Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Mıngırımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 BulletRide said: Dondurma kabını saklayan babanneler gibisiniz ziyan olmasın mantığına gelin ya, alınsın abi klübün durumu varsa, klübede beklemiş tribünde çekirdek çitlemiş beni bağlamaz, forvet sakatlandı mı girsin oynasın işte. Batdal oynar işte ya, milli takıma kadar yolu var adamın. Altidore'u alsak Batdal'ı oynatmazlar, yar etmezler ona formayı :( Yabancının kıçını öpme durumu söz konusu ülkemiz futbolunda çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 hadi hayırlısı sezonu açtık baros sakat pino da yırtık tespit edilmiş en az 1 ay . serdar ın da aşil tendonu agrıyormuş yapmasınlar abi bu takıma transfer oynatamıoz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Ulan adam sakatlanıp çıkmadı da nasıl sakatlanıyorlar anlamıyorum. Maçtan sonra biri bacağının arkasından tekme sallayıp kaçıyor mu? Nedir yani? Kendini fazla zorladığından o anda hissetmiyorsa ama sonradan sakatlık oluyorsa da sınırlarını bilen adam alalım, böyle gerizekalı almayalım. Yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bi sorun var bu takımda ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ben didim az demişim siz yedek die alın as olur zaten onlar yada klüp doktorunu flan degiştirin muska takın "yanlıslık samandıraya giren vatandas kalp krizi gecirip öldü" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 abi konunun doktorla ne alakası var. bu durumda doktor maksimum iyidir ki hemen tanı koyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Kulüp doktorunun alaksı ne ben onu anlamıyorum. Adam sakatlandıktan sonra iyileştirmek doktorun görevi, önceden skatlığı olsa "hazır değilken hazır dediler" derim ama o da yok. Adam sahada sakatlık geçirip devam etmiş olsa "devam etmemeliyken oyna dediler" derim ama o da yok. Kendi kendine sakatlanıyorsa ya şans ya futbolcunun kendi hatası. Ama sağlık ekibine sakatlıklar konusunda yüklenmek yanlış gibi biraz. Daha çabuk iyileştirir daha iyi doktorlar eyvallah da takımın hepsinin sakatlanması futbolcuların kendine dikkat etmemesidir bana göre, sağlık ekibi mi diyor 90. dakikada iy gibi koşup top taca çıkmasın diye kay 5-0 önde olsan bile diye. Maç boyu koşsalar içim yanmayacak bi de :D Neyse yani sağlık ekibi daha iyi olabilir de sakatlık probleminde suçlu sağlık ekibi değildir, hiç zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Vallahi son iki yıldır sakatlıklar bizi başarısızlığa götürüyor. İyi bir yedek kadrosu çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 oldun said: ben didim az demişim siz yedek die alın as olur zaten onlar yada klüp doktorunu flan degiştirin muska takın "yanlıslık samandıraya giren vatandas kalp krizi gecirip öldü" suan kafam güzel sallamayın nemiroff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 said: Galatasaray'da hala sakatlanmayan 4 oyuncu, takımdan ayrı çalıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Noyanh said: hadi hayırlısı sezonu açtık baros sakat pino da yırtık tespit edilmiş en az 1 ay . serdar ın da aşil tendonu agrıyormuş yapmasınlar abi bu takıma transfer oynatamıoz kihaydaa.kim bilir belkide emre çolak parlar o arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 rijkaard emre çolak ı fiziksel eksikliği nedeniyle oynatmıyor sanırsam. Başka bir sebep gelmiyor çünkü aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 serdarda pinoda sakatsa elanoda gönderilcekse emre mecbur oynatılcak.elano yerine adam alınırsa farklı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 hani nerde bu roziçki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 yalan bunlar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Bir an için ümitlendim Belki bize gelirsin diye (laylaylay) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 eğer transfer olsaydı yönetim şimdiye 5milyon kere açıklamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Eralp said: rijkaard emre çolak ı fiziksel eksikliği nedeniyle oynatmıyor sanırsam. Başka bir sebep gelmiyor çünkü aklıma.. Abi fizikli diye Mustafa Sarp'ı oynatacağına Emre'yi koysun. Emre o fiziğiyle 3-4 kişinin arasından çıkıyor ya da faul alıyor ama topu kaybetmiyor, Sarp geçen maç gibi fantastik maçları dışında topu aldı mı atağımız bitiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 yahu iki gün önce pinoda da aynı durum olmuştu ne sabırsızsınız ya. sabır biraz allahalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 haftaya lig başlıyor dayım neyin sabırı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 gelen oyuncular hazır gelecek o yüzden ligin başlaması çok önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Takıma da uyumlu gelecekler mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 rosicky gelmiyormuş zaten. açıklama yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 rosciky gelse efsane olur ha. Ama oynadığı takım açısından çok zor. Arsenal satmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar