mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 twitterdan gorduğumu kopyaladım. heycan falan yok. aksine gs'nin davasını destekliyorum bu stadla ilgili. gotumuzden sallamayalım bilmeden. onceki sayfalara bakarak gorebilirsin neler yazmısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ya zaten o isim insaat baslamadan once verildi, yeni mi duymus telekom. boyle sacma bi seyi hangi gerizekalı haber yapar merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 en kötü takımın en kötü taraftarları nasılsınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 elano 4 macta 6 gol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 FOTOGOL said: UltrAslan'dan sert tepki! Galatasaray tribün grubu ultrAslan, bu sezon yaşanan hakem hataları ardından MHK, Futbol Federasyonu ve TFF'yi protesto edecek. Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, Eskişehirspor maçında MHK, TFF ve Oğuz Sarvan'ı protesto edecek. UltrAslan Genel Koordinatörü Oğuz Altay, FotoGOL Gazetesi'ne konuştu. Altay, sezon başından bu yana yaşanan hakem hatalarının sürekli kendi aleyhlerine olduğuna dikkat çekerek, "Yönetimin bu duruma sessiz kalması bizi rahatsız ediyor. Ama biz Galatasaray taraftarı olarak gereken tepkiyi Eskişehirspor maçında gereken yerlere göstereceğiz" ifadelerini kullandı. Altay, "Takımımızın kötü gidişatı olabilir. Ama ne olursa olsun bu durum hakemlerin puanlarımızı gasp ettiği gerçeğini değiştirmez. Biz ultrAslan olarak bu hafta oynanacak Eskişehir karşılaşmasında MHK, Futbol Federasyonu ve MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ı protesto edeceğiz. Galatasaray taraftarı asla sessiz kalmayacaktır" dedi. Sezon başından bu yana hakem hatalarının kurbanı olan sarı-kırmızılı takımın Bursaspor ile oynadığı son maç bardağı taşıran damla oldu. Bursasporlu Miller'ın hem ofsayt olan pozisyonda hem de eliyle aldığı topu ağlara göndermesine hakemin gol kararı vermesi büyük tepkilere neden oldu. Futbol otoriteleri de Galatasaray'ın sezon başından bu yana en az 10 puanının hakem hataları sonucu kaybettiği görüşünde birleşiyor.. abi fotogol diye gaste mi varmi$ asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 abi imam-cemaat. sanki süper über top oynuyoruz da hakemler engelliyor. tövbe estağfırıldak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 toggie said: ya zaten o isim insaat baslamadan once verildi, yeni mi duymus telekom. boyle sacma bi seyi hangi gerizekalı haber yapar merak ediyorum. Benim hatirladigim acilisa bir kac gun kala hala TT Arena diye konusuluyordu. Sonra GS tuzugunde stat ne olursa olsun 'Ali Sami Yen' olarak adlandirilmasi gerektigi felan soylendi ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi ifadesini one eklediler. Haber gercek olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hakemleri protesto ediceklerini adnancıkları etsek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 FOTOGOL said: Futbol otoriteleri de Galatasaray'ın sezon başından bu yana en az 10 puanının hakem hataları sonucu kaybettiği görüşünde birleşiyor.. kahvedeki emmileri otorite olarak almıs heralde zahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 takımın 1 gol yedikten sora maçı vermesi hakemin sucu ztn tamam karabuk maçındaki penaltı saçmaydı ama samiyende maçı çeviremedik bursada volkan kırmızı kart görmedi evet o da hataydı.e sonra 2 tane salladlar hakein sucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Ya iyi de Red. Zaten takım iyi değil,tamam. Ama bunda ben daha önce de söylemiştim hakemlerin ciddi payı var. Eleştirildiği kadar kötü değil GS kadrosu,ama nerdeyse bütün oyuncular özgüvenlerini falan kaybettiler gereksiz bi panik hakim takıma. Ritim bulamadı bi türlü. Rakiplerin kötü oynarken hakem hatalarıyla maç kazanırken Galatasaray toparlanma işareti verdiği her maçta hakem tarafından katledilerek yerine oturtuldu 2 sezondur. Bir sivasspor maçı izledik,hakem 90 dakika boyunca bir kez bile avantaj kuralını uygulamadı Galatasaray için. Ben büyük hatalardan da bahsetmiyorum ince ince kıymaktan maçı etkilemekten bahsediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 valla abi hikaye o işler.sen galatasaraysan cıkıp oynican çatır çatır hakemler her maçta hata yapıyor.bundan sorada her zaman yapıcaklar böyle aşırı abartı hatalar takımı baltalar.ama o da sezonda en fazla 2 maçta olur sabaha kadar oynasak kazanamıcagımız maçları hakem hatasıyla kaybettik bahanesi saçma geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 İyide eskisi kadar fark yok artık takımlar arasında. Eskiden olsa derdik hakemi de yensinler vs de yok artık öyle bişey. Yıldız oyuncu getiriyosun ayağına vura vura oynatmıyorlar. Senin hakemin bunları koruyacağına kasaplara prim veriyor. Adamın bitanesi maçta dirsek at dirsek diye bağırıyor senin hakemin bunu izliyor. Dediğim gibi ben kendi sahamda deplasmanda gibi maç izlemek istemiyorum. Bana en son Galatasaray'ın hakem hatasıyla puan kazandığı maçı söyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 abi onun için en az feldkamp skibbe dönemine gitmem lzm o zamanlar vardır en son onun harici galatsaray maç kazanamıyor ki :) hakem hata yapıyor olsa bile kazanamıyoruz.o yuzden son 1.5 senede yoktur sanırım abi bi tek galatasaray kendi evinde deplasman takımı gibi.hani beşiktaş trabzon fener en azından iç sahada rahat galibiyetler alabiliyorlar herturlu galatasaray kötü bi tek o konuda yani galatasaryın kansersiz geçen bi galibiyeti yok cok uzun zamandır.iç saha dış saha seyircisiz saha farketmiyor. taraftarı costuran maçı yok yani bayaadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Yine mesela Galatasaray iç saha maçlarını kariyerli tecrübeli hakemlerle oynarken deplasman maçlarını tecrübesiz tribünden etkilenen hakemlerle oynuyor bunun istatistiği de verildi daha önce. Güzel bi kıyım var ve Adnan Polat karşıtı Liseliler de desteklediği için bu işi hiç bir şey yapamıyor Adnan Polat. İndirip yerine getiricekleri Liseli başkanı efsane yapmayı planlıyorlar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 yinede bunlar galtasarayın orta sahasında haftalarca sarp ayhan gibi adamların oynadıgını ve takımın her şekilde oldugu yeri hatta dahada kötüsünü hakettiğini degiştirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 satılmış teknik direktörler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bizim şu durumumuzu hakemlere yüklemek çok çok saçma :D.özelliklede BAM üçlüsü hala ilk 11 de yer bulabiliyorken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 son durumlara bakarsak ben o bam üçlüsünden byi çıkarırım. geriye kalan kısmı ile b arasında o kadar çok fark var ki onlar ayrı bir isimlendirmeyi hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 yok abi barışta çılgın danalar gibi bi oraya bi oraya boş boş koşuyor.türkiyede onun gibi bi dolu oyuncu var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 abi barış tek başına oynasa sırıtmaz.iyi bir yedek.en azındna mucadele ediyor bişi yapmaya calısıyor elinden geldiğince mustafa sarp ve ayhan çok kötü yani anlatılmıcak akdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 maç nerde niye başlamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 8 trt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 GALATASARAY Zapata Sabri Sarıoğlu Servet Çetin Lucas Neill Hakan Balta Lorik Cana Culio Yekta Kurtuluş Kazım Kazım Kewell Stancu Yedekler Aykut Erçetin Insua Aydın Yılmaz Mustafa Sarp Serkan Kurtuluş Emre Çolak Milan Baros Bence kadro gayet guzel izlemicektim maci izlemeye karar verdim gorunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar