Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Sorun zaten alıştıramayacak olması. Adamlar zeki olsa, zamanla alışırlar. Ama kafaları çalışmadığı için asla onun sistemine uygun oynayamayacaklar yani. Xavi-İniesta ikilisine oynattığı akıllı oyunu Sarp-Ayhan-Barış triosu oynayamaz ki. İsterlerse 10 sene aynı sistemde oynasınlar yine vasatı aşamazlar o görevlerde yani.
Sosyal ağlarda paylaş

nilep,haklısın fakat şu anki sorun dediğim gibi hücuma yönelik 1 tane adam olmaması şu takımda...Yani Xavi-Iniesta olması gerekli değil fakat ortasahanın hücuma katkı edemediği bir takim hangi sistem veya taktikle oynayacakki?...
Mesela Elano olsa şu an şu takımda,sistemi ona göre kurması gerektiğini düşünüyorum,orada haklısın o zaman sistemde inata gerek yok..Ama hücum oynayabilen ortasaha oyuncusu şart bu her takımda geçerli,olay Xavi-Iniesta'yı yapamamaları değil,Okan-Emre'yi,veya İliç'i bile yapamamaları..Galatasaray tarihinde hücum yönü 0 olan bu kadar adam bir araya gelmiş mi daha önce?...Yine en kötü kadroların birinde İliç vardı dikine oynayan bir adamdı mesela,Necati geriye gelip top alıyordu,vesaire...
Şu an yapabileceği iki hamle var bana göre,şu anki kadroyla;
Emre Çolak'ı bu takıma monte edebilir orta sahaya,veya Arda'yı 4-2-3-1'in ortasına alır...
Ben mesela birçoklarının aksine Arda gibi iki yöne çalım atabilen,kolay top kaptırmayan,iyi ara pası atabilen,ama sürati ve temposu çok üst düzey olmayan birinin ileride ortada daha verimli olabileceğini düşünüyorum,ki geçen senenin başında Elano ortalarda yokken,Arda orada on numara oynuyordu ve gayet başarılıydı bana göre...Ama kendisi kenarda oynamayı daha çok seviyor sanırım...
Sosyal ağlarda paylaş

beyler,

unutmayın ki bu ağalar geçen sezon boyu hep dediler ki yeni bir hoca ve yeni bir sistem yapıyoruz, transferlerimiz sene boyu sürecek, bir dolu futbolcuyu takip ediyoruz, izliyoruz, hayran kalıyoruz vs. vs. vs.

bunlar boş masallar

hadi geçen sene yeni geldi reykard efendi, bin tane bahanesi vardı

peki bu sezon durum ne ? ligin başlamasına 15 gün var, daha ne transfer var ne de sistem
Sosyal ağlarda paylaş

@Sotto: Aslında özellik olarak Arda biraz 10 numara oyuncusu gibi cidden de sonuçta adam kndi de diyo en rahat olduğumyer sol kanat diye ki sol kanatta oynadığı maçlar hep en etkili olduğu maçlar oluyor adamın.

Orta sahaya hücuma yönelik adam tabii ki lazım ben de lazım değil demiyorum zaten sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

beyler,

unutmayın ki bu ağalar geçen sezon boyu hep dediler ki yeni bir hoca ve yeni bir sistem yapıyoruz, transferlerimiz sene boyu sürecek, bir dolu futbolcuyu takip ediyoruz, izliyoruz, hayran kalıyoruz vs. vs. vs.

bunlar boş masallar

hadi geçen sene yeni geldi reykard efendi, bin tane bahanesi vardı

peki bu sezon durum ne ? ligin başlamasına 15 gün var, daha ne transfer var ne de sistem

Ağalar zaman tepki zamanıdır.. zaman aldatılmışlıklara karşı gelşme zamanıdır BUNBLARA BİR DUR DİYELİM!!

hepiniz meşalelerinizi, kazmanızı küreğinizi alın yönetime gidip buna bir dur demeye gidiyoruz! ALLAH İÇİN YÜRÜYÜN!!

http://www.thelogofactory.com/logo_blog/wp-content/uploads/2010/03/twitterstorm-villagers1.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Rewendor said:

oyuncuları alıştırmaya çalışıyor işte. o bölgede uygun adamı yoktu da ileriyi kanatları o sisteme alıştırdı yavaş yavaş

arkadaş ne melem sistemmiş bu ya bir türlü alışamıyor kimse

reykard kendi futbola dönsede çağırsa gulliti fan basteni felan da gösterse bize şu sistemi
Sosyal ağlarda paylaş

Okumadım bile son 2 sayfayı aynı şeyler tekrarlanmış hep.
Sisteme göre oyuncun yoksa,oyuncuya göre sistem oluşturursun. İyi güzel hoş ta biz Rijkaard'ı o sistemi oturtsun diye getirdik. Adama uygun oyuncu veremiyorsa bu yönetimin hatasıdır. Ha getiremiyorsan oyuncuyu yolla Rijkaard'ı getir Abdullah Avcı'yı yada Fatih Terim'i aynı aptal taktiklerle hadi oğlum koş oğlum sen aslansınla oynayalım gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Onlara daha uygun bir sistem oynatsın. Hani medya zamanında eleştirince güldük de hakkaten b planı yok adamın. Hiçbir müdahalesi yok sistemin işlemediğini görünce. Elimdekiler bunlar diyip devam edeceğine elindekileri kullanabileceği sisteme geçmesi lazım. Çok mugüç bunu görmek?

ben de bayılmıyorum ayhan-sarp-barış'a :D
Sosyal ağlarda paylaş

2 mesaj yukarda senin de söylediğin gibi olay hangi rakamsal kodla oynadığından çok nasıl oynadığın. Bu adam onlarca ligde çeşit çeşit takımda görev yapmış bir teknik direktör değil. Barcelona'ya oturttuğu bir sistem var ve bu sistemi başarılı oldu adamın nedir bu?
Orta sahada ayağına hakim iyi pas yapabilen oyuncularla çok pas yaparak,isabetli paslaşarak rakip takım üzerinde baskı kurmak. Sonra Derinlemesine toplarla kanat oyuncularının da içeri kat etmesiyle gol bulmak.
Kısaca özünde total futbol dediğimiz şey bu,takımdaki her oyuncunun az buçuk yetenekli olmasıyla oluyor bu iş te. Misal, Neill gibi bir defansımız daha olsa, sağ bekte GG olsa,orta sahada Cana-Kallström-Elano tarzı bi kadro oluşturabilsek Uefa kupasında,şampiyonlar liginde güzel futbol oynayan çok da yukarılara çıkabilicek bir kadro oluşur. Tabi bunun için iyi kaleci iyi yedekler falan da lazım.
Ha yok sen bunu yapmayıp işte atıyorum klasik 4-4-2 oynayıp geriden uzun oynayayım kanat oyuncum sıfıra kadar deparlasın ordan orta açsın uzun boylu forvetim de vursun gol atsın diyosan git ingiliz teknik direktör getir o zaman kardeşim derler.

Rijkaard'ın uygulamak istediği bi oyun şablonu var ve ya Galatasaray bu şablona uyacak yada Rijkaard bu takımdan gidicek. Hani bu futbolu oynamıyacaksa Galatasaray neden veriyoruz bu kadar parayı bu adama?
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanın kendisine saygısı varsa prensiplerinden ödün vermez. Eğer dediğini yaparsa kendisi başarısız olur bugünse bana göre Rijkaard değil yönetim başarısızdır.
Bu seneki en büyük icraatı FCN ile irtibata geçip susturmak olan yönetime zaten söylenicek söz de kalmadı. Daha bugün bile anlaşılmış bir oyuncu yok yani hala arayış içindeler,sezonun sonunda tabata tarzı bi adamı alırız 10 milyona.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray teknik direktörünün prensibi kazanmak olmalıdır zaten, kazanmak için gerekeni yapmak olmalıdır. Çünkü Galatasaray her maça kazanması beklenerek çıkan bir takımdır, en azından ligde. Ve 4. olması affedilebilecek bir durum değildir.

Yönetim zaten başarısız, ama mesela Elano'yu ona sormadan mı getirdiler. Yok Elano'yu Rijkaard istediyse Rijkaard başarısız
Sosyal ağlarda paylaş

Adnan Polat:
"Adnan Polat, TSYD heyeti ile yaptığı sohbet sırasında ise takımlarında orta sahaya transfer ihtiyacı olduğunu belirterek, ''Hocanın istediği oyun düzeni 4-2-3-1. İkilinin bir tanesi Cana, orada bir de hem defansif özellikleri olan hem de top kullanan biri lazım. Üçlünün ortasında da Elano'nun kalmasına ya da gitmesine bağlı olarak bir 10 numara lazım'' dedi."
Tamam ya karar değiştirdim nasıl olsa bi maddi getirisi yok euro cup'ın,elenelim de bari canımız sıkılmasın sonra umutlanıyoruz sonu hüsran oluyor.
Dedikleri gibi bi adam alsınlar orta sahaya,Elano da ancak yerine 10 numara bi adam alınırsa gidicekse hiç problem yok yani.
Ufuk
Ali Turan(Sabri) Neill Servet Balta(Çağlar)
Yeni Transfer-Cana
Elano(yeni transfer)
Pino(Serdar Özkan) Baros Arda(Kewell)

Şeklinde bi as kadro şekillenirse olur bu iş. Ama çabuk yapsınlar ne yapıcaklarsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...