fizban Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kazım 1 asist 1 gol yaptı. tamamdır, galatasaray ilk 6 maçı kazanır kazımla. fener maçında kırmızı kart görür, 2 maç ceza alır. sonra sezonu 1 gol daha atarak kapatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 girdiginden beri dua ediyordu gol atayim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 neyse, kulyo patates cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ali sami yen stadının tarihindeki son golu kazım kazım'ın atması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Ulan Sami Yen'deki songolü Kazım atmasaydı be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kar$idaki takima 6 atmasi lazim abi, ne kadar dandik oynuyomu$ adamlar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 mokoko said: ali sami yen stadının tarihindeki son golu kazım kazım'ın atması... kazım fenerin... son cümlede güzeldi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kazim da galatasarayin futbolcusu, ayrimcilik yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 yazık abi bu takıma. vallahi yazık. kazım mazım hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Niye abi sen çok severdin Kazım'ı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ben hala servetin röveşatasında kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 culio kim falan diyoduk ipten aldı takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 kulyo bayaa hırslıydı şu kafasında maske olan eleman iyi orta kesiyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Gs yi kazandı diye kutlasak küfür gibi olycak beypazarı karsısında.neyse hayırlı olsun,ali samiyene veda ettik,açılış macındada kazım atarsa o stattan hayır gelmez,sex partisinden cıkıp gelır kesın maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 servetin rövaşetasını ben de benimseyemedim hala. bir yabancılaşma mevcut marx'ın dediği gibi. öte yandan kazım'ı uzaktan sevmek aşkların en güzeli. siz mustafa sarp'ı nası seviyosanız kazım'ı ben öyle seviyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 sabrinin uzaktan golu servetin röveşatası garip şeyler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Culio'yu ben de beğendim, tabii ilk maçlar daha, belli olmaz da adam en azından narin dandik orta saha değil, koşuyor, mücadele ediyor, fiziği bayağı iyi. Ama teknik olarak biraz daha yaratıcılık, biraz daha teknik bekliyorum ileriki maçlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Llama said: sabrinin uzaktan golu servetin röveşatası garip şeyler oluyor2012 geliyor lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Rewendor said: ben hala servetin röveşatasında kaldım ahah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 abi tugay koptu yazık adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 aaawwwww tugay <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Vay ulan servet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 röveşatayla bi gol gördüm, sonra spiker servet dedi, şöyle bi 3-4 sn boyunca sessizce kaldım ekrana bakaraktan, sonra AEHAHEAHEAHA diye gülmeye başladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 abi barış manço da çalıo ben de kopucam sanırım inceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Bugün en fazla hagi gururlansın abi Bu adam ne olursa olsun çok başka gözümde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar