vuvuzela Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 doktor bilal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 yarın sabah 8'den itibaren ilk bombayı bekliyoruz tribündergi'den zoban raftik'in dediğine göre. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Red said: skor kimseyi yanıltmasında *** ama servetle aykutla olmaz Kesinlikle katılmıyorum. Servet ile de olur Aykut ile de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 2 uefa maçında ardarda 2 hatadan sonra, bundan önce de forma şansı bulduğu her zaman aptalca ve aynı hataları yaptıktan sonra hala Aykut demek.. İlginç :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Valla ben de aykut derim hala. Ufuk da olur fark etmez benim için. Yabancı kaleci alınca çok manyak süper birileri gelicek sanki de kurtarıcak takımı. Desanctis geldi ona da aynı şeyler söylendi olmaz bu adamla diye, franco geldi ona da olmucak bu adamla yollayın bunu dendi.. Hep aynı şeyler dönüp dolaşıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Sabri'nin gollük orta yaptığı maç olarak literatüre geçti bu maç, unutulmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 öncelikle tüm takımı tebrik ediyorum maç bu sefer bitmesi gereken skor ile bitti yanlız bu skor kimseyi aldatmasın, oynanan oyun hala vasat bile sayılamaz Galatasaray üst üste bulduğu 2 golle maçı bir anda kopardım dedi, yine rehavete kapılıyordu ki aykut saçma sapan bir gol yiyerek takımı işin ciddiyetine uyandırdı, adamlar dalga dalga gelirken aynı aykut öyle bir top çıkardı ki hem kendine olan güvenini tazeledi hem de arkadaşlarını ipten aldı, zira o sıcak havada maç 2-0 'dan 2-2 'ye gelseydi herşey çok daha farklı olabilirdi fakat genel olarak Galatasaray eski maçlarına nazaran çok daha ileri ve dikine oynayan bir takım gibi gözüktü bana tabiki böylesine bir maç takımın sezon içerisinde sergileyeceği performansa referans olamaz sonuç olarak olması gerekn oldu ve Galatasaray turu geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Ben galatasarayı bu maçta da beğenmedim. Hadi ilerimiz iyi sayılır da defans ortasaha arası doğru düzgün bi bağlantı yok millet dan dun dikiyo baskıyı yediği gibi. Adam gibi baskı yapan bi takım parçalar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 bu maçta takımı beğenen varsa acilen futbol oynanmayan bir memlekete taşınmalı zaten. rezalet bir takımdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Kewell gerekeni yaptı, Batdal ve Pino iyiydi. Mustafa Sarp'ın içine 2-3 gömlek kaliteli bir oyuncunun ruhu kaçmış. 1 maçlıktı geçer. Takımın kalanı rezaletti. Hele Arda. Geçen seneye göre zerre ilerleme yok. Hala koca kıçını kaldırmıyor, top ayağına gelsin diye bekliyor. Zerre istek yok, hırs yok. Rezalet. Defans-orta saha zaten leş ötesi. Transfer şart. ScoutGS de çenesini kapatsın artık yok sabah bomba bekliyoruz falan bizi de umutlandırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Abi ardaya hırsı yok isteği yok demeyin bence, adam hala uğraşıyor gayet. Hani uğraşmıyosa da onu bu hale getiren taraftardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Uğraşmıyor diye taraftar laf etti. Kimse boşa laf etmesin abi adam koşmayı bıraktı, pohpohlandığındandır belki ama gelen top ayağına gelsin diye bekleyerek, koşmayarak, savunmaya yardıma gelmeyerek falan iyi futbolcu olnumaz. Çoktan Hasan Şaş'laştı, kurtaramadık adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 dün 2-0dan sonra gol dışında hiçbir şey yapmaadı yahu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Aklıma Hıncal'ın yorumu geldi "Messi abartılıyor, bugün sahada 3 gol atmak dışında ne yaptı?" demişti zamanında :D Evet Arda dün bişi yapmadı da gerek olsa yapardı zaten. Sıkmadı kendini rölantide oynadı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Sıkmadısı mı kalmış, adam kaptan olarak takım saldığnda takımı toparlamalı onun yerine ilk salan kendisi zaten. Aykut kendinden beklenmeyen o kurtarışı yapmasaydı 2-2 oluyordu maç yani. Arda sadece kaptan olduu için bile kendini salıverme hakkına sahip değil. Kaptanlığı ondan alsalar o zaman ne halt ederse etsin, cezasını da çeker ama kaptan takıma örnek olmalı, liderlik etmeli. Kaptan yatarsa takım ne yapsın? Kaptan koşmazsa çabalamazsa takım mı çabalayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Valla 2-0 dan sonra yorulmasın diye rijkaard bile demiş olabilir çok kasma diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Daha önünde 40 civarı maç var adamın bi sezon boyunca, zaten çoktan alınmış rahat maçta dinlenerek oynaması kendini kasmaması gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Bir önceki maçı 2-0'dan 10 dakkada 2-2'ye veriyorsan kendi sahanda, çoktan alınmış maç kalmamıştır abi, ciddiyetsiz bizim takım baya. Neyse umarım siz haklısınızdır da Arda bu sezon da koşmazsa ve geçen sezonki gibi oynarsa lütfen defolsun gitsin takımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 cidden arda önceden böyle değildi ya.defansa yardım eder ileri geri sürekli koşar kendi kendine pozisyon yaratırdı.şimdi tam tersi top ayağına gelsin diye bekledi direk.ilk maçtada böyleydi 2 gol atmasına rağmen.umarım dediğiniz gibidir kendini fazla kasmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Geçen sezon az maç izledim ama arda nın sakat olduğu maç dışında koşmadığı maç hatırlamıyorum. Ki adam vaktinde sakat sakat da girdi maça yani. Hani son maçları diyosanız koşmadı etmedi diye onu bilemiycem, izlemedim çünkü son maçları ama benim kafamda onun sebebi de taraftarla olan anlaşmazlığı. Arda benim gözümde cidden gerçek bir galatasaraylı, takımı için büssürü fedakarlık yapıyor ama taraftarı ona böyle davrandıkça hem takımından soğuyor hem futbolculuğundan. Ama dediğim gibi az maç izledim ben, yanılıyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Ben neredeyse tüm maçları izledim ve bi kere kesinlikle 2 sene önceki Arda kadar koşmuyor. Onun yarısı kadar bile koşmuyor. Koştuğu maç da hatırlamıyorum, verimli koştuğu yani. Topu alınca ileri koşsun bi zahmet zaten :D Geriye yardıma gelmiyo, top ayağına gelsin diye bekliyo falan. Taraftar performansı düşünce laf etti, durup dururken "vay sinemle mi çıkıyosun pis herif" demediler ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 nileppezdel said: Bir önceki maçı 2-0'dan 10 dakkada 2-2'ye veriyorsan kendi sahanda, çoktan alınmış maç kalmamıştır abi, ciddiyetsiz bizim takım baya. Neyse umarım siz haklısınızdır da Arda bu sezon da koşmazsa ve geçen sezonki gibi oynarsa lütfen defolsun gitsin takımdan Genel yanılgı : Arda koşmuyor değil, arda hızlı değil sadece. Hani zahmet etmeyip sahada en çok koşanlara bakıldıında bu anlaşılıyor zaten Ayrıca arda nasıl geriye gelmiyor ege bi git allasen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 nileppezdel said: Ben neredeyse tüm maçları izledim ve bi kere kesinlikle 2 sene önceki Arda kadar koşmuyor. Onun yarısı kadar bile koşmuyor. Koştuğu maç da hatırlamıyorum, verimli koştuğu yani. Topu alınca ileri koşsun bi zahmet zaten :D Geriye yardıma gelmiyo, top ayağına gelsin diye bekliyo falan. Taraftar performansı düşünce laf etti, durup dururken "vay sinemle mi çıkıyosun pis herif" demediler ki...bence taraftar basının dolduruşuna geldi.gelmeyede devam ediyor.ne olursa olsun takım kaptanı arkasında durduğumuz sürece eski ardayı görürüz zaten.kötü performansının sebebide taraftar bence. birde her ne kadar kötü oynasada lig başladıktan sonra izlemek lazım bence.bu tip maçlar ölçü olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Khelben said: nileppezdel said: Bir önceki maçı 2-0'dan 10 dakkada 2-2'ye veriyorsan kendi sahanda, çoktan alınmış maç kalmamıştır abi, ciddiyetsiz bizim takım baya. Neyse umarım siz haklısınızdır da Arda bu sezon da koşmazsa ve geçen sezonki gibi oynarsa lütfen defolsun gitsin takımdan Genel yanılgı : Arda koşmuyor değil, arda hızlı değil sadece. Hani zahmet etmeyip sahada en çok koşanlara bakıldıında bu anlaşılıyor zaten Ayrıca arda nasıl geriye gelmiyor ege bi git allasen ya. Abi 2 sene önceki Arda'yı hatırla, son ABD kampındaki Arda'yı hatırla, EURO 2008'deki Arda'ya bir bak. Sonra Arda geçtiğimiz sezon Galatasaray'da "koştu" de, "geriye yardıma geldi" de. Bunları diyorsan demek ki çok çok farklı görüyor gözlerimiz başka da bir şey diyemem. Adam zamanında ettiği yardımın yarısını yapmıyor, eskiden her topu almak için istekle hırsla koşarken şimdi olduğu yerde topun ayağına gelmesini bekliyor falan. Arda'nın yavaş olduğunu biliyoruz. Arda koşmuyor değil yavaş demek komik olmuş. Koşmuyor derken yürüyerek çalım atmaya çalışıyor falan demiyoruz, çabalamıyor diyoruz. 2 sene önceki Arda, şimdiki Arda'nın 2 katıydı neredeyse. GSTV aç, eski sezon maçlarını falan veriyor bir bak adam ne kadar istekli, nasıl sahanın her yerinde koşuyor. Şimdi maç boyunca sol kanatta yürüyor top gelsin diye bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar