MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 yalnız baptista transferinde farkettiniz mi bilmem ama, resmi ağızdan ne bi menajer ne bi yetkili kimseden haber yok. bizim medya italyan medyasını, italyan medyası bizim medyayı görerek haber yapıyor. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Ben biyikliya hep inandim niyeyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 cuma günü lig başlıyor haftaya perşembe ise uefa a.l. play off ilk maçı adnan beyler inşallah transferi bitirecek, bütçemize uygun şekilde tabi, adamlar gelip imza atacak, 3-5 gün istanbul şehir turları yapacak, sonra takımla bir müddet antremana felan çıkacak, ramazandan ve havanın sıcak olmasından dolayı çok hafif tempoda olacak bunlar, reykard efendinin sistemini anlayacak, ki bunun için bütün geçmişindeki futbol bilgisini unutması gerekiyor, kendini adapte edecek takıma, arda amcasına espri felan yapacak, takılacak, kaynaşacaklar, sevdirecek bir şekilde kendisini kaptanına, sabriyle felan yuvarlanacaklar antreman maçlarındaki gol sevinçlerinde, sonra forma şansı bulacak, çıkacak oynayacak, taraftarını mutlu edecek lig sonunda da aynı masalı anlatacaklar adnanlar, bizde transfer hiç bitmez, sezon boyu sürer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 footballpress.net said: ITALY/ AS ROMA, Update on Baptista & Galatasaray 09 Aug| Eddy Akoglu | read 3827 © foto di Giacomo Morini As recently reported, AS Roma officials have accepted an offer of 5 million Euros from Galatasaray for attacking midfielder Julio Baptista. The Brazilian has not decided what to do yet, but according to sources close to his entourage and as reported by Italian newspaper Il Messaggero, the general feeling is now that he will reject the possibility of joining Galatasaray. KAYNAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 footballpress.net said: the general feeling is now that he will reject the possibility of joining Galatasaray. ahahaha reject null hypothesis (H0) dfsgfdghfd edit: fotoya gel=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 harrykewell said: reykard efendinin sistemini anlayacak, ki bunun için bütün geçmişindeki futbol bilgisini unutması gerekiyor, evet hıncal yine bombalamışsın? rosicky gelse format mı atacak? ledesma gelse lazio italya'nın tek 4-3-3 oynayan takımı format mı atacak? baptista realde arsenalde 4-3-3 oynadı format mı atacak? rijkaard'a ve adamlara sallamak için elinden ne gelirse yapıyosun oğlu falan mısın sen hıncalın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Kewell ilk maçından itibaren şov yapmadı mı? Ya Baros? Avrupa'nın en kaliteli takımlarında modern futbolu oynamış adamlara ohoo daha sistemi çözcekler tüm bildiklerini unutcaklar falan demek çok komik olmuş =D Baptista'ya zaten inanmıyorum, o önceden söylenen 3lü gelecektir. Ha oradan Altidore çıkartılır Baptista gelir ve Pino'nun yerinde sağ açıkta oynarsa çok sevinirim. O ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Pinoyla Baros ne ara sakatlandı yaw :( Ligin ilk haftasında yoklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 baros yetişebilir çift kalede varmış bugün sitede öyle demese de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 şu hıncal'a cevap vermeyin ya takılsın kendi halinde. ben o transferlerin hiç birisinin gelecegine inanmıyorum. bu sezon böyle devam edeceğiz. cana ve pinodanda pek umutlu değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 pinodan ben çok umutluydum ama sakatlanması kötü oldu.transfer konusunda bende pek umutlu değilim son dk da tırt bi oyuncu getirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ledesmayla rosicky gelecek diyorum ben hala da bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salamura Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ---galatasaray.org'dan alıntı------ Sakatlığı geçen Milan Baros antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. http://www.galatasaray.org/futbol/florya/haber/7573.php ---galatasaray.org'dan alıntı------ aman nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 LİGTV said: Polat'tan transfer tüyosu! Galatasaray Başkanı Adnan Polat, sarı kırmızılı merakla beklediği yeni transferler hakkında konuştu !.. Galatasaray Başkanı Adnan Polat, kaptanları Arda Turan'ı satmayacaklarını bir kez daha tekrarladı, sarı kırmızı takımdan ayrılması beklenen Elano hakkında ise "Satılabilir" dedi !.. Merakla beklenen yeni transferler hakkında gelişmeler olduğu belirten Polat, bütçelerine uygun isimleri kadrolarına dahil edeceklerine dikkat çekti. Başkan Adnan Polat, hafta sonu başlayacak Süper Lig'le şampiyon olmak istediklerini belirtirken, hakemlere sertlik konusunda daha dikkatli olması uyarısı yaptı! 5 milyona yerli orta saha satıp daha kötüsünü 4,5 milyona geri alınca 2,5 milyonu sakat bir adama verince herşeyi %100 bütçelesen ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Ankaragücü dün Serkan Kırıntılı'nın kontratını feshetmiş. Daha ne bekliyor ki galatasaray, şimdiye çoktan antrenmanda olmalıydı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Harry,haberleri yorumsuz koysan daha iyi gibi sanki,herşeye gereksiz ve aşırı negatif yaklaşıyorsun çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 MİLLİYET said: Rijkaard, Çek yıldızın transfer edilmesi için ısrar etti, Rosicky ise camiayı adeta kahretti. Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a uzun süredir peşinde olduğu Arsenal'in Çek orta saha oyuncusu Tomas Rosicky'den kötü haber geldi. Rosicky, ülke basınına yaptığı açıklamada, "Galatasaray'a ya da başka bir takıma gitmeyi düşünmüyorum" dedi. İKİNCİ KEZ SARSILDI Sarı-Kırmızılı yönetimin İngiltere’nin Arsenal takımında forma giyen Rosicky için son bir teklif daha yaptı. İlk görüşmelerde Rosicky için 5 milyon Euro teklif eden ancak olumlu cevap alamayan Sarı-Kırmızılılar, Rijkaard’ın ısrar etmesi sonucunda Arsenal’in kapısını ikinci kez çaldı. Galatasaray, bu sefer teklifini 5.5 milyon Euro’ya kadar yükseltip cevap beklemeye başlarken Rosicky'den gelen haberle adeta sarsıldı. ARSENAL'DE ÇOK MUTLUYUM 2006 yılından beri Arsenal forması giyen Rosicky, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak ülkesinde yayın yapan Sport.cz adlı internet sitesine konuşarak, "Bu tür spekülasyonları normal karşılıyorum. Futbol endüstrisinin içinde olan şeyler. Benimle ilgilenen tüm kulüplere teşekkür ediyorum çünkü bu beni yüceltiyor. Ancak tekrarlamak zorundayım ki, Arsenal'de olduğum için çok mutluyum. Kulübüm benim kalmamı istediği sürece başka bir kulübe gitmeyi düşünmüyorum. Bu nedenle, Galatasaray'a ya da başka bir takıma gitmeyeceğim. Tabii gelecekte neler göreceğimizi bilmiyorum" dedi. MENAJERİ SÖYLEMİŞTİ Ocak ayında Arsenal'le sözleşme yenileyen Rosicky'nin ağabeyi ve aynı zamanda menajeri olan Jiri Rosicky de yaptığı açıklamada yıldız futbolcunun Arsenal'de kalacağını ve transferinin söz konusu olmadığını söylemişti. (Radyospor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Kıçına kına da yak Galatasaray başarısız oldukça. Tam hıncal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Rosicky Galatasaray'da. kaynak ben. harrykewell'dan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 bırakın abi cevap vermeyin şu adama takılsın kafasına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ben bu işe olmayan takım sistemi yüzünden reykard yerine fırça yemeyle başladım sonra beceriksiz futbolcuların yerine günah keçisi oldum şimdi de kapasitesiz yöneticilerin yapamadığı transferler benim başıma kaldı aştım yani kendimi, gidiyorum yukarılara doğru son durak nirvana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Scoutgs den ses var mı? Hala mı gelecek diyorlar Rosicky ve Ledesma'ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Kıyamams ya =( Transferlere hala gelecek diyorlar valla, bugün-yarın bi tane açıklanması lazım genel kanıya ve duyumlara göre. İnşallah olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 sanmıyorum bende geleceklerini. ama radyosporun verdigi haberdeki siteye baktım rosciky ile ilgili haber yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Valla eğer bu transferler yalan olursa yerine messi-iniesta gelse kıvırıcak yalan bulamaz FCN, ve scoutgs o yüzden merakla bekliyorum açıkçası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar