüne her takımda en büyük kitle, potansyel kitle bu "iyi gün" taraftar takımı, haliyle takımı iyi oyuna yönelten en büyük motivasyon da bu taraftarı kazanmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Takıma zerre katkısı olmayan insanların eleştirme hakkını görmeleri hoş değil işte. Onu söylemeye çalışıyorum. Yönetimin zaten "ay para gemeyecek taraftar mutsuz olcak kaybedize taraftarı" korkusuna ihtiyacı olmamalı, adam gibi yönetici taraftardan bağımsız olarak zaten takımın iyiliği için var gücüyle çalışır. Yeter yetemez o ayrı. Canaydın yetemiyordu mesela ama çabalıyordu, adam tam Galatasaray'lıydı. Maddi kaygı tabii ki olacak da taraftar kaybederim korkusu değil, takımım iyi olmalı motivasyonu olmalı yöneticilerde zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:

en büyük taraftar benim

rew bu arada şu radyo işine izin gerekiyorsa bir el at da açıklığa kavuşturalım.

valla bilmiyorum pati radyo hala çalışıyo mu aktif mi onu bile bilmiyorum, bir bakınayım. başka yer üzerinden yapacaksanız zaten istediğiniz gibi yapın, gerekirse burada konusunu açıp sabitleriz :)
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Takıma zerre katkısı olmayan insanların eleştirme hakkını görmeleri hoş değil işte. Onu söylemeye çalışıyorum. Yönetimin zaten "ay para gemeyecek taraftar mutsuz olcak kaybedize taraftarı" korkusuna ihtiyacı olmamalı, adam gibi yönetici taraftardan bağımsız olarak zaten takımın iyiliği için var gücüyle çalışır. Yeter yetemez o ayrı. Canaydın yetemiyordu mesela ama çabalıyordu, adam tam Galatasaray'lıydı. Maddi kaygı tabii ki olacak da taraftar kaybederim korkusu değil, takımım iyi olmalı motivasyonu olmalı yöneticilerde zaten :)

gerçek hayatta öyle bişi yok işte :) insanların ilgisini ve sevgisini almak istiyosan çalışıp onlara bir şeyler sunman gerekiyor başta, bu da başarılı bir takım ya da güzel oyun işte. Yoksa ben de işe gireyim, çalışsam da çalışmasam da maaşım yatsın, maaş derdim olmadan çalışayım yetsem yetmesem o ayrı demekle aynı şey bu :) Ya da saçma sapan bi film çekeyim izleyici yine de gelsin ama izleyici derdim olmasın artık filmim yeter yetemez o ayrı. Ama rezil film olsa bile izleyici gelmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Rew anlamıyosun kendine şu anda Galatasaraylı diyen adam takım başarısız olunca desteği kesemez. Onu anlatmaya çalışıyorum. Yok başarısız olunca kesiyorsa desteği, o zaman Galatasaraylıyım demesin. Ayıptır. Takımı sevmleri için bir şey koyması gerekiyor önüne ama o yeni taraftar kazanmak için. Mevcut taraftar başarısız olunca takımı bırakıyorsa taraftar değildir zaten, dönektir en basitinden
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bence kuralı var. Taraftar takıma gönülden bağlı adamdır, o takımı ne olursa olsun sever, tutar. Kötü gitti diye bırakıp başka takıma geçen adam da dönektir. Taraftarla sempatizan arasında fark vardır. Üstün görme durumu falan yok ki, sadece taraftarlığın tanımından bahsediyorum. Bence çok net tanımı taraftarlığın, renklere olan kulübe olan aşk. Ne olursa olsun.

Takım küme düşerken stadı doldurmaktır taraftarlık, şampiyonlar ligi finalinde takımın ilk yarıyı 3-0 geride kapatmışken "asla yalnız yürümeyeceksin" demektir taraftarlık.
Sosyal ağlarda paylaş

takım deiştirmekten tutmaktan vazgeçmekten bahseden yok zaten o ayrı bi konu. Ama adam izlemeyi bırakabilir, tutup forma falan almaz gayet normal. sorsan gs'lidir ama hala.

diğer bahsettiklerin de işte fanatizme daha çok giriyo taraftarlıktan.

bi de sana göre kuralı var da bunlar işte yaptıkları işi kutsallaştırmaya çalışan kitlenin dogmaları. o kadar büyütülecek bir şey değil ne futbol ne taraftarlık.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Galatasaray sempatizanı değilim.
Ben fanatik Galatasaray taraftarıyım. Ama benim taraftar olmam takım yönetimine istediği gibi at koşturma hakkı vermez.
Son 10 yılda başarı namına hiçbişey yok. En büyük başarılarımız FenerbahçE'nin elinden şampiyonluk kapmaya falan düşmüş,bir tane Lucescu ile çapsız futbolcularla iyi defans yaparak kazanılmış gruplardan çıkma başarısı var o teknik direktörü de kuyruğuna teneke bağlayarak kovdu bu takım.
Bugün Keita'yı,Mehmet Topal'ı satıp yerine Pino'yu Serdar Özkan'ı getirip arkasından da bana böyle ayaklar çekemez Galatasaray yönetimi.
Benim başkanım çıkıp da 5 oyuncuyla imza attık 3 tanesi dünya yıldızı 2 tanesi gelecek vaat eden genç yetenek diyip de sıfıra sıfır çekemez.
Ben mecbur değilim Galatasaray'ı her şartta desteklemeye. Bir noktada tepkimi koymak zorundayım,sen tepkini koymazsan ben tepkimi koymazsam ne anlamı kalır ki yapılan eleştirilerin?
Benim şu yazdığım yazıyı okuyacak mı sanki Adnan Polat?
Yanlış anlaşılmasın ben zaten bekliyordum ama Rosicky-Ledesma ikilisi alınsa değecekti bu beklemeye ama bugün bakıyorum onlar da yalan olmuş ve bugünden sonra kimi alabiliceksin ki?

Benim başkanım arkadaşlarımın omuz omuza şarkı söylediğim adamların paralarını alıp da Gökhan Zan'a, sakat sakat adamlara çar çur ediyorsa bir sıkıntı vardır arkadaş.
Benim takımımın sağlık ekibi Ankaragücü takımından kötü müydü ki olduğu gibi transfer ediyoruz biz Ankaragücü sağlık ekibini?
Dünya standartlarında bir sağlık ekibinin yıllık masrafı ne kadar ki ?
Bu kaçıncı sağlık ekibi değiştirişi Galatasaray'ın?

Neyse rezillik diz boyu...
Sosyal ağlarda paylaş

Uniross çok haklısın da işte sen bıraksan forma almayı ben bıraksam forma almayı adamlar zaten daha da beter olacaklar çünkü para gelmeden transfer olmaz. Taraftar maça gitmeyi bırakırsa, forma falan almazsa havadan mı para gelecek? Biz elimizden geleni yine yapmalıyız taraftarlar olarak.

Bu arada radyo programı olsun ya süper olur, çok zevkli olur gibi geliyo bana :)

@Ctulhu: Daha büyüğü var abi yapma, sadece galatasaray.org'daki avrupada galatasaray kısmına bakmak yeter. Baya başarılıydık zamanında teey tey :P
Sosyal ağlarda paylaş

ortada yapılan hiç birşey yok. Hepsi laflarda var. herkese sorsan cok iyi takımız avrupada bilmem kaçtayız ama gerçekler hiç öyle değil türkiyedeki tüm takımlar için.

ingilterenin ispanyanın ilk 5'den sonraki takımları bile bizden cok daha başarılar her anlamda.

Yok elano satılacakmış, para yokmuş, kapatın takımı gidin arkadaş galatasaray yönetimi peşin ödenemek için 2 milyon bulamıyorsa. o takımın maçını izlemeye ne gerek var ne başka birşeye.

Söylendiği gibi galatasraylıyım ama iyi oynayan takım izlemek istiyorum. her konuda destek veriyorum.

aylık 80tl digitürk (ankarada oldugum icin.)
yılda 2 kere 30tl maç parası
80tl forma

ben galatasaray için yılda en az 1100 tl para harcıyorsam takımda bunun hakkını vermek zorunda.

Maç izliyoruz, futbol yok, sistem yok, bir estetik yok top dolaştır dur.
Sosyal ağlarda paylaş

@Cthulhu
Ben öyle başarı istemiyorum hocam kusura bakma. 90 dakika defans yaparak ezilerek gelen başarıyı ben napayım?
Ben başarı da istemiyorum benim tek istediğim Liverpool,Manchester,Barcelona gibi takımlarla eşleştiğimizde aha elendik dememek, çıkıp o takımlarla aslanlar gibi maç yapıp yenersek yenelim elenirsek elenelim.
Ben Avrupa Şampiyonasındaki Türkiye gibi,2000 'deki Galatasaray gibi yada o dönemki dünya kupasındaki Türkiye'yi izler gibi maç izlemek istiyorum. Öyle maç izletsinler tekrar isterlerse 0 çeksinler sorun değil.
Birde Fenerbahçe bile daha iyisini yakaladı o başarının.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yok eleştirmekten değil,ama ben hatırlıyorum o 0-0 biten maçları ömrümden ömür gitti.
Ama yine de başarıdır zaten ona itirazım yok zaten Lucescu'nun gönderilmesi yapılan en büyük hatalardan biridir Galatasaray tarihinde hele ki Fatih Terim'in geri dönüşü daha da beter bir hale getirdi durumu.
Dediğim gibi 10 senedir bi sıkıntı var takımda ve çözülemiyor bu.

Ha takım kötü mü tabiki değil sakatlık problemi olmazsa yine şampiyonluğun en büyük adayıdır Galatasaray ama yani kalede Aykut'u orta sahada Sarp'ı Barış'ı görünce cinlerim tepeme çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

UniRoss said:

@Cthulhu
Ben öyle başarı istemiyorum hocam kusura bakma. 90 dakika defans yaparak ezilerek gelen başarıyı ben napayım?
neyin ezilmesinden bahsediyorsun yahu?
2 tane gruptan 1 tane ön elemeden defans yaparak mı çıktık geldik?
23 gol atmışız 16 maçta.
ki şampiyonlar ligi bahsettiğimiz turnuva. neyin defansından bahsediyorsun? o sene ezildiğimiz tek maç son maçımız olan deplasmandaki real maçıydı.

edit: hatta buldum ayrıntılı http://forfubas.tripod.com/dunyafutbol/cl_01.htm bakar hatırlarsın maçları
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Lucescu'yla çeyrek finale çıktık şamp liginde, Fenerbahçe aynısını yakaladı. Daha iyisini yakalamadı. Ha bizim ondan önce daha çok başarımız var şampiyon kulüpler kupasında falan orası ayrı zaten
başarının adı aynı ama yakalanış şekli hiç de aynı değil. birisi penaltılarla gelen bir çeyrek final birisi 6 maçlık bir başka grup turu oynanarak gelinen çeyrek final.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

nileppezdel said:

Lucescu'yla çeyrek finale çıktık şamp liginde, Fenerbahçe aynısını yakaladı. Daha iyisini yakalamadı. Ha bizim ondan önce daha çok başarımız var şampiyon kulüpler kupasında falan orası ayrı zaten
başarının adı aynı ama yakalanış şekli hiç de aynı değil. birisi penaltılarla gelen bir çeyrek final birisi 6 maçlık bir başka grup turu oynanarak gelinen çeyrek final.

Ya tabii ki bizimki daha büyük başarı, isim olarak bakılırsa zaten geçememiş onu diyorum. Yoksa 2. gruplardan çıkıp çeyrek final oynuyoruz çok daha zorlu tek maçta ballı olmaya bakmıyo =D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...