Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kızamıyorum da Cana'ya. Adam hırslı adam. Şu takımın ruhsuz zavallılarını görünce, varsın 2 haftada 1 cezalı olsun yine reistir Cana. Bugün de süper oynadı zaten.

Aydın da atılmalıydı ayrıca, ballı herif görememiş heralde hakem
Mesaj tarihi:
Bevier said:

ayrıca golümüz oynadığımız futbolla ne kadar tezattı, resmen dökülüyoduk, barcelona gibi gol attık, herşey o kadar saçma ki gsde :D

harbiden ya muthis goldu yalnız. kewell'a saygım her gecen gun artıyor. bi de 90 dakikayı cıkaramıyor falan dendi senelerdir. sapasaglam oynuyor herif. mucadelesinden, isteginden bir gram azalma yok. insallah uzatırlar sozlesmesini.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Bevier said:

ayrıca golümüz oynadığımız futbolla ne kadar tezattı, resmen dökülüyoduk, barcelona gibi gol attık, herşey o kadar saçma ki gsde :D

harbiden ya muthis goldu yalnız. kewell'a saygım her gecen gun artıyor. bi de 90 dakikayı cıkaramıyor falan dendi senelerdir. sapasaglam oynuyor herif. mucadelesinden, isteginden bir gram azalma yok. insallah uzatırlar sozlesmesini.

ya zaten çıkaramıyordu asfas yani garip olan o zaten

senelerdir 90 dakika çıkaramayan adam, bu sezon 90 dakika aslanlar gibi oynamaya başladı. Bir gariplik var işte ama bilmiyorum, seviyorum Kewell'ı ya
Mesaj tarihi:
guernica said:

cana müslüman değil miydi? noelle bi alakası olamaz bence.

musluman olunca kutlamıyo musun yılbasını? niye alakası olmasın?
ben gerci yine de bilerek kırmızı gordugunu sanmıyorum da. bi de butun maclar bitmeden zaten kimseye tatil izni vermemesi lazım yonetimin. ama o yonetim bizde nerde tabi, aynı tartısma konusu.
Mesaj tarihi:
müslüman olmayan yabancıların noel tatiline daha erken çıkmak için ceza almalarını baz alarak söylemiştim ben. brezilyalılar falan çok yapar mesela.
yoksa banane, kim neyi kutluyorsa kutlar.
Mesaj tarihi:
iyi de devre arasına denk geldiginden hepsi tatile cıkacak zaten. olayın dinle alakası yok onu diyorum ben de. yaklasık 3 hafta falan olması lazım devre arası tatilinin. max 10 gun bos gecirirler diye tahmin ediyorum. sonra yine baslar antrenmanlar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...