Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Ladesma- Cana yerine Barış-Ayhan-Sarp üçlüsünden hangisi formdaysa, artık bikaç maçta bir de çekilirler. Rakip dişliyse Sarp, fizik olarak kuvvetliyse koşacak diri adam lazımsa Barış, İleri adam lazımsa Ayhan.

Elano yerine Arda oynar Kewell oynar. Kanatlara Pino Serdar var zaten. Serdar yedek olarak alınmadı mı?

Kaleci bence de lazım. Ama almayacaz gibi gözüküyor. Aykut tam hüsran. Ufuk'u bilmiyorum nolacak.

Kalecisiz bu sene yalan oluruz, ama bu saatten sonra da iyi kaleci getiremeyiz. Beleşler kapıldı, bonservisler arttı, sezonlar açılmak üzereyken hiçkimse son dk'da kalecisini satmak istemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Elano yerine Arda oynar Kewell oynar.

e bu üçüde as kadrodaydı nasıl bir birlerinin yerine oynuyorlar

gecen seneye bakınız diyorum daha az adamınız olmamasına ragmen sizin o muhtesem üçlü (sarplı olan) den ikisi genelde sahadaydı

iki üç oyuncu gönderdiniz iki üç oyuncu aldınız ne degişti gene sakatlıklar basladıgında gs ligde yalpalar bence iyi bir orta saha sart ama dedigin gibi vakit geciyor kaleciyi gectim ucuza oyuncu kalmaz bu saatten sonra anca besiktas gibi bir takım bulacan ki öle
Sosyal ağlarda paylaş

tamam oynar ama ozman onun bırkatıgı boslugu öle bombos bırakmazsın heralde illa yedek klübesinden biri gelecek onu diyorum
yada söle diyeyim bence gs senin söledin orta- forvet bölgeyle cok az mac yapabilecek iki tane fireyi 3 macın ikisinde falan veerirsiniz o zman dısardan iki oyuncu illa gelecek arda kewell yerine oynasın yada giren adam orda oynasın fark yapmaz bence öyle iki tane yedek yok bunların yerine onları aratmıcak iki kaliteli yedek oynamadıkları zaman bile takımı atesler cünkü rakebet olusmaya baslıcak ama gs de bu yok serdarın en iyisi kewell vasatına anca yetisir sorry
Sosyal ağlarda paylaş

Kewell kalitesinde bir adamın fiziksel durumu o kadar kötüyse zaten yine yedekleyemeyeceğini, sakatlanacağını., yok fiziği iyiyse zaten o kalitede adamın TSL'de yedek durmayacağını anlamak güç mü? Dünyada hangi takımda ilk onbirle yedekler aynı seviyede ve aratmıyorlar? Barcelona'da messi yerine pedro, iniesta yerine busquets falan aratıyor mu? Evet. Demek ki en büyüklerde bile böyleyken GS'ye bu açıdan bok atmak çok sçama
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

GS'ye bu açıdan bok atmak çok sçama

sakin abi yanlız dedigimi yalanlamıyorsun tamam barcelona dedigin gibi olabilir ama her takımın öle olmadıgıda bir gercek chealse real MU arsenal bu adamların kadroları gayet genis tamam kaka nı oynadıgını oynayamıyordu guti ama iyi günündeyse akıyordu

kaldıki barca asıl orta sahası ile ciddi maclarına tam kadro cıkabiiyordu cünkü adamlar kart sorunu formsuzluk sakatlık immune gibiler

ama gs de işlerin böle gitmedigini sizde biliyorsunuz illa birileri eksiliyor

bknz: demiradam die gelen linderoth
Sosyal ağlarda paylaş

United'ın yedekleri aslarını aratıyor malesef. United taraftarıyım ve yıllardır takip ediyorum izninle bileyim.

Arsenal'de ve Liverpool'da aratmaz yedekler, onlar full rotasyon yaparlar çünkü as kadroları yoktur. Arsenal'de de Liverpool'da da sadece 2şer 3er tane as oyuncu vardır. Kalan 8 oyuncunun yedeleri de aynı kalitededir. Tabi bunlar en üst seviye olamazlar ne maddi açıdan ne de manevi açıdan (futbolcular o yetenekte as olmak ister) bu yüzden de ligde başarılı olamıyorlar.

GS'de kadro sıkıntısı var evet, ancak şu maddi şartlarda o sevyiede daha fazla oyuncu almamız mümkün değil. Elimizden gelen bu yani, kaldı ki dediğim gibi belli düzeyin üstündeki futbol takımlarının %99'unda yedekler asları aratır. Normal bir durum yani. Asların bu kadar sakatlanması anormal, o yüzden bize biraz daha kaliteli adamlar lazım. Ama para işte..
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

. Ama para işte..
sıkıntı buysa zaten yapcak bişe yok

BulletRide said:

oldun said:

yahu mustafa sarp besiktas daki ekrem dag gibi bise deil mi nie istemiyorsunuz adami kadroda ben cok izlemedim ama eger oyleyse takima oyle adamlarda lazimdir gibime geliyor
oynasin demiyorum cidden, takoz die mi istemiyorsunuz yoksa kotu bir takoz die mi

Pas veremiyor, şut çekemiyor, çabuk değil, adam geçemiyor, fiziği yok, olsa da kullanamaz, pozisyon almayı bilmiyor, gereksiz hücuma çıkıyor, top sektiriyor, hava hakimiyeti yok, oyunu geriden kurarken top kaptırıyor, topla buluşunca arkasını dönmesi 2 dakika sürüyor.

bende gönül rahatlıyla söyliyim 99% takımların yedekleri arasında bukadar fark yok 10 sayfa bu adamları kötülediniz aslar aranır ama bu kadar fark olmamalı bence
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...