Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Ayhan'ı yaptığı pas hatalarından dolayı eleştiriyorsanız bir ortasaha göbek oyuncusu olarak gözlemimi ve az buçuk birikimimi paylaşmak isterim. Ortasahada top dağıtan adamın elbette pas yeteneği olmak zorunda , nitekim bu Ayhan'da mevcut. Mekanizmayı tamamlayan ise topsuz adamlardır. Boşa kaçan, koşu yapan adam yoksa Ayhan'ın etrafında, anca sağa sola top dağıtır. Topsuz adamlar koşu yapmayı öğrenecek ki Ayhan da asıl potansiyelini ortaya koyabilsin. Barış'a Mustafa'ya laf edin anlarım ama Ayhan o kadar ucuz değil.

Edit: Bence Xavi dünyanın en iyi ortasahalarından biri tartışmasız. Ama eğer Barcelona'daki diğer oyuncular o araya koşuları yapmasalar Xavi de o ara pasları atamazdı. Xavi'nin bu kadar uzay adamı olduğunu görmemizi topsuz adamlar da sağladı dolaylı olarak. Yoksa eskiden ben Xavi'yi gayet sıradan bir adam olarak görürdüm yani..
Sosyal ağlarda paylaş

iyide ayhan pas dağıtan adam diyorsun.pas dağıtan adamın amacı maçın kaderini değiştirmektir.ayhanın yapabildiğini rasgele bir orta saha oyuncusuda yapabilir

tamam ofansa katkısı sıfır ama bu adamın defansa katkısıda koca bir sıfır.adamın oynadığı maçlarda bildiğin 1 kişi eksik oynuyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

iyide ayhan pas dağıtan adam diyorsun.pas dağıtan adamın amacı maçın kaderini değiştirmektir.ayhanın yapabildiğini rasgele bir orta saha oyuncusuda yapabilir

tamam ofansa katkısı sıfır ama bu adamın defansa katkısıda koca bir sıfır.adamın oynadığı maçlarda bildiğin 1 kişi eksik oynuyoruz

beypazarı şekerspor maçında Ayhan savunmada birçok top kesti. Servet açıldığı zaman rakibin ileri şişirdiği topları Ayhan topladı. Ayhan'ın yaptığı iş göze çok görünmüyor. Bir maç otur sadece Ayhan'ı izle. Emre Belözoğlu mesela şuan Türkiye'nin en iyi ortasahalarından biri. Onu da beğenmeyenler var.
Sosyal ağlarda paylaş

O ölçü değil dediğin takımı 80 dakika açamadı şanlı Galatasaray. Takımca sağlam savunma yapıldığı zaman aşılamıyor bazen. Maçtan Ayhan'ın topu geriye gelip toplamasını, maçlarda savunma da yapmıyor diyenlere anti olarak söyledim. Her neyse bu konuda tartışmaktan da sıkıldım zaten. Ayhan bu takımda kalacak jübilesine kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...