Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu huyunuzdan vazgeçin. bi oyuncu alınca süper çok iyi olayını
iyi olabilir ama çok çok iyi değil yahu
sizin orta saha için iyi sadece. trabzonun mimarı olayınıda abartmayın sadece orta sahasında selçuk inan var sanki trabzonun.
Mesaj tarihi:
lan şapşallar anlamadınız siz ne demek istediğimi
selçuğa kötü deiğim yok
sadece siz yada bizim her zamanki yediğimiz bok işte bi oyuncu transfer edince
ÇOK İYİ EN İYİ diye övme olayı
adam iyi ortalama bişi
galatasaraya çok iyi hatta şu an için.
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

selçuk alınabilcek en iyi türk.hani sadece gs ye gelme ihtimali olduğundan değil fenere gitsede beşiktaşa gitsede çok iyi transfer olur.

alınabilecek en iyi türk değil
alınabilecek iyi bir türk
Mesaj tarihi:
fede said:

olm biz selçuğa çok iyi diyosak heralde gs için diyoruz. gsye transfer olacak adama barca için çok iyi abi mi dicez. hhahah sen de ya :D

öf mantığına sıçayım lan senin hahaha
Mesaj tarihi:
kermit said:

Esnaf said:

selçuk alınabilcek en iyi türk.hani sadece gs ye gelme ihtimali olduğundan değil fenere gitsede beşiktaşa gitsede çok iyi transfer olur.

alınabilecek en iyi türk değil
alınabilecek iyi bir türk
emre ve hamiti alamıycağımıza göre en iyisi kim
Mesaj tarihi:
bi de gs'de ortam çok karışık, bu ortamda eriyip gidebilir de selçuk. ne futbolcular gördük 1 bilemedin 2 seneye avrupa'nın devlerinde denilen. adamlar siirt köy hizmetlerinde jübilelerini yaptılar...
Mesaj tarihi:
kermit said:

antepteki murat ceylan
olcan aydın var
deneyin bi almayı

dediklerin de gayet iyi adamlar da, Selçuk İnan şu anda onlardan önde bana göre. Tek bir Türk oyuncu alınacak dense (Mesut Nuri ve Hamit'in alınamayacağını Arda'nın da kadroda olduğunu varsayarsak) Selçuk İnan derim ben. Neden Emre değil derseniz, bu forumu eskiden takip edenler bilir Emre'yi GS'deyken de Avrupa'dayken de savundum, kol böreği hareketi dahil, Fener'e transferi de dahil olmak üzere hak verdim. Ama bu kadar kırmızıya yakın bir adamı patlamaya hazır bombayı bu kadar dar kadroda tutmak büyük risk olur.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...