aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ligin başı için mi lazım abi transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 4Ever said: rosicky gelmiyormuş zaten. açıklama yapmış fanatikin haberi bu. pek inanmadım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Haberin çıktığı gün Arsenal sitesinde yayınlanmıştı "kupalar kazanmak istiyorum" dediği, ama bu transfer olmayacak demek değil işte. Maça da çıktı o zaman kesin gelemz denebilir de Pino da çıkıp gelmişti vs. Fanatik her zamanki gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bence elanonun satışını bekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 öyle büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 zor maçlarla başlıcaz lige.eskişehir bursa falan perişan oluruz gelsin şu transferler bu hafta gelmeli :) elanonun satışını nie bekliyorlar anlamadım.elano gitsede gitmesede ztn ortasahaya bir adam alınıcak.ledesma nie imzalamıyorki.elano gidersede rosicky gelmicek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 parasını sen mi vericen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Elano dünyada oyunu benim gibi okuyan adam yok, bir gün Real Madrid'de Kaka'yla yanyana oynayacağıma inanıyorum diye açıklama yapmış. Gitsin artık takımdan, kalırsa kesmez burası Real istiyo Kaka istiyo arkadaş, çok büyük topçuymuş ya.. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 aquila said: parasını sen mi vericen? yahu o kadar mı para yok klupte.sözleşme imzalarken direk çantada mı veriyorlar.eğer elano gitmese transfer yapılmıcak mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mourinho'dan da cevap gelmiş "Sen önce Dunga teknik direktör değilken milli takıma gir, türkiye ligindeki takımında az uz parla ondan sonra bakarız, hem kaka sakat şu an sezonun ilk yarısını kapattı" diye. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Allah rızası için bi forvet alsınlarda şu mehmet batdala kalmıyak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 scoutgs ye üye olan biri var mı ? bi girsin forum a baksın ne diyorlar rosicky inin menajeri güya hiç konusmadık falan demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Okuyorum forumları ben, Pino için de takımla kampa gitti uzakdoğuya haberi bile yok tekliften demişlerdi (ntvspor), 3 transfer de Salı'dan itibaren açıklanacak birer gün arayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Ledesma-Rosicky-Altidore(Baptista?) Altidore da şu anda sahada Beşiktaş'a karşı :D Attı hatta bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 seneler sonra alacagım ilk madalya şerefine. Bize her sevdadan geriye kalan sadece GALATASARAY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 HELAL! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Bu arada FCN sonunda eleştirilere cevap verdi ve kesin geliyor, ntvspor'a da inanmayın Rosicky Galatasaray'da dedi. Bu kadar hala üstüne basa basa söylüyorlar, bir bildikleri olmasa herkese karşı tek başlarına savaşmazlar böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bugun kaç kere baktın fcn ye ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 40 falan olmuş olabilir :D niye ki? heyecanlıyım napayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 nileppezdel said: Elano dünyada oyunu benim gibi okuyan adam yok, bir gün Real Madrid'de Kaka'yla yanyana oynayacağıma inanıyorum diye açıklama yapmış. Gitsin artık takımdan, kalırsa kesmez burası Real istiyo Kaka istiyo arkadaş, çok büyük topçuymuş ya.. ahah Zaten Elano'da çocuguydu Dunga'nın ondan aldı kadroya. Hatta fildişi sahilli insanlıktan çıkma yaratık sakatlayana kadar en kötüysüydü Brezilya'nın. Saçmalamak bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Elano kötü demedim de Real Madrid kalitesinde adam değil. Dunga'nın sistemine cuk oturduğu için seçildi, ama dünyanın en iyi orta sahalarından değil Elano. Bunu söylemek saçmalamaksa saçmalamaktan memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 dunga futboldan anlasa brezilya final gorurdu dunya kupasinda zaten, bisi ifade etmiyor elano'yu begenmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 fcn cok rerore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 rosickydende korkuyorum ya zaten sakatlık konusunda cenabetiz adamda sakatlık konusunda master degree yapmış artık kendi kendine teşhis koyuyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar