Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Bevier said:

ayrıca golümüz oynadığımız futbolla ne kadar tezattı, resmen dökülüyoduk, barcelona gibi gol attık, herşey o kadar saçma ki gsde :D

harbiden ya muthis goldu yalnız. kewell'a saygım her gecen gun artıyor. bi de 90 dakikayı cıkaramıyor falan dendi senelerdir. sapasaglam oynuyor herif. mucadelesinden, isteginden bir gram azalma yok. insallah uzatırlar sozlesmesini.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Bevier said:

ayrıca golümüz oynadığımız futbolla ne kadar tezattı, resmen dökülüyoduk, barcelona gibi gol attık, herşey o kadar saçma ki gsde :D

harbiden ya muthis goldu yalnız. kewell'a saygım her gecen gun artıyor. bi de 90 dakikayı cıkaramıyor falan dendi senelerdir. sapasaglam oynuyor herif. mucadelesinden, isteginden bir gram azalma yok. insallah uzatırlar sozlesmesini.

ya zaten çıkaramıyordu asfas yani garip olan o zaten

senelerdir 90 dakika çıkaramayan adam, bu sezon 90 dakika aslanlar gibi oynamaya başladı. Bir gariplik var işte ama bilmiyorum, seviyorum Kewell'ı ya
Sosyal ağlarda paylaş

guernica said:

cana müslüman değil miydi? noelle bi alakası olamaz bence.

musluman olunca kutlamıyo musun yılbasını? niye alakası olmasın?
ben gerci yine de bilerek kırmızı gordugunu sanmıyorum da. bi de butun maclar bitmeden zaten kimseye tatil izni vermemesi lazım yonetimin. ama o yonetim bizde nerde tabi, aynı tartısma konusu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...