Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 gs bonus yok bende.ama genel satış ikiside birlikte olabilir.olmasa bile illa bilet bulunur koca stad :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Bakalım Arena'da mı oynanacak maç :D Belli olunca çıkar biletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 http://seyrantepesporkompleksi.org/sivasspor-maci-turk-telekom-arenada/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 tamam vurma öldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ben de pazar gununu istanbulda gecircem ny'a gecmeden. acilis macina gidemedim, bari donmeden bu maca gideyim diyorum da gs bonus filan da yok. duz bonus var :D yine dolar mi stat sizce? bilet alma sansi nedir ne degildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Sırf Adnan'a sövmek için gelenler olacaktır, yeni stad heyecanı da var illa ki dolar. Ama nasıl olaylar çıkar bilemiyorum Bilet bulmada Sami Yen kadar sıkıntı olmaz heralde ama yeni stad heyecanı olacağından acele etmekte fayda var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 peki acilis macina gidenlere soruyorum: "su taraftan bilet alin, orasi cok iyiydi" diyebileceginiz bri yer var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 valla kale arkası çaprazdan böyle ingiliz stadı havası vardı süperdi. Onu çok tavsiye ederim yani, Pegasus tribününde 204 no'lu bloktan falan alırsan o açıdan çok güzel gözüküyordu. Yok yandan izleyecek paran varsa zaten kapalıdan da numaralıdan da en orta kısım en iyisidir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 valla kapali biraz zor olur. arkadaslarla gitmeyi planliyordum da onlar da satarsa sayet, bir ihtimal kapalidan alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Red said: gs bonus yok bende.ama genel satış ikiside birlikte olabilir.olmasa bile illa bilet bulunur koca stad :) gs bonusa samiyende falan da bi iki gün önceden çıktı hep. ilk gün mutlaka sadece gs bonusa olacaktır. ayrıca arkadaşlarım pegasus 1.kattalar. tam kaleci arkası. aykutun gaz çıkarışını dahi duymuşlar maçı direk yaşıyorsun çok iyi, karşı taraf da rahat görünüyor diyordu. sahanın dibinde olduğunuz için, alisamiyen gibi kıoşu pisti vs olmadığından her yerden görüşün gayet iyi olacağı kesin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=T2gmEMNwzwA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ahah fevzi v2.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 saha patates tarlası. başbakanımız haşmetlimizin hediyesi mükemmel stadımızda olmaz öyle bi kaza sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bu direk zeminin kotulugunden ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 tamam ben söyledim, çekileibilirsin kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 fevzi olayinda da sahanin azizligine ugramisti zaten. simdi sen de cekilebilirsin kenara. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 batı tribününden en iyi blok hangisi olur.bilet almada önceliğim batı olcak.eğer ordan bulamazsam kale arkası alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi yalnız ayarlasan falan bu kadar iyi tutturamazsın. tam vuracakken top zıplıyo yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 cenabet kaleci abi işte. sahayla alakası yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Red said: batı tribününden en iyi blok hangisi olur.bilet almada önceliğim batı olcak.eğer ordan bulamazsam kale arkası alırım biletix açılınca oturma planına bakarsın. batıda hemen hemen her yerden görüntü mükemmeldir. kale arkaları gibi 3 katlıysa 2. kat en iyisidir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 barnacle said: http://www.youtube.com/watch?v=T2gmEMNwzwA ahahah saka gibi lan.. ama harbiden de kalecinin suçu yok sanki uzaktan kumandayla topu zıplatıyorlar gibi yani bu kadarı zor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 zenci orta saha dedik zenci kaleci aldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 istesen olmaz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yanlış konu ffssssssss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 gs forumlarında da biletler için şikayet etmişler hala bi tarih bile belli değil diye adnan polat maça gelmez diyorlar bide:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar