SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Anıl kim abi u21 den falan mı geldi noli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Cocugun asistini yedi kazma A2 takimindan iste anil, yaz kampinda da etkiliydi. Cok tecrubesiz ama kumas var, hayirlisi artik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ayrıca golümüz oynadığımız futbolla ne kadar tezattı, resmen dökülüyoduk, barcelona gibi gol attık, herşey o kadar saçma ki gsde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yenmişiz ahah maçı 1dk bile izlemedim.bundan sorada izlemicem maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Cana, sevgilisi ile krismis'a gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Tebrik ederim galatasarayı eskiden olsa tüh lan yendiler derdim. Fakat 3 büyükler geriye dönse iyi olur çakma büyük bursa dan sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Kızamıyorum da Cana'ya. Adam hırslı adam. Şu takımın ruhsuz zavallılarını görünce, varsın 2 haftada 1 cezalı olsun yine reistir Cana. Bugün de süper oynadı zaten. Aydın da atılmalıydı ayrıca, ballı herif görememiş heralde hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Bevier said: ayrıca golümüz oynadığımız futbolla ne kadar tezattı, resmen dökülüyoduk, barcelona gibi gol attık, herşey o kadar saçma ki gsde :D harbiden ya muthis goldu yalnız. kewell'a saygım her gecen gun artıyor. bi de 90 dakikayı cıkaramıyor falan dendi senelerdir. sapasaglam oynuyor herif. mucadelesinden, isteginden bir gram azalma yok. insallah uzatırlar sozlesmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 cana kasti kırmızı gördü resmen noele erken çıkmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Buarada anıl da iyiydi kumaş var çocukta umarım geliştirir kendini, genç yetenek kazansın türk futbolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 kavga sahnesini gördüm yalnız adam neile girişiyor cana arada kaynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 cana müslüman değil miydi? noelle bi alakası olamaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Hırsından işte ya başka sebebi yok. Müslüman Cana, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 toggie said: Bevier said: ayrıca golümüz oynadığımız futbolla ne kadar tezattı, resmen dökülüyoduk, barcelona gibi gol attık, herşey o kadar saçma ki gsde :D harbiden ya muthis goldu yalnız. kewell'a saygım her gecen gun artıyor. bi de 90 dakikayı cıkaramıyor falan dendi senelerdir. sapasaglam oynuyor herif. mucadelesinden, isteginden bir gram azalma yok. insallah uzatırlar sozlesmesini. ya zaten çıkaramıyordu asfas yani garip olan o zaten senelerdir 90 dakika çıkaramayan adam, bu sezon 90 dakika aslanlar gibi oynamaya başladı. Bir gariplik var işte ama bilmiyorum, seviyorum Kewell'ı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 acayiblikler. baksanıza nası baymışsak artık maç topici bile açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 guernica said: cana müslüman değil miydi? noelle bi alakası olamaz bence. musluman olunca kutlamıyo musun yılbasını? niye alakası olmasın? ben gerci yine de bilerek kırmızı gordugunu sanmıyorum da. bi de butun maclar bitmeden zaten kimseye tatil izni vermemesi lazım yonetimin. ama o yonetim bizde nerde tabi, aynı tartısma konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 müslüman olmayan yabancıların noel tatiline daha erken çıkmak için ceza almalarını baz alarak söylemiştim ben. brezilyalılar falan çok yapar mesela. yoksa banane, kim neyi kutluyorsa kutlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 iyi de devre arasına denk geldiginden hepsi tatile cıkacak zaten. olayın dinle alakası yok onu diyorum ben de. yaklasık 3 hafta falan olması lazım devre arası tatilinin. max 10 gun bos gecirirler diye tahmin ediyorum. sonra yine baslar antrenmanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 toggie said: guernica said: cana müslüman değil miydi? noelle bi alakası olamaz bence. musluman olunca kutlamıyo musun yılbasını? F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 http://s.om.net/om/file/201012/omol_l_6.jpg beyler marsilya haginin lakabını çalmış. yakalayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 ribery'i de çalmışlardı, yakalayın kaçmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Bugün yine çok espritüel, çok fanatiksin mokoko ehiehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 yahu fanatiklikle ne alakası var espride mi yapılımıyo burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar