Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

cuma günü lig başlıyor

haftaya perşembe ise uefa a.l. play off ilk maçı

adnan beyler inşallah transferi bitirecek, bütçemize uygun şekilde tabi,

adamlar gelip imza atacak, 3-5 gün istanbul şehir turları yapacak,

sonra takımla bir müddet antremana felan çıkacak, ramazandan ve havanın sıcak olmasından dolayı çok hafif tempoda olacak bunlar,

reykard efendinin sistemini anlayacak, ki bunun için bütün geçmişindeki futbol bilgisini unutması gerekiyor,

kendini adapte edecek takıma, arda amcasına espri felan yapacak, takılacak, kaynaşacaklar, sevdirecek bir şekilde kendisini kaptanına, sabriyle felan yuvarlanacaklar antreman maçlarındaki gol sevinçlerinde,

sonra forma şansı bulacak, çıkacak oynayacak, taraftarını mutlu edecek

lig sonunda da aynı masalı anlatacaklar adnanlar, bizde transfer hiç bitmez, sezon boyu sürer...
Sosyal ağlarda paylaş

footballpress.net said:

ITALY/ AS ROMA, Update on Baptista & Galatasaray
09 Aug| Eddy Akoglu | read 3827

© foto di Giacomo Morini
As recently reported, AS Roma officials have accepted an offer of 5 million Euros from Galatasaray for attacking midfielder Julio Baptista.

The Brazilian has not decided what to do yet, but according to sources close to his entourage and as reported by Italian newspaper Il Messaggero, the general feeling is now that he will reject the possibility of joining Galatasaray.

KAYNAK
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

reykard efendinin sistemini anlayacak, ki bunun için bütün geçmişindeki futbol bilgisini unutması gerekiyor,

evet hıncal yine bombalamışsın?

rosicky gelse format mı atacak?

ledesma gelse lazio italya'nın tek 4-3-3 oynayan takımı format mı atacak?

baptista realde arsenalde 4-3-3 oynadı format mı atacak?

rijkaard'a ve adamlara sallamak için elinden ne gelirse yapıyosun oğlu falan mısın sen hıncalın?
Sosyal ağlarda paylaş

Kewell ilk maçından itibaren şov yapmadı mı? Ya Baros? Avrupa'nın en kaliteli takımlarında modern futbolu oynamış adamlara ohoo daha sistemi çözcekler tüm bildiklerini unutcaklar falan demek çok komik olmuş =D

Baptista'ya zaten inanmıyorum, o önceden söylenen 3lü gelecektir. Ha oradan Altidore çıkartılır Baptista gelir ve Pino'nun yerinde sağ açıkta oynarsa çok sevinirim. O ayrı :D
Sosyal ağlarda paylaş

LİGTV said:

Polat'tan transfer tüyosu!
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, sarı kırmızılı merakla beklediği yeni transferler hakkında konuştu !..

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, kaptanları Arda Turan'ı satmayacaklarını bir kez daha tekrarladı, sarı kırmızı takımdan ayrılması beklenen Elano hakkında ise "Satılabilir" dedi !..

Merakla beklenen yeni transferler hakkında gelişmeler olduğu belirten Polat, bütçelerine uygun isimleri kadrolarına dahil edeceklerine dikkat çekti.

Başkan Adnan Polat, hafta sonu başlayacak Süper Lig'le şampiyon olmak istediklerini belirtirken, hakemlere sertlik konusunda daha dikkatli olması uyarısı yaptı!

5 milyona yerli orta saha satıp daha kötüsünü 4,5 milyona geri alınca

2,5 milyonu sakat bir adama verince

herşeyi %100 bütçelesen ne olur
Sosyal ağlarda paylaş

MİLLİYET said:

Rijkaard, Çek yıldızın transfer edilmesi için ısrar etti, Rosicky ise camiayı adeta kahretti.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a uzun süredir peşinde olduğu Arsenal'in Çek orta saha oyuncusu Tomas Rosicky'den kötü haber geldi.

Rosicky, ülke basınına yaptığı açıklamada, "Galatasaray'a ya da başka bir takıma gitmeyi düşünmüyorum" dedi.

İKİNCİ KEZ SARSILDI
Sarı-Kırmızılı yönetimin İngiltere’nin Arsenal takımında forma giyen Rosicky için son bir teklif daha yaptı. İlk görüşmelerde Rosicky için 5 milyon Euro teklif eden ancak olumlu cevap alamayan Sarı-Kırmızılılar, Rijkaard’ın ısrar etmesi sonucunda Arsenal’in kapısını ikinci kez çaldı. Galatasaray, bu sefer teklifini 5.5 milyon Euro’ya kadar yükseltip cevap beklemeye başlarken Rosicky'den gelen haberle adeta sarsıldı.

ARSENAL'DE ÇOK MUTLUYUM
2006 yılından beri Arsenal forması giyen Rosicky, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak ülkesinde yayın yapan Sport.cz adlı internet sitesine konuşarak, "Bu tür spekülasyonları normal karşılıyorum. Futbol endüstrisinin içinde olan şeyler. Benimle ilgilenen tüm kulüplere teşekkür ediyorum çünkü bu beni yüceltiyor. Ancak tekrarlamak zorundayım ki, Arsenal'de olduğum için çok mutluyum. Kulübüm benim kalmamı istediği sürece başka bir kulübe gitmeyi düşünmüyorum. Bu nedenle, Galatasaray'a ya da başka bir takıma gitmeyeceğim. Tabii gelecekte neler göreceğimizi bilmiyorum" dedi.

MENAJERİ SÖYLEMİŞTİ
Ocak ayında Arsenal'le sözleşme yenileyen Rosicky'nin ağabeyi ve aynı zamanda menajeri olan Jiri Rosicky de yaptığı açıklamada yıldız futbolcunun Arsenal'de kalacağını ve transferinin söz konusu olmadığını söylemişti.

(Radyospor)

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...