Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 baptista gelse yeter, kalström falan gelmesin hatta pinoyu da verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 fizban a katılmadan edemedim. Sanki gecelek adamları adnan sezgin seçiyor da jan polak geliyor diye ona laf ediyosunuz. Rijkaard istemese getirmezler ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 fizban iyi güzel dedi de, muhtemelen rijkaard'ın listedeki adamları alamadı gs, kabiliyet yetmedi haldun olmayınca şimdi "bak şunu alalım olur mu, bu işe yarar mı" diye ağız yoklayıp zorluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Adnan Sezgin'in transfer yaptığı dönemlerde öyle oluyordu gayet. Yeni profesyonelleşti Galatasaray yönetimi bu konuda. Yoksa direk kendileri yapıyorlardı, teknik direktörülerin bi sabah uyandım bi adam gelmiş kampa kim bu bilmiyorum gibi açıklamaları var o dönemlerden ya sdfsdf rezalet yani Aynı bütçe şu an Haldun'da olsa çoktan 2 yıldız almıştı, satılacaksa Elano'yu da çoktan kakalamıştı. Özlüyoruz Haldun'u :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Abi nerden biliyosun alıcı yoksa nası satıcaksın elano yu. Ki bence satmasınlar cnms o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Adam alıcı yaratır =D iki rakı içer bi rus takımı başkanıyla, böyle onlardan adam alcakmış rpsi yapar, sonra neyse ya bu pahalı çıktı ama isterseniz elanoyu size verelim der :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Yok hiç gerek yok. Alkole falan. Caiz değil olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 en azından türk telekom arenaya polatsız, sezginsiz ve reykardsız gideriz diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Bizde forumda sensiz oluruz belki diye bakıyoruz ama işte olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 oo harry hoşgeldin özlettin hastaadamdan sonra ilaçsın ilaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Ahahaha =D hastadamdan iyidir yine harrykewell canms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ben aslantepeye yılmaz vurallı sadri şenerli beyoğlusporlu kadroyla gideceğimizi bekliyordum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bu arada aslantepede localar tükenmiş VIP koltuklar için fiyat istedim, 4.500 - 8.000 USD arası değişiyormuş. en az 3 yıllık almak gerekiyormuş, yani 13.500 - 24.000 USD arası bir para vermek gerekiyor peki dedim bu parayı verip yine sarp-ayhan-barış mı seyretcez ? yok dedi kız, yeni transfler gelecek iyi dedim bende, bekliyoruz hasretle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 fenerliler selçuğa veriyo sende bunalara veriver. ölcen sanki 3 kuruş para versen kulübe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cake Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 barnacle said: fenerliler selçuğa veriyo durum o kadar kötü mü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Ahah :D valla harcayacak o kadar param olsa düşünmeden alırım vip kombine. Takımımı izleyeceğim, takımım kazancak, daha ne işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 maç hangi kanalda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 d-smartta sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 d-smartta ama hangi kanalında blemiyorum. Beşiktaş'ınki de 21.30'daymış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 grella'ya 3M veriyomuş bizimkiler. zaaaaaaaa diyip gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 oha bizim formaların sırtı ne öyle=S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 adamlar geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 amma pas hatası yapıyoruz bu ne be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 arkadaş tüküreyim böyle orta sahaya. 3 tane malı koymuş rijkaard 3ünü toplasan tek bir adam etmiyor. bari emre çolağı falan oynatsaydı , yeminle seyredesim gelmyior ya şu orta saha triosunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 SAAAAAAAAAAAABRİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar