Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

@lucifel: Abi Mlada Boleslav maçında parladı Arda, ligin ilk yarısının da başlarında oluyor UEFA ön eleme maçları. Nasıl ligin ilk yarısı ayağına top değmedi? Genç oyuncu kiraya verilirse tabii ki pişsin diye verilir.

Aykut'un sistemi yanlış, futbolcuyu öyle pişiremezsin. Emre düzenli forma şansı buldu Türkiye'nin en iyi orta sahası olan takımında. Kaldı ki daha iyi de değildi o oyunculardan, ama daha gençti ve geleceği vardı oynatıldı, kazandırıldı. 2-3 maç biri sakatlanınca oynasın sonra kenarda Hagi'den bir iki bişey öğrenir mentalitesi izleseydi Fatih Terim, şu anda emre diye bir yıldızı olmayacaktı Türkiye'nin.

Emre'nin karakterine gelince, sürekli insanları tehdit eden mafya bozması adamdan bahsediyosun. Sedat Peker'e de melek gibi adam diyenler vardır muhtemelen sdfdsf Godfather filminde Don Corleone melek gibidir neredeyse, ama bir sürü kişinin ölümünden sorumlu olduğu gerçeği vardır ortada. Hani Emre'ye melek gibi diyenler vardır eyvallah da sprocu karakteri bir kere yok, saha dışında da tehditler falan savuran bir adam. Şahsen Fenerbahçe'den nefret etmeme rağmen oraya bile yakıştıramıyorum. Semih gibi Alex gibi karakterli adamları görmeyi tercih ederim Fenerbahçe'de de
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

bu cem sultandı falandı filandı hep cm gençliğini urunu. cmden fmden falan goruyosunuz adam oyunda cok iyi sora abi super adam yeaa diye geziniyosunuz.

Daha çok A2 ligi ve U16-18 milli takımlarının ürünleri, CM'ye gelene kadar adam her sene kendi yaş gurubu milli takımda 15-20 maç oynuyor, her maça as kadro çıkıyor, her sene A2 liginde gol yağdırıyor. Ama bunları bilmeyenler herkesi kendileri gibi oyunlardan tanıyo sanıp "cm işi ehi ehi" diyebilir tabii :)
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

LucifeL said:

Esnaf said:

evet emre dünyanın en iyi insanı biz onu yanlış tanımışız.
hadi abi bana anlat Emre nasıl ve neden kötü hadi anlat bana hayatında özel olarak görüşmediğin bir adamı anlat bana.

sen anlat bana neden iyi?
Abi sen bu adamın özel hayatında,hiç bir olaya karıştığını,birine kötü birşey yaptığını gördün mü?

Bu adamın peki iyiliksever ve kimseyi incitmeyen bir adam olduğunu biliyor musun? ben biliyorum Emre'yi gerçekten tanıyan arkadaşlarım var arkadaşım değil yani,arkadaşlarım var.

Bakın beyler,bir topçu sahada çok çirkef olabilir,hırsını kontrol edemiyor olabilir ama o sahada kalır Emre'nin ki de saha da kalıyor.

Ona bakarsanız Vedat'lar,Arif'ler,Hakan Şükür'ler,Hagi'ler daha büyük karaktersizler o nasıl olucak.

Neden Hagi'ye karaktersiz demiyorsunuz hırsızsınız dedi adamlar siz hala I Love You Hagi diyorsunuz nasıl bir ironi anlamak mümkün değil.

Emre yüklenmenizin tek sebei,o kadar başarıdan sonra ben hiçbir zaman Galatasaraylı olmadım hep Fenerbahçeliydim demesi başka birşey değil.

Emre Galatsaray'dan gidene kadar hiçbiriniz konuşmadınız,adam ne zaman o formayı çıkardı herkesin çenesi düştü.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

@lucifel: Abi Mlada Boleslav maçında parladı Arda, ligin ilk yarısının da başlarında oluyor UEFA ön eleme maçları. Nasıl ligin ilk yarısı ayağına top değmedi? Genç oyuncu kiraya verilirse tabii ki pişsin diye verilir.

Aykut'un sistemi yanlış, futbolcuyu öyle pişiremezsin. Emre düzenli forma şansı buldu Türkiye'nin en iyi orta sahası olan takımında. Kaldı ki daha iyi de değildi o oyunculardan, ama daha gençti ve geleceği vardı oynatıldı, kazandırıldı. 2-3 maç biri sakatlanınca oynasın sonra kenarda Hagi'den bir iki bişey öğrenir mentalitesi izleseydi Fatih Terim, şu anda emre diye bir yıldızı olmayacaktı Türkiye'nin.

Emre'nin karakterine gelince, sürekli insanları tehdit eden mafya bozması adamdan bahsediyosun. Sedat Peker'e de melek gibi adam diyenler vardır muhtemelen sdfdsf Godfather filminde Don Corleone melek gibidir neredeyse, ama bir sürü kişinin ölümünden sorumlu olduğu gerçeği vardır ortada. Hani Emre'ye melek gibi diyenler vardır eyvallah da sprocu karakteri bir kere yok, saha dışında da tehditler falan savuran bir adam. Şahsen Fenerbahçe'den nefret etmeme rağmen oraya bile yakıştıramıyorum. Semih gibi Alex gibi karakterli adamları görmeyi tercih ederim Fenerbahçe'de de
Saha içinde yapıyor eyvallah ama bunu saha dışında yapan bir adam değil Emre.Emre sadece hırsına yenik düşen bir adam o kadar hırsını kontrol etse hiçbirşey olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben şahsen galatasaraya geri gelmesini hiç bir zaman istemedim.hatta fenere gidince sevindimde.fenerliler bile kabul ediyor artık emrenin nasıl bir insan olduğunu bu inadın ne yani.

bide o oyuncular arasına hakan şükürü neden koydun ki.futbol hayatı boyunca 1 kere kırmızı görmüş bir adam hakan şükür.bir kere çirkefliğini pisliğini görmedim.tamam fetocu bilmem ne ama hiç bir zaman saha içinde çirkeflik yaptığını görmedim
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de Aydın yetenekli zaten. Sadece karaktersiz. Onun A takım farkıyla alakası yok ki. Avrupa-NBA benzetmesi bence çok yanlış olmuş. Avrupa'da u18 liglerinde yıldız olanlar aynen devam edebiliyor. Bizde yanlış yönlendiriliyorlar.

@rew: Yok be o kadar değildi, geçen oyunda ben baya beğeniyordum Cem'i, çok iyi yedek oluyordu.

@lucifel: Ya istediği kadar bağış yapsın, kankalarına dünya meleği olsun, onu eleştiren gazeteciyi falan tehdit ettikten sonra karaktersizin önde gidenidir. Kaldı ki saha içindeki karaktersizliği de önemli. Ben hiçbir zaman Arif'e ideal Galatasaray'lı demedim mesela.

Hakan Şükür de kaç kere saha içinde adam dövmüş? Kaç kere hakemin üstüne yürümüş? Kaç kere tehdit etmiş etrafındaki insanları? Kariyerinde bi tane kırmızı kart var o da bacağından kan akarken ettiği haklı itirazla ikinci sarıyı görerk. Eyvallah fetocu falan ama Hakan Şükür'ün sporculuğunu Emre'ninkiyle kıyaslamak ayıp
Sosyal ağlarda paylaş

@bittus o zaman şahsiyetsiz veya karaktersiz diyemezsin sporcu kişiliği yok dersin de adama komple konuşuyorlar o yanlış.

@Esnaf bende biliyorum Emre'nin ne olduğunu ama hem saha içi,hem saha dışı.Saha içi çirkeflik iyidir ama o bokunu çıkarıyor o ayrı,ama saha dışında hakikaten adam gibi adam Emre gerçekten bildiğimden konuşuyorum yani ciddiyim bu konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

@lucifel: Ya istediği kadar bağış yapsın, kankalarına dünya meleği olsun, onu eleştiren gazeteciyi falan tehdit ettikten sonra karaktersizin önde gidenidir. Kaldı ki saha içindeki karaktersizliği de önemli. Ben hiçbir zaman Arif'e ideal Galatasaray'lı demedim mesela.

Hakan Şükür de kaç kere saha içinde adam dövmüş? Kaç kere hakemin üstüne yürümüş? Kaç kere tehdit etmiş etrafındaki insanları? Kariyerinde bi tane kırmızı kart var o da bacağından kan akarken ettiği haklı itirazla ikinci sarıyı görerk. Eyvallah fetocu falan ama Hakan Şükür'ün sporculuğunu Emre'ninkiyle kıyaslamak ayıp
Gazeteci dediğin de Hıncal he ben olsa döverim o adamı.

Hakan büyük karaktersizdir buna emin ol takımın içini karıştıran,yabancılar hakancılar ikilemini yaratan adamdır.Sporcu kişiliği kırmızı görmemekle olmuyor be nilep.
Sosyal ağlarda paylaş

@lucifel: Transfer döneminde biz istediğimizde "şu an Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum ama dönersem GS'ye dönerim" diyip 3 hafta sonra Fener'e gelip "ben hep fenerliydim ki eki eki" diyen bir adam. Ayrıca benim sen hariç tüm fenerli arkadaşlarım da ne mal olduğunu biliyorlar yani Emre'nin. Kuyruk acısı değil, gerçekler malesef bunlar :(

FM'de iyi o gençler de gerçekte nasıllar Reksa'ya sormak lazım

PS: Telefonumu bulamasam ben de hırsız var diye bağırabilirdim. Hele taraftarları düşünüyorum da yanına gidip orada resim çekilen vs. insanlara bakıyosun, çoğu işi gücü olmayan apaçiler genelde. E onların çalmış olmasını düşünmesinde bir sakınca yok bence. Sanki Galatasaray taraftarının tamamı süper müthiş karakterli insanlar da.. Hagi'nin sonsuza kadar kredisi var şu taraftarın kalbinde

Ayrıca Necati hangi yüzle dönüyor, yönetim hangi yüzle alıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Neyse tamam 5-6 kişiye yetişemiyorum :D,bu sadece kuyruk acısı abi başka birşey değil,sana hırsız diyen adam ı love you diye bağır,gel burada o karaktersiz falan de çok mantıklı

İyi ki Hagi bi hırsız dedi ha? Şunu demese diyecek lafınız olmayacak. Adam telefonunu bulamıyor, can havliyle panikle "hırsız var hırsız" diye bağrıyo işte, olur öyle. Ayrıca suçladığı da GS değil Kayseri taraftarı. Emre'nin son 10 senedir istikrarla sürdürdüğü tavrın yanında hiçbir şey değil bu.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

@lucifel: Transfer döneminde biz istediğimizde "şu an Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum ama dönersem GS'ye dönerim" diyip 3 hafta sonra Fener'e gelip "ben hep fenerliydim ki eki eki" diyen bir adam. Ayrıca benim sen hariç tüm fenerli arkadaşlarım da ne mal olduğunu biliyorlar yani Emre'nin. Kuyruk acısı değil, gerçekler malesef bunlar :(

FM'de iyi o gençler de gerçekte nasıllar Reksa'ya sormak lazım

Tam öyle olmadı, Transfer döneminde FB teklifte bulundu takımı kabul etti, "bizde oynamazsın gitmezsen" dediler, dönmek zorunda kaldı. FB'ye gitmeden önce GS'yi aradı, "fenerden böyle bi teklif var, siz de düşünürseniz önceliğim GS, düşünür müsünüz" diye sordu, ama bonservisine 4-5 milyon Euro vermek istemedi GS. Emre de FB'ye attı imzayı. Burada bir karaktersizlik yok. Bunların hepsini Adnan Polat açıkladı zamanında.
Sosyal ağlarda paylaş

Ankaragücü maçından sonra burada Fenerbahçeli olanlarınız dahil hepiniz ayıpladınız adamı, Emre'yi boşuna savunmayın. Ayrıca adamın medyada asıl sorunu Mehmet Demirkol ile idi, ki kendisinin nasıl Fenerbahçeli olduğunu herkes biliyor. Medyada kalite eşiği biraz yüksek hiçbir Fenerbahçe yazarı Emre'yi sevmez, bu adam etik değil. Rıdvan ve Acun gibi şakşakçılarla canı sıkıldıkça futbolcumun , teknik direktörümün arkasındayım imajı veren Aziz Yıldırım dışında da seveni yoktur eminim.

Ha ayrıca Emre'nin Fenerbahçeliliğe de lafım yok, adamın Fenerli olduğunu herkes biliyordu o bir gerçek.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...