Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Dondurma kabını saklayan babanneler gibisiniz ziyan olmasın mantığına gelin ya, alınsın abi klübün durumu varsa, klübede beklemiş tribünde çekirdek çitlemiş beni bağlamaz, forvet sakatlandı mı girsin oynasın işte.

Batdal oynar işte ya, milli takıma kadar yolu var adamın. Altidore'u alsak Batdal'ı oynatmazlar, yar etmezler ona formayı :( Yabancının kıçını öpme durumu söz konusu ülkemiz futbolunda çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan adam sakatlanıp çıkmadı da nasıl sakatlanıyorlar anlamıyorum. Maçtan sonra biri bacağının arkasından tekme sallayıp kaçıyor mu? Nedir yani? Kendini fazla zorladığından o anda hissetmiyorsa ama sonradan sakatlık oluyorsa da sınırlarını bilen adam alalım, böyle gerizekalı almayalım. Yeter be
Sosyal ağlarda paylaş

Kulüp doktorunun alaksı ne ben onu anlamıyorum. Adam sakatlandıktan sonra iyileştirmek doktorun görevi, önceden skatlığı olsa "hazır değilken hazır dediler" derim ama o da yok. Adam sahada sakatlık geçirip devam etmiş olsa "devam etmemeliyken oyna dediler" derim ama o da yok. Kendi kendine sakatlanıyorsa ya şans ya futbolcunun kendi hatası. Ama sağlık ekibine sakatlıklar konusunda yüklenmek yanlış gibi biraz.

Daha çabuk iyileştirir daha iyi doktorlar eyvallah da takımın hepsinin sakatlanması futbolcuların kendine dikkat etmemesidir bana göre, sağlık ekibi mi diyor 90. dakikada iy gibi koşup top taca çıkmasın diye kay 5-0 önde olsan bile diye. Maç boyu koşsalar içim yanmayacak bi de :D

Neyse yani sağlık ekibi daha iyi olabilir de sakatlık probleminde suçlu sağlık ekibi değildir, hiç zannetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

rijkaard emre çolak ı fiziksel eksikliği nedeniyle oynatmıyor sanırsam. Başka bir sebep gelmiyor çünkü aklıma.
.

Abi fizikli diye Mustafa Sarp'ı oynatacağına Emre'yi koysun. Emre o fiziğiyle 3-4 kişinin arasından çıkıyor ya da faul alıyor ama topu kaybetmiyor, Sarp geçen maç gibi fantastik maçları dışında topu aldı mı atağımız bitiyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...