Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 alamıyorum laan 4-5 ddefa satış sayfasına girdim ama zaman aşımı hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 415 bitmiş bu arada orayı zorlamayın almaya calisiosaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 patladı site dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 allahtan pahalı bilet alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 scorch said: aldım ben 415 25. sıra arası 5li sdf grup halde gidicez bu 25.sıra aşaadan yukarı mı sayılıo? hani nereye gelio tam olarak bu koltuk kaçlı sıralar? evet aşağıdan yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 laaan zaman aşımı 4dk var biletlerim sayfamdan mı giricem ödeme sayfasında patladı ya o diilde sanırım çimlerin üzerinden alıcam bileti 4. sıra ne lan yine alamadım oh aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 hadi hayırlı olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 4. kategori aldım.sıra 100 tam orta kısım 4. sıra 35. koltuk sanırım.4 cok yakın şu teller seyir zevkini piç ediyor mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yok abi ufak o teller 4. sırayı etkileyeceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 sivas 2-1 falan yenecek sizi, bo$una kasmasaydiniz bilet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 benimde pek umudum yok bu maçtan :) çok fazla eksiğimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bi de arda, culio falan sakatlanir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 abi stadı gormeye gidiyorum maçla ve futbolla alakalı bir umudum amacım yok :) bide o stadla 3 lunun sesi nasıl cıkcak onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 zaten gidilcek en iyi maç :) büyük ihtimal full dolar stad.fener maçı dışındada daha bu kadar dolmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 amaç stad görmek zaten. boşa pegasustan almadım ultraslan uniyle bi bağırayım yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ztn bende bundan sonra fenermaçına giderim bilet bulabilirsem.seneye degişen şeyler olursa kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 uyuyakaldım ya. hala vardır herelde kale arkası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yiyip bitirmişlerdir bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 site çökük valla şu an, demek ki alımlar devam ediyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 off tam guney ustten blogu sectim devam dedim patladı yine. LEEE FUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 adnan polat saat 15 de basın toplantısı yapıcak.ben istifa edeceğini sanmıyorum büyük ihtimal transferleri açıklıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 fanatik alan var mı? bağımsız galatasaray taraftarları'nın ilanı çıkmış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 erken genel kurulda olabilir. Helvacı bişiler diyordu ama helvacıyı göndermesi gerekli bu saaten sonra zaten birşey yaptığı yıok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ulan ikinci kez aynı sey oluyo var ya oradan alamazsam bileti cok fena rage'e girecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bi biletixe gidip geldim.hani belki sakinlemiştir yrn hiç kasmiyim diye. kucumsemek gibi olmasın ama param oldukca pahalı bilet almaya devam edicem yani.bilet fiyatları baya uygun ve stadda büyüyünce tabi daha fazla abidik tipler birikmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar