Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Ya tayfacılık yapıldığını nerden çıkarıyosunuz bende onu anlamıyorum. Hani profesyonel futbolcu sahada pino aradan kaçarken lan buna pas atmıyım bu gol atarsa Serdar yedek kalır gibi bir olaya girebilir mi gerçekten?
Bunların başındaki teknik direktör bunu farketmiyecek kadar kapasitesiz mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gelirse hem Mehmet şans bulamayıp harcanacak hem de yabancı kontenjanı dolduracak.

Bir de Altidore gelir, 3ünün e bacağı kırılır, 8 tane dolduralım o zaman ne olur ne olmaz diye. Belli olmaz ki sakatlık. 2 forvet sayıca yeterli değil ama 3. forvet de Türk ve genç olmalı diyorum ben, yabancı kontenjanı harcayıp elimizdeki değeri kaybetmeyelim boşuna
Sosyal ağlarda paylaş

Cem Sultan da Batuhan gibi gol rekorları kırdı paflarda yalnız..

Anıl'ı hazırlık maçlarında beğendim bi de, tabii ki yeterli değil henüz ama öyle çok dandik de değil.

Cafercan baya iyi adamdı, onu harcadık.

Bunların sebebini de arkadaş söyledi, bikaç sene önce işte bunlar parlarken GS altyapısında öncelikli hedef kupa kazanmakmış o seviyede, ve bu yüzden adamları fazla zorlamışlar. Bu yüzden oradan çıkan Semih, Aydın, Özgürcan vs. hep müzmin sakat olmuş. Altyapıyı yönetenlerin beyinsizliği yani biraz. Ali Yavaş mahvetti derler zaten her şeyi

Ama Tugay'a güvenim tam.

Ha bir de Cumhur Yılmaztürk baya iyiydi ve muhtemelen 5-6 maçta şans bulacak bu sezon, en azından kupada falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Aydın yetenekli ama bizim altyapımız iyi çalışmadığından ve biraz da karakterinden harcandı o adam. Hani altyapımız gerçekten iyi olsaydı karakterine rağmen 1-2 sezon oynatıp daha iyi paraya satardık.

Ama altyapıda hiç oyun görüşlü, bilgisi vs. aşılanmıyor. Yetenekliyse oyuncu alıyolar direk çık oyna modunda işte. Semih Kaya'yla ilgili bir yazı okumuştum, nerede duracağını bilmiyor öğretmemişler diyordu. Adamda yetenek var ama bilgi verilmemiş, bir de fiziğini sefil etmişler zorlaya zorlaya
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

3. forvet zaten rotasyonda Kewell da olabiir Pino da olabilir. Hepsi sakatlanırsa da Anıl'ı koysun, Cem'i koysun =D
geçen yılda keitaydı ardaydı 3. forvetimiz.gördük

reykard geldiğinde ilk başta çok sevinmiştim gençlere önem vericek arada bir oyuna alıcak felan diye ama yanılmışım hazırlık maçlarında bile son dk larda alıyor gençleri bu senede cemide anılıda görmeyiz
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...