Eralp Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 hagi <3<3<3<3<3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Servet'e bile roveşeta öğretmiş adam :D Forvet yok oda Servet'i kesmiş gözüne bir kaç numara öğretmek için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 servet çok çakal bakıyordu "top var mı rövaşatalık hacı" der gibi bakıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 tugay niye kopuyore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Ulan Allah kahretsin be :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 SeaGle said: servet çok çakal bakıyordu "top var mı rövaşatalık hacı" der gibi bakıyordu hep bi çakal bakıyo zaten o, uzun boyun cefası hafif kamburluk da var ya, baş önde böyle sinsi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Estel_Anorien said: tugay niye kopuyore? lan tugay kopmasin da ben mi kopiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 nerden izliyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 trt hd devam ediyor sanırım yayına pcde www.yildiz.tv den izliyodum trt1de bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 gstv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 lan cok uzuldum be, biletimde vardi toplanti var diye gidemedim icim burkuldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 abi ben baya üzüldüm şu an ya, böyle vedalar, dönem kapanışları falan çok üzüyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bu 3g baglanti yeni moda mi? adam gibi baglanti neden yapmiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 görmemişlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 vay be, beşiktaşlı olarak son sahneler beni bile duygulandırdı, özellikle lise zamanlarımda, stadların yarı yarıya bölündüğü dönemlerdi az gitmedik o stada, ne maçlar gördük, ne olaylar yaşadık! samiyenin yıkılışında böyle duygulandıysam, inönüde neler olur bilmiyorum, yıkmasınlar ya mabedimizi yıkmasınlar ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ya bi tane kazma verseler ya birinin eline vursun kazmayı ali sami yene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Souness reis vursun kazmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Stad çok şeyler gördü, çok şeyler yaşadı Ben hiç gidemedim, ona çok üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bu basligi da kapatalim stadla, yenisine tasinalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Culio ve Kazım bu takımda güzel işler yaparlar. Takım bi havayı yakalasın.. Pino kanatta daha etkili. Baroş dönse kim nasıl oynar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Kazım bu takımda Messi etkisi de yapacak olsa yer almasın. Zaten 2-3 maça tekrar lastiği patlar bence o ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 culio iyiydi ya beğendim bende ama yinede kesin bi orta saha almamız lazım barış ve ayhan çekilcek gibi değil.kaleyede lütfen aykut geçmesin birde duygulandım lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar