Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her ne kadar şimdi bjk maçına geçecek olsam da, gördüğüm kadarıyla gs takım savunması pek zayıf, ama bu takım daha bi zayıf.

fakat bu mehmet batdal iyi transfer. iş yapar gs'de, özellikle küçük takımlara.
Mesaj tarihi:
ortasaha cidden leş. Adamlar yan yan yan geri sırasıyla pas atıyolar.

edit: valla batdal ne kadar kaçırırsa kaçırsın ben sevdim bu adamı. Zamanla baya iyi adam olcak gibi moralini falan bozmazsa.
Mesaj tarihi:
gayet memnunum takimdan ben, koyun bakalim 10 tane turk super ligdeki takimlardan kim boyle baskili ve bilerek oynicak.

tamam karsidaki takim kotude su an besiktasida izliyoruz dun feneride gorduk. bu takima daha cana kewell pino baros + yeni transfer(ler) gelicek. 5. lik filan komik laflar.
Mesaj tarihi:
batdal pozisyonlarin icinde kalmaya devam etsin yeter, kendini gelistirmesi daha kolay olur. Hem o da gol atar eninde sonunda bu kadar pozisyon bulduktan sonra. oyun stilleri farkli olsa da bu gol kacirma kismi hakan sukuru hatirlatti bana :D
Mesaj tarihi:
orta sahayı temizlersek iyiyiz.

batdal (tu)
sabri başkan gene şahane
arda kendine gelmiş
neil adeta spartalı
servet hala hayvan
balta hücuma baya yardıma gidiyo

canayla pino girsin devrede, sonra da kewell reis.
Mesaj tarihi:
sabriye alıştık ne zaman ne yapıcağı belli olmamasına da serdar özkanda eklenince sağ kanada resmen fantastik bir ikili oluşmuş :). mehmet batdalda bu sene gayet iyi bir yedek olur bu sene, rotasyonda yer bulur kendine.

2. yarı başındada şu orta saha triosudnan 1-2sini çıkarıp emre çolağı musayı falan koysun rijkaard. sahada ayhan barış falan etkisiz eleman 45 dakikadır.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...