Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Valla ben de aykut derim hala. Ufuk da olur fark etmez benim için. Yabancı kaleci alınca çok manyak süper birileri gelicek sanki de kurtarıcak takımı. Desanctis geldi ona da aynı şeyler söylendi olmaz bu adamla diye, franco geldi ona da olmucak bu adamla yollayın bunu dendi.. Hep aynı şeyler dönüp dolaşıyo zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle tüm takımı tebrik ediyorum

maç bu sefer bitmesi gereken skor ile bitti

yanlız bu skor kimseyi aldatmasın, oynanan oyun hala vasat bile sayılamaz

Galatasaray üst üste bulduğu 2 golle maçı bir anda kopardım dedi, yine rehavete kapılıyordu ki aykut saçma sapan bir gol yiyerek takımı işin ciddiyetine uyandırdı, adamlar dalga dalga gelirken aynı aykut öyle bir top çıkardı ki hem kendine olan güvenini tazeledi hem de arkadaşlarını ipten aldı, zira o sıcak havada maç 2-0 'dan 2-2 'ye gelseydi herşey çok daha farklı olabilirdi

fakat genel olarak Galatasaray eski maçlarına nazaran çok daha ileri ve dikine oynayan bir takım gibi gözüktü bana

tabiki böylesine bir maç takımın sezon içerisinde sergileyeceği performansa referans olamaz

sonuç olarak olması gerekn oldu ve Galatasaray turu geçti
Sosyal ağlarda paylaş

Kewell gerekeni yaptı, Batdal ve Pino iyiydi. Mustafa Sarp'ın içine 2-3 gömlek kaliteli bir oyuncunun ruhu kaçmış. 1 maçlıktı geçer.

Takımın kalanı rezaletti. Hele Arda. Geçen seneye göre zerre ilerleme yok. Hala koca kıçını kaldırmıyor, top ayağına gelsin diye bekliyor. Zerre istek yok, hırs yok. Rezalet.

Defans-orta saha zaten leş ötesi. Transfer şart.

ScoutGS de çenesini kapatsın artık yok sabah bomba bekliyoruz falan bizi de umutlandırıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Sıkmadısı mı kalmış, adam kaptan olarak takım saldığnda takımı toparlamalı onun yerine ilk salan kendisi zaten. Aykut kendinden beklenmeyen o kurtarışı yapmasaydı 2-2 oluyordu maç yani. Arda sadece kaptan olduu için bile kendini salıverme hakkına sahip değil. Kaptanlığı ondan alsalar o zaman ne halt ederse etsin, cezasını da çeker ama kaptan takıma örnek olmalı, liderlik etmeli. Kaptan yatarsa takım ne yapsın? Kaptan koşmazsa çabalamazsa takım mı çabalayacak?
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sezon az maç izledim ama arda nın sakat olduğu maç dışında koşmadığı maç hatırlamıyorum. Ki adam vaktinde sakat sakat da girdi maça yani. Hani son maçları diyosanız koşmadı etmedi diye onu bilemiycem, izlemedim çünkü son maçları ama benim kafamda onun sebebi de taraftarla olan anlaşmazlığı. Arda benim gözümde cidden gerçek bir galatasaraylı, takımı için büssürü fedakarlık yapıyor ama taraftarı ona böyle davrandıkça hem takımından soğuyor hem futbolculuğundan.

Ama dediğim gibi az maç izledim ben, yanılıyor olabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben neredeyse tüm maçları izledim ve bi kere kesinlikle 2 sene önceki Arda kadar koşmuyor. Onun yarısı kadar bile koşmuyor. Koştuğu maç da hatırlamıyorum, verimli koştuğu yani. Topu alınca ileri koşsun bi zahmet zaten :D Geriye yardıma gelmiyo, top ayağına gelsin diye bekliyo falan. Taraftar performansı düşünce laf etti, durup dururken "vay sinemle mi çıkıyosun pis herif" demediler ki...
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Bir önceki maçı 2-0'dan 10 dakkada 2-2'ye veriyorsan kendi sahanda, çoktan alınmış maç kalmamıştır abi, ciddiyetsiz bizim takım baya.

Neyse umarım siz haklısınızdır da Arda bu sezon da koşmazsa ve geçen sezonki gibi oynarsa lütfen defolsun gitsin takımdan

Genel yanılgı : Arda koşmuyor değil, arda hızlı değil sadece. Hani zahmet etmeyip sahada en çok koşanlara bakıldıında bu anlaşılıyor zaten

Ayrıca arda nasıl geriye gelmiyor ege bi git allasen ya.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ben neredeyse tüm maçları izledim ve bi kere kesinlikle 2 sene önceki Arda kadar koşmuyor. Onun yarısı kadar bile koşmuyor. Koştuğu maç da hatırlamıyorum, verimli koştuğu yani. Topu alınca ileri koşsun bi zahmet zaten :D Geriye yardıma gelmiyo, top ayağına gelsin diye bekliyo falan. Taraftar performansı düşünce laf etti, durup dururken "vay sinemle mi çıkıyosun pis herif" demediler ki...
bence taraftar basının dolduruşuna geldi.gelmeyede devam ediyor.ne olursa olsun takım kaptanı arkasında durduğumuz sürece eski ardayı görürüz zaten.kötü performansının sebebide taraftar bence.

birde her ne kadar kötü oynasada lig başladıktan sonra izlemek lazım bence.bu tip maçlar ölçü olmamalı
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

nileppezdel said:

Bir önceki maçı 2-0'dan 10 dakkada 2-2'ye veriyorsan kendi sahanda, çoktan alınmış maç kalmamıştır abi, ciddiyetsiz bizim takım baya.

Neyse umarım siz haklısınızdır da Arda bu sezon da koşmazsa ve geçen sezonki gibi oynarsa lütfen defolsun gitsin takımdan

Genel yanılgı : Arda koşmuyor değil, arda hızlı değil sadece. Hani zahmet etmeyip sahada en çok koşanlara bakıldıında bu anlaşılıyor zaten

Ayrıca arda nasıl geriye gelmiyor ege bi git allasen ya.

Abi 2 sene önceki Arda'yı hatırla, son ABD kampındaki Arda'yı hatırla, EURO 2008'deki Arda'ya bir bak. Sonra Arda geçtiğimiz sezon Galatasaray'da "koştu" de, "geriye yardıma geldi" de. Bunları diyorsan demek ki çok çok farklı görüyor gözlerimiz başka da bir şey diyemem. Adam zamanında ettiği yardımın yarısını yapmıyor, eskiden her topu almak için istekle hırsla koşarken şimdi olduğu yerde topun ayağına gelmesini bekliyor falan. Arda'nın yavaş olduğunu biliyoruz. Arda koşmuyor değil yavaş demek komik olmuş. Koşmuyor derken yürüyerek çalım atmaya çalışıyor falan demiyoruz, çabalamıyor diyoruz. 2 sene önceki Arda, şimdiki Arda'nın 2 katıydı neredeyse. GSTV aç, eski sezon maçlarını falan veriyor bir bak adam ne kadar istekli, nasıl sahanın her yerinde koşuyor. Şimdi maç boyunca sol kanatta yürüyor top gelsin diye bekliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...