Darqainu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 nileppezdel said: Ahah =D Bu sene kesin açık ara şampiyon biziz hiç ümitlenmeyin zaa! Şimdi söyleyeyim bunu, şampiyon olamazsak olanlar alıntılayıp eğlenirler ^_^ Olay zaten daha ligin ilk devresi bitmeden bitmis :D Pzero`nun da beteriymis nilep megersem, tum sezona bir postta bitirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Aysal, Terim’le anlaştı Galatasaray’da muhalefetin hazırlıkları bütün hızıyla devam ediyor Seçim kararı alınması durumunda aday olmasına kesin gözüyle bakılan Ünal Aysal’ın eski başkan Faruk Süren’le birlikte konuştuğu İmparator’u ikna ettiği belirtildi. Terim’in de futbolun patronu olmaya sıcak baktığı öğrenildi İMPARATOR geri mi dönüyor? Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray’da 27 Mart’ta yapılacak Mali Genel Kurul’da Başkan Adnan Polat’ın seçim kararı alması beklenirken, muhalefetin önemli isimlerinden Ünal Aysal’ın Sarı-Kırmızılı takıma büyük başarılar yaşatan Fatih Terim’le el sıkıştığı ortaya çıktı. Polat’ın kongreye gitmesi durumunda aday olmasına kesin gözüyle bakılan Aysal’ın eski başkanlardan Faruk Süren’le birlikte Terim’le bir görüşme yaptığı ve tecrübeli hocayı yeniden Cim-Bom’da görev alması konusunda ikna ettikleri bildirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 yanınada şükürü alır missss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 terimin gelmesini istemiyorum ama ünal aysal başkan olucaksa terim olur.hem maddi hem manevi tam destek olursa terim başarılı olur illa yani.td olarak kimin gelceği önemli değil yönetim önemli.transfer politikası falan filan arkasındayız diyip 2 gün sora kovmicak yönetim gerek ha ben hep diyorum terim 1 senelik gelicekse gelmesin hani gelsin kalsın arkadaş 10 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 arsenal zannettin di mi gs yi =P turkiyede hayalcilik o ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 terim ayhanı sevmiyor.gelir gelmez direk onu yollar.tek katkısı bu olur.bide son 3 yıldır eksik olan iman gücünü geri getirir o yeterli olur bize zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 abi herkesi yollasın, gitsin gençlerbirliğini falan alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Esnaf said: terim sportif direktör olursa oraya ha hoca konmuş ha konmamış gene terim ne derse o yapılır.hiç olmasın sportif direktör mirektör kavga gürültüden başka bi poka yaramıyor.avrupadada büyük takımların çoğunda yok sanırım.bi r.madridde var sanırım ondada morinho ile kavga halindelermiş almanyada komple var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Esh said: arsenal zannettin di mi gs yi =P turkiyede hayalcilik o ya.. abi çok zor değil ya yönetimdeki zihnyet değişirse olabilir.cunku kötü durumda artık yönetimin fiks hareketi oldu.teknik direktör gönder kendini kutar artık taraftar yemiyor bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Ben aslında yönetim değişikliği artı Abdullah Avcı'yı istiyorum...Ama eğer işler Florya'da dendiği kadar kötüyse, bunu düzeltebilecek bir tek Terim var ki gram istemiyorum Terim'i...Ama şu durumda el mahkum sanırım...Çünkü iş artık TD boyutundan çıkalı epey oldu, gerekirse malzemeci bile değişmeli Florya'da...Bu işleri herkesten bağımsız yapabilecek Terim'den başkası yok...Ama onun da işte artık gerek egosundan gerek futboldan çok kopmasından, ne kadar başarılı olacağını kestirmek güç...En azından belli bir süre toparlanmak için basşvurulabilir...Çok karşıyım ve karşıydım Terim'e ama hergün şu Florya haberlerini okuyunca belki ondan başkası çözüm olmayabilir... Artı eklemek gerekirse, ben açıkçası Hagi'nin mantığını çözemedim geldiğinden beri...Galatasaray tarihine bakıyorsun, ve kendi yönettiği seneye..Galatasaray nasıl başarılı olmuş, hep 2 iyi forvet ve arkalarında onu destekleyen iyi bir orta sahayla...10 numara zaman zaman olmuş, zaman zaman olmamış ama forvet 2'lileri takımı hep taşımış...Kubilay-Hakan-Arif oynamış zamanında, Arif-Hakan, Umit-Necati, hatta Ümit-Hakan-Necati oynadı bu takım yıllarca...Her zaman ikili birliktelikler sırtladı bu takımı...Niye düşünülmez ben anlamıyorum...Hadi Rijkaard'ın kafasında bir sistem vardı onu uygulamay çalıştı başaramadı vs...Peki Hagi sen hangi üstün Td deneyiminlie hala 4-3-3 tarzı bir sistemde inat ediyorsun...Stancu solda oynuyor misal...Şu takımda Baros-Stancu, Pino-Baros, Stancu-Pino forvet ikilileri denenemez miydi...Galatasaray geleneğinde var bu..Ki kendisi nispten iyi götürdüğü 2005 yılında da böyle oynuyordu...Anlamak güç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Red said: Esh said: arsenal zannettin di mi gs yi =P turkiyede hayalcilik o ya.. abi çok zor değil ya yönetimdeki zihnyet değişirse olabilir.cunku kötü durumda artık yönetimin fiks hareketi oldu.teknik direktör gönder kendini kutar artık taraftar yemiyor bunları. yonetim degi$se bile medya degi$iyor mu? adamin ipini cekiyolar 3. mactan. kaldi ki yonetim de kendi kicini saglama almak icin gonderiyor antrenoru akabinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 battı balık yan gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Bu dakikadan sonra başkan kim olursa olsun umurumda değil artık. Eğer kabul ederlerse; Fatih Terim sportif direktör, Abdullah Avcı Teknik direktör, Tugay Yardımcı Teknik direktör. Şeklinde bi ekip kurulsa ilk iş kaleci antrenörü kovulup yerine avrupadan biyerden bu işi bilen bi adam getirtilse bişeyler olabilir diye düşünüyorum. Doğrudan Fatih Terim'in teknik direktörlüğü bize faciadan başka bişey getirmez. Bir önceki gelişinde kimi istediyse aldılar ve takımın şuanki durumunda en büyük pay Terim'in. Parayla falan alakası yok yani... Birde en büyük korkum Yekta,Stancu,Culio'nun harcanması olur. Altyapıdan gelenlerin yine biraz şansı var Terim'le ama adamın önceki teknik direktörün bütün transferlerini göndermek gibi bi hastalığı var. Ayrıca Terim gelirse Kazım ilk 11'deki yerini korur malum bi noktada Fatih Terim'in eseri Kazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 abi terim gelirse direk baros,cana,neill,kewell ve stancuyu gönderir.adım gibi eminim.belki barosu taraftar baskısıyla felan takımda tutar ama diğerlerini kesin göndertir. bide takımdan gitmesini en çok istediğim kazım ve serveti takımda tutar hatta serveti kaptan bile yapar. terimi getirtmek direk intihar olur.durum zaten kötü daha kötüye gider.zaten terim kendi seçmediği adamlar olmazsa gelmez.polatlada bu yüzden anlaşamamıştır büyük ihtimal.ki seçeceği adamlarında hiç bir yararı olmaz bu takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Onları gönderip ayhan ile mi kadro kuracak? Bİlmiyorum ama baros'u öyle direk kovmaya popo ister biraz. Taraftar ayaklanır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 yok onuda göndertir ayhanıda sevmiyor terim :P hatta terim gelirse direk kadromuzu yazayım zapata çağlar-servet(k)-gökhan zan-balta kazım-yekta-sabri-arda baros-anıl(pino) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Bence barosun sezon sonu gitmemesi hata olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 baros şuan takımda en çok koşan en çok birşeyler yapmaya çalışan oyuncusu.sabriden ardadan daha galatasaraylı bence.emekli olana kadar kalsın bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 drogba falan alıncaksa baros gider tabi daha iyisini almadan eldekini göndermek bizim yönetime göre bişi.ama yeni yönetim yapmaz herhalde :) neill ve baros banko kalmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Ben drogbayı istemem şuan baros'la takas olarak. Yaşı belli durumu belli bu yaştan sonra napıcak adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 gol atıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 iblameadmins said: Ben drogbayı istemem şuan baros'la takas olarak. Yaşı belli durumu belli bu yaştan sonra napıcak adam... AHAHAHAHAHAHAHA AFERİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Bu takıma direk 11 de yazılacak bir kaleci, 2 stoper, 2 orta saha ve 1 forvet lazım. Ve en az 10 isimle de yollar ayrılmalı. Gitmesi gerekenler belli zaten. Kalacakları yazsak daha kısa olur. Ufuk Sabri Çağlar Pino Kazım Culio Cana Yekta Baros Stancu 4 yabancı ve 5 yerli. ufuk da yedek olur anca. kaleci sabri stoper stoper çağlar sağ açık yekta culio sol açık baros stancu oleeey oleey oleeey saldır cimbom ok lets go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ben nedense stancu'ya alısamadım bi. adam gokhan unal gibi bisey. olsa da olur, olmasa da gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 stancu iyi ya.baya baya koşup mucadele ediyor.fakat solda çok sırıtıyor yetemiyor yani.hani kanattan yardır orta yap adamı değil defansı zorlicak aralara kaçacak bir yapısı var. forvette izlemeden stancu için yorum yapamıcam kesin.fakat yabancı kontenjanında iyi yedek olur.barosun veya onun yerine gelicek kişinin kazım banko 11 oynicaksa kesinlikle kalmamalı.yedekte durucaksa tamam :) şu kadroda en ısındıgım adam culio oldu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar