nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Arda'cık Hakan abisindne öğrendiği tayfacılığı devam ettirerek zarar veriyor Galatasaray'a. Hayır Elano'yu dışlarsan, yeni gelen diğerlerini dışlarsan takım 4. olur seni de taraftar itin bi tarafına sokar yani, ne mantıkla yapıyor bu tayfacılığı anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Ya tayfacılık yapıldığını nerden çıkarıyosunuz bende onu anlamıyorum. Hani profesyonel futbolcu sahada pino aradan kaçarken lan buna pas atmıyım bu gol atarsa Serdar yedek kalır gibi bir olaya girebilir mi gerçekten? Bunların başındaki teknik direktör bunu farketmiyecek kadar kapasitesiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Yıllarca yaptılar. Ya tayfacılar ya da bomboş adamı göremeyecek kadar gerizekalılar. Hadi Ayhan'ı falan hepsini anlarım da gayet iyi oyun zekası olan Arda'nın pas atmayışında artniyet ararım işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 valla o an ne düşündüklerini bilmiyorumda gol atmasın falan diye değil yeni gelen yabancılara hep yapıyorlar açın belgrad maçını.pino oyuna girdikten sora ayhan göstere göstere nasıl atmıyor adama görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Rosicky ve Ledesma ? Yok artık.. Altidore da gelmesin. Mehmet varken şu adamı almayalım. Overrated olduğunu düşünen bir tek benim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Ben de aynısını dedim ?????????????????????????????? dediler :( dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 cok değil iki hafta önce hem mehmet hem baros sakattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Bu gelirse hem Mehmet şans bulamayıp harcanacak hem de yabancı kontenjanı dolduracak. Bir de Altidore gelir, 3ünün e bacağı kırılır, 8 tane dolduralım o zaman ne olur ne olmaz diye. Belli olmaz ki sakatlık. 2 forvet sayıca yeterli değil ama 3. forvet de Türk ve genç olmalı diyorum ben, yabancı kontenjanı harcayıp elimizdeki değeri kaybetmeyelim boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Noyanh said: cok değil iki hafta önce hem mehmet hem baros sakattı evet zaten tribunde oturacak oyuncuya ihtiyacımız vardı. o kontenjanı da kullanırız bu sayede. oha wot yazmışım yukarıda. spoiler yerine quote yapmışım kusura bakmaayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 tamam türk olsun da çok para istiyorlar türk oyuncalara. bırakın abi dolsun yabancı kontenjanı ucuza aldıysak sorun yok. bjk sagolsun federasyon artırdı kontenjanı. yabancı diye illa oynaması gerekmez mehmet oynar. hem fener zenci sever.fener macında oynatcak bi zencimiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mehmet'in daha çok forma şansı bulacağına yada Altidore'un kazma olmadığına inansam laf etmem de sırf yabancı aldılar diye Altidore'un oynaması yönünde baskı yapmalarından çekiniyorum. Gerçi Rijkaard o baskıyı takmaz muhtemelen ama işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Ali Turan, Topuz olaylarında Kayseri'nin tutumundan sonra parlak yerli transfer etmenin bir mantığı kalmadı. İtalya ligine döndürdüler iyice. Bank Asya'dan iyi scouting+değerli yabancı transferi olmalı politika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 3. forvet zaten rotasyonda Kewell da olabiir Pino da olabilir. Hepsi sakatlanırsa da Anıl'ı koysun, Cem'i koysun =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Bizim paf biraz over-rated, her yetişen adama geleceğin yıldızı gibi bakılıyor ama kör değil sanırım bizimkiler Cem Sultan bu kadar zamandır A takıma çıkamadıysa. Çetin ve Çolak dışında fazla maceraya girmemek lazım PAF'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Cem Sultan da Batuhan gibi gol rekorları kırdı paflarda yalnız.. Anıl'ı hazırlık maçlarında beğendim bi de, tabii ki yeterli değil henüz ama öyle çok dandik de değil. Cafercan baya iyi adamdı, onu harcadık. Bunların sebebini de arkadaş söyledi, bikaç sene önce işte bunlar parlarken GS altyapısında öncelikli hedef kupa kazanmakmış o seviyede, ve bu yüzden adamları fazla zorlamışlar. Bu yüzden oradan çıkan Semih, Aydın, Özgürcan vs. hep müzmin sakat olmuş. Altyapıyı yönetenlerin beyinsizliği yani biraz. Ali Yavaş mahvetti derler zaten her şeyi Ama Tugay'a güvenim tam. Ha bir de Cumhur Yılmaztürk baya iyiydi ve muhtemelen 5-6 maçta şans bulacak bu sezon, en azından kupada falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Aydın PAF'ın Messi'ydi, yoktu böyle efsane ama şu an görüyoruz. Biraz korkarak yaklaşılıyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Aydın yetenekli ama bizim altyapımız iyi çalışmadığından ve biraz da karakterinden harcandı o adam. Hani altyapımız gerçekten iyi olsaydı karakterine rağmen 1-2 sezon oynatıp daha iyi paraya satardık. Ama altyapıda hiç oyun görüşlü, bilgisi vs. aşılanmıyor. Yetenekliyse oyuncu alıyolar direk çık oyna modunda işte. Semih Kaya'yla ilgili bir yazı okumuştum, nerede duracağını bilmiyor öğretmemişler diyordu. Adamda yetenek var ama bilgi verilmemiş, bir de fiziğini sefil etmişler zorlaya zorlaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 nileppezdel said: 3. forvet zaten rotasyonda Kewell da olabiir Pino da olabilir. Hepsi sakatlanırsa da Anıl'ı koysun, Cem'i koysun =Dgeçen yılda keitaydı ardaydı 3. forvetimiz.gördük reykard geldiğinde ilk başta çok sevinmiştim gençlere önem vericek arada bir oyuna alıcak felan diye ama yanılmışım hazırlık maçlarında bile son dk larda alıyor gençleri bu senede cemide anılıda görmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Geçen yıl öncelikle Kewell vardı yine ve baya gol attı, gördük yani. Pino'nun da forvet oynamışlığı var. Arda gibi değil ki. Arda'yı forvet oynatması aptallıktı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ee beyler fener elendi. kaç yiyoruz yarın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 3-1 Belgrad alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bizim sorunumuz gol atmak değil ya.skoru koruyamıyoruz muhtemelen öne geçeriz ama 1-0 a yatarsak kesin yeriz sonlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 2-0'a yatsak da yeriz ya, 3-0'a yatarsak kısmet :D Sorun gol atmak değil diyosun da barış-ayhan-sarp üçlüsü oynarsa yine deplasmanda bi de, atak falan da pek yapabileceğimizi sanmıyorum ben. Umarım görkemli bi şekilde yanılırım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 cana-barış olcakmış.diğeri kim olur bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Emre olsun pls, adam olsun Rijkaard :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar