Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

FOTOGOL said:

UltrAslan'dan sert tepki!
Galatasaray tribün grubu ultrAslan, bu sezon yaşanan hakem hataları ardından MHK, Futbol Federasyonu ve TFF'yi protesto edecek.

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, Eskişehirspor maçında MHK, TFF ve Oğuz Sarvan'ı protesto edecek. UltrAslan Genel Koordinatörü Oğuz Altay, FotoGOL Gazetesi'ne konuştu. Altay, sezon başından bu yana yaşanan hakem hatalarının sürekli kendi aleyhlerine olduğuna dikkat çekerek, "Yönetimin bu duruma sessiz kalması bizi rahatsız ediyor. Ama biz Galatasaray taraftarı olarak gereken tepkiyi Eskişehirspor maçında gereken yerlere göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Altay, "Takımımızın kötü gidişatı olabilir. Ama ne olursa olsun bu durum hakemlerin puanlarımızı gasp ettiği gerçeğini değiştirmez. Biz ultrAslan olarak bu hafta oynanacak Eskişehir karşılaşmasında MHK, Futbol Federasyonu ve MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ı protesto edeceğiz. Galatasaray taraftarı asla sessiz kalmayacaktır" dedi.

Sezon başından bu yana hakem hatalarının kurbanı olan sarı-kırmızılı takımın Bursaspor ile oynadığı son maç bardağı taşıran damla oldu. Bursasporlu Miller'ın hem ofsayt olan pozisyonda hem de eliyle aldığı topu ağlara göndermesine hakemin gol kararı vermesi büyük tepkilere neden oldu. Futbol otoriteleri de Galatasaray'ın sezon başından bu yana en az 10 puanının hakem hataları sonucu kaybettiği görüşünde birleşiyor..

abi fotogol diye gaste mi varmi$ asdfa
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

ya zaten o isim insaat baslamadan once verildi, yeni mi duymus telekom. boyle sacma bi seyi hangi gerizekalı haber yapar merak ediyorum.

Benim hatirladigim acilisa bir kac gun kala hala TT Arena diye konusuluyordu. Sonra GS tuzugunde stat ne olursa olsun 'Ali Sami Yen' olarak adlandirilmasi gerektigi felan soylendi ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi ifadesini one eklediler. Haber gercek olabilir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya iyi de Red.
Zaten takım iyi değil,tamam. Ama bunda ben daha önce de söylemiştim hakemlerin ciddi payı var. Eleştirildiği kadar kötü değil GS kadrosu,ama nerdeyse bütün oyuncular özgüvenlerini falan kaybettiler gereksiz bi panik hakim takıma. Ritim bulamadı bi türlü.
Rakiplerin kötü oynarken hakem hatalarıyla maç kazanırken Galatasaray toparlanma işareti verdiği her maçta hakem tarafından katledilerek yerine oturtuldu 2 sezondur.
Bir sivasspor maçı izledik,hakem 90 dakika boyunca bir kez bile avantaj kuralını uygulamadı Galatasaray için. Ben büyük hatalardan da bahsetmiyorum ince ince kıymaktan maçı etkilemekten bahsediyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

valla abi hikaye o işler.sen galatasaraysan cıkıp oynican çatır çatır

hakemler her maçta hata yapıyor.bundan sorada her zaman yapıcaklar

böyle aşırı abartı hatalar takımı baltalar.ama o da sezonda en fazla 2 maçta olur

sabaha kadar oynasak kazanamıcagımız maçları hakem hatasıyla kaybettik bahanesi saçma geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

İyide eskisi kadar fark yok artık takımlar arasında.
Eskiden olsa derdik hakemi de yensinler vs de yok artık öyle bişey.
Yıldız oyuncu getiriyosun ayağına vura vura oynatmıyorlar. Senin hakemin bunları koruyacağına kasaplara prim veriyor.
Adamın bitanesi maçta dirsek at dirsek diye bağırıyor senin hakemin bunu izliyor.
Dediğim gibi ben kendi sahamda deplasmanda gibi maç izlemek istemiyorum.
Bana en son Galatasaray'ın hakem hatasıyla puan kazandığı maçı söyle?
Sosyal ağlarda paylaş

abi onun için en az feldkamp skibbe dönemine gitmem lzm o zamanlar vardır en son

onun harici galatsaray maç kazanamıyor ki :)

hakem hata yapıyor olsa bile kazanamıyoruz.o yuzden son 1.5 senede yoktur sanırım

abi bi tek galatasaray kendi evinde deplasman takımı gibi.hani beşiktaş trabzon fener en azından iç sahada rahat galibiyetler alabiliyorlar herturlu

galatasaray kötü bi tek o konuda

yani galatasaryın kansersiz geçen bi galibiyeti yok cok uzun zamandır.iç saha dış saha seyircisiz saha farketmiyor.

taraftarı costuran maçı yok yani bayaadır
Sosyal ağlarda paylaş

Yine mesela Galatasaray iç saha maçlarını kariyerli tecrübeli hakemlerle oynarken deplasman maçlarını tecrübesiz tribünden etkilenen hakemlerle oynuyor bunun istatistiği de verildi daha önce.
Güzel bi kıyım var ve Adnan Polat karşıtı Liseliler de desteklediği için bu işi hiç bir şey yapamıyor Adnan Polat.
İndirip yerine getiricekleri Liseli başkanı efsane yapmayı planlıyorlar diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

GALATASARAY

Zapata
Sabri Sarıoğlu
Servet Çetin
Lucas Neill
Hakan Balta
Lorik Cana
Culio
Yekta Kurtuluş
Kazım Kazım
Kewell